G4Media.ro

Prigojin lansează un nou atac la adresa conducerii Armatei Rusiei: „Clovni”

Sursa foto: Captură video - Telegram / @concordgroup_official

Prigojin lansează un nou atac la adresa conducerii Armatei Rusiei: „Clovni”

Mercenarii Grupului Wagner sunt dispuși să lupte în continuare în Ucraina dacă vor obține o secțiune separată a frontului, fără a fi nevoiți să depindă de „clovnii” care conduc forțele armate ale Kremlinului, a declarat șeful grupului de mercenari, Evgheni Prigojin, citat de Sky News.

Sărbătorindu-și astăzi cea de-a 62-a aniversare la o tabără de antrenament, șeful Wagner, Evgheni Prigojin, a confirmat, de asemenea, că oamenii săi vor părăsi în sfârșit orașul Bahmut din estul Ucrainei pe 5 iunie, după ce îl vor preda armatei ruse.

„Dacă întregul lanț (de comandă) este 100% ratat și va fi condus doar de clovni care transformă oamenii în carne, atunci nu vom participa la el”, a declarat Prigojin, cunoscut pentru comentariile sale extrem de dure la adresa conducerii Armatei Rusiei.

Prigojin a declarat că oamenii săi doresc acum să se odihnească în taberele din Ucraina controlată de Rusia timp de aproximativ o lună și apoi lucrurile se vor clarifica.

„A fost un an greu. Apoi vom vedea cum merge”, a spus el.

Șeful mercenarilor a căpătat o notorietate generalizată în timpul războiului de 15 luni din Ucraina și i-a insultat în mod regulat pe cei mai importanți șefi militari ai președintelui Vladimir Putin, în special pe ministrul apărării, Serghei Șoigu.

Săptămâna trecută, șeful Wagner a mai spus că a cerut procurorilor să investigheze dacă înalți oficiali ruși din domeniul apărării au comis vreo „crimă” înainte sau în timpul războiului din Ucraina.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...