G4Media.ro

Putin decorează soldații ruși pentru capturarea orașului ucrainean Avdiivka

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin decorează soldații ruși pentru capturarea orașului ucrainean Avdiivka

Președintele rus Vladimir Putin a acordat miercuri medalii soldaților ruși, în timp ce armata continuă să sărbătorească victoria sa în capturarea orașului Avdiivka din estul Ucrainei, după retragerea forțelor ucrainene, relatează The Guardian.

Putin s-a deplasat la aerodromul Chkalovskiy din afara Moscovei pentru a acorda distincții de stat soldaților din Forțele Aeriene și Spațiale, potrivit unui comunicat de miercuri al Kremlinului.

Adresându-se soldaților, Putin le-a mulțumit pentru „curajul și bravura” de care au dat dovadă în îndeplinirea „celor mai înalte abilități în îndeplinirea sarcinilor lor”.

Liderul rus a fost întâmpinat de ministrul său al apărării, Serghei Șoigu, care a prezentat un scurt raport, potrivit comunicatului.

Anterior, miercuri, șeful armatei ruse, generalul de armată Valeri Gerasimov, a vizitat trupele din apropierea liniei frontului din estul Ucrainei și a înmânat premii soldaților care au participat la asaltul de la Avdiivka, a precizat Ministerul rus al Apărării.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. foarte „curajos” acest om de nimic, asa de la distanta .. nu cum frumos a adunat acel general soldatii