G4Media.ro

Primarul social-democrat al Brăilei: Poate că acel duş rece de la europarlamentare…

Primarul social-democrat al Brăilei: Poate că acel duş rece de la europarlamentare a fost necesar pentru PSD pentru „a nu mai crede unii că deţin adevărul absolut”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, cel care l-a criticat public în repetate rânduri pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, consideră că „duşul rece” de la alegerile europarlamentare a fost necesar pentru PSD, pentru „a nu mai crede unii că deţin adevărul absolut”, transmite Agerpres.

„Îmi pare foarte rău că lucrurile pe care le-am spus la Conferinţa Judeţeană, atunci când au fost foarte mulţi participanţi şi delegaţi din conducerea centrală a PSD, au ajuns să fie puse în practică doar după eliminarea lui Liviu Dragnea. Dacă lucrurile pe care le-am spus atunci erau puse în practică de la acel moment, fără a mă da un mare strateg politic, altul ar fi fost atât scorul PSD, cât şi percepţia oamenilor. Dar poate că acel duş rece de la europarlamentare a fost necesar pentru PSD, astfel încât unii să nu mai creadă că deţin adevărul absolut şi să îi asculte şi pe cei din teritoriu, care de multe ori, fără să aibă dorinţa de a se implica la nivel central în ceea ce înseamnă politică, spun adevărul”, a declarat Dragomir, vineri, într-o conferinţă de presă.

Marin Dragomir a mai spus că primul lucru benefic în ceea ce priveşte schimbarea conducerii PSD este cel legat de abandonarea subiectului privind legile justiţiei.

„Schimbarea conducerii PSD a adus un lucru pe care noi l-am solicitat de atunci, cel legat de legile justiţiei, dar şi altele care nu au acelaşi impact. Mai este însă nevoie de foarte multe schimbări în ceea ce priveşte mentalitatea unor oameni la nivel central”, a spus Dragomir.

Întrebat cum comentează scorul obţinut de PSD Brăila la alegerile europarlamentare, Marian Dragomir a spus că acesta a fost generat pe de o parte de faptul că pe listele Pro România s-a aflat fostul social-democrat Mihai Tudose, iar pe de altă parte, de gafele partidului la nivel naţional.

„Scorul a fost scăzut pentru că o parte dintre votanţii PSD s-au dus spre Pro România. Scăderea scorului PSD la Brăila s-a datorat în primul rând faptului că la Pro România candidatul Mihai Tudose a constituit un pol de atragere a votanţilor, ca nume şi activitate a acestui, dar şi din cauza faptului că toate gafele de la nivel naţional din acea perioadă au cântărit foarte mult la scăderea scorului. Totuşi, PSD a avut la Brăila un scor peste media naţională”, a completat Dragomir.

Foto: Primarul Brăilei, Marian Dragomie / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. PSD afara din istorie!

 2. Pentru PSD, adevarul aboslut e unul – Sp de fure tot e poate fi furat, fara consecinte juridice Si acest politruc brăilean nu poate fi altfel, caci oamenii onesti nu pot sta in psd, complici cu infractorii si slugile lor.

  GUnoaie PSD+alde Iasi in PArlamentul Hotiei Nationale: Vasile Toma, Victorel Lupu, Adrian Pănescu, Camelia Gavrilă, Tudor Ciuhodaru, Vasile Câtea, Silviu Macovei, Vasile Axinte, Varujan Vosganian

 3. Psd trebui trecut în ilegalitate și toți membrii care au au avut funcții în politică excluși definitiv din viața politică și averile confiscate( a se citi toate averile până la al șaptelea neam). De 30 de ani doar au jefuit țara.

  • Au jefuit sprijiniti si de alte grupari infractionale (ALDE, UDMR, USL). De aia sunt si urmasii CELOR CARE AU UCIS in 1989, la mineriade, sau au gazat in masa si au stâlcit in bataie demonstrantii in augusr anul trecut. TOTI SUNT COMPLICI LA JAF SI CRIME si trebuie sa suporte consecintele. VREM O TARA FARA PENALI SI SLUGILE LOR in conducere. Actualul guvern e doar machiat, fiind de fapt guvernul de slugi ale lui Draneev & Co

 4. Ce liniștiți spun pesediștii ACUM,postfactum,că au trecut la „…abandonarea subiectului privind legile justiţiei.”!
  Asta DUPĂ ce legile Justiției au fost făcute ghiveci,după înființarea și activarea rapidă a SS-Secției Speciale ,după cacarisirea a mii de sentințe judecătorești prin intermediul slugii CCR(Curtea Constituțională așa zis a României),după înlăturarea singurului șef de departament al Parchetului capabil să se ia de gât cu borfășimea de partid și de stat…
  Hai sictir!
  Nu cred o secundă în posibilitatea ca PSD să devină altceva decât este,și anume o grupare infracțională organizată.

 5. ce spune asta???
  dus rece era daca venea o echipa de oameni noi , daca pleca carmen dan, daca nu mai umblau cu OUG, daca isi cerea scuze pentru 10 august, daca isi cereau scuze diasporei, daca dispareau dracului de pe planeta asta
  jegurile de hoti nu au invatat ABSOLUT NIMIC !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.