G4Media.ro

Regiunea Belgorod din Rusia prelungește nivelul ridicat de amenințare „pericol terorist”

captura youtube

Regiunea Belgorod din Rusia prelungește nivelul ridicat de amenințare „pericol terorist”

Regiunea Belgorod, care se învecinează cu Ucraina, își prelungește statutul de nivel de securitate ridicat de „pericol terorist” până la 10 mai, potrivit unui anunț publicat pe un site web al guvernului local, informează CNN.

Starea de securitate galbenă – care este în vigoare din 10 aprilie – este al doilea cel mai înalt nivel de alertă, asta semnificând faptul că autoritățile au informații care sugerează posibilitatea reală a unui act terorist, potrivit guvernului rus.

Guvernul regional le cere cetățenilor din regiune să nu participe la adunări în masă și să aibă asupra lor documentele de identificare atunci când ies în oraș. Declanșarea de petarde și artificii este, de asemenea, interzisă prin ordin.

Prelungirea vine în contextul în care un incendiu a izbucnit miercuri, săptămâna trecută, la un depozit de muniții din satul Staraya Nelidovka, care se află la aproximativ 16 km sud de orașul Belogrod. Nu este clar cum a izbucnit incendiul, dar mai multe instalații militare din regiune au luat foc sau au explodat de la începutul războiului din Ucraina.

Rusia a acuzat Ucraina că este responsabilă pentru unele dintre incendiile și exploziile din trecut la instalațiile militare rusești.

Sursa foto: captura youtube

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. O sa vina curand vremea cand poporul german o sa plateasca pentru lacomia si parsivenea lor!!!

  2. La noi care deși au trecut pe gaz dar încă mai au sobe ar trebui stimulați ca la iarnă, temporar, să treacă înapoi pe lemne și cărbuni. In contextul actual este și păcat să consumăm gaz acolo unde poate fi evitat. Deasemenea extinderea rețelelor de gaze în localități ar trebui oprite; sunt bani aruncați. Gazul e de domeniul trecutului, va servi doar ca materie primă în industrie. Gazul mai are noimă doar acolo unde este infrastructură deja.

    • SI lemnul si carbunele au sens, asa I? Deci ai tzeava de gaz in gaz si tu astepti butelia din America! Stai sa vezi la ce pret. SI Inca ceva: vapoarele alea cu gaz lichefiat nu polueaza, is pe baterii, asa I?

  3. 🤣😅🤣😅🤣

  4. Cum să se pregătească? Sufletește? Ce ar însemna pregătirea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.