G4Media.ro

Qatar Airways, desemnată de Skytrax cea mai bună companie aeriană din lume…

sursa foto: Facebook / Qatar Airways

Qatar Airways, desemnată de Skytrax cea mai bună companie aeriană din lume pentru a opta oară / Companiile din top 20

Qatar Airways a fost desemnată, luni, cea mai bună companie din lume pentru 2024, în cadrul premiilor Skytrax din acest an, anunță CNN.

Pentru a opta oară în istoria de 25 de ani a prestigioaselor premii – cunoscute drept Oscarurile aviației comerciale – Qatar a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume, în semn de recunoaștere a calității serviciilor pe care le oferă pasagerilor pe flota sa modernă.

„Este o realizare remarcabilă pentru Qatar Airways să câștige acest titlu de cea mai bună companie aeriană din lume pentru 2024, a opta oară când triumfă”, a declarat Edward Plaisted, CEO Skytrax, într-o declarație cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor, care a reunit executivi ai companiilor aeriene și membri ai echipajului de cabină într-un conac din apropierea aeroportului Heathrow din Londra.

„Felicităm Qatar Airways pentru acest succes care ar trebui să fie o sursă de mare mândrie și satisfacție pentru conducerea și personalul companiei aeriene.”

Compania aeriană din Orientul Mijlociu și-a construit o reputație solidă în ultimul deceniu, ajutând aeroportul internațional Hamad din Qatar, care a fost premiat, să se impună ca un centru global al aviației, pentru a face față rivalilor regionali Dubai și Abu Dhabi.

Cele mai bune 20 de companii aeriene din lume în 2024

1. Qatar Airways
2. Singapore Airlines
3. Emirates
4. ANA All Nippon Airways
5. Cathay Pacific
6. Japan Airlines
7. Turkish Airlines
8. EVA Air
9. Air France
10. Swiss International Air Lines
11. Korean Air
12. Hainan Airlines
13. British Airways
14. Fiji Airways
15. Iberia
16. Vistara
17. Virgin Atlantic
18. Lufthansa
19. Etihad Airways
20. Saudi Arabian Airlines

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Exista nenumărate articole unde se scrie cât de corupta este Syktrax, un exemplu fiind cum acum câțiva ani Lufthansa și-a cumpărat statutul de linie aeriana de 5 stele. Bine, nu sunt la fel de corupți ca UEFA dar daca ar fi la fel de mari ar fi si la fel de corupți.