G4Media.ro

Primarul în funcție din Sighetu Marmației, diagnosticat cu noul coronavirus. A fost…

Primarul în funcție din Sighetu Marmației, diagnosticat cu noul coronavirus. A fost internat în spital, după ce starea de sănătate i s-a deteriorat

Primarul în funcție din Sighetu Marmației, Horia Scubli, a fost internat la Spitalul Suport COVID din Baia Mare, în urma unui test pozitiv efectuat marți. Deoarece starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, acesta sa fost adus de urgență la spitalul din Baia Mare.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declanșat o anchetă epidemiologică și a dispus igienizarea sediului Primăriei Sighetu Marmației.

”Primăria Municipiului Sighetu Marmației își suspendă activitatea până la data de luni, 5 octombrie a.c. Personalul angajat care va prezenta simptome specifice infecției cu noul Coronavirus nu va reveni luni, 5 octombrie a.c., la serviciu și va urma procedurile medicale stabilite de legislația în vigoare. Din data de 5 octombrie a.c., activitatea instituției va fi reluată la minim, cu prezența unei singure persoane în fiecare birou din sediul instituției. Ceilalți angajați a căror prezență nu este neapărat necesară își vor desfășura activitatea de la distanță (telemuncă)”, a transmis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Alegerile din Sighetu Marmației au fost câștigate de Vasile Moldovan, care l-a înlocuit pe Horia Scubli drept candidat pe lista PSD.

Foto: Horia Scubli – Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Așa-i când sărbătorești victoria, dar nu gândești.

  2. Speram sa-l duca la spitalul din Sighet pe care nu l-a renovat nimeni de 50 de ani.sau mai bine in cușcă de la psihiatrie. Nemernicul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.