G4Media.ro

Președintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a ajuns la Timișoara / Dominic…

sursa foto: Facebook/Dominic Fritz

Președintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a ajuns la Timișoara / Dominic Fritz: Primul șef de stat străin în ultimii 20 de ani aflat în calitate oficială în orașul nostru

Primarul Timișoarei arată că președintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a ajuns la Timișoara. „Primul președinte al Germaniei aflat în vizită la Timișoara și primul șef de stat străin în ultimii 20 de ani aflat în calitate oficială în orașul nostru”, a transmis Dominic Fritz.

Președintele Germaniei n-a venit singur, este însoțit de o consistentă delegație formată din parlamentari, mediul de afaceri și oameni de cultură.

„Și-a prezentat omagiile la Monumentul Crucificare pentru eroii Revoluției. Ziua se încheie cu un concert la Filarmonică. Mâine vom vizita împreună orașul și se va întâlni cu mai mulți timișoreni implicați în comunitate”, informează Fritz

Frank-Walter Steinmeier va vizita, vineri, Liceul ”Nikolaus Lenau” din Timişoara, liceu cu predare în limba germană, şi Sinagoga din Cetate.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Probabil ca vor investi în zona dacă le va plăcea. Fabrici, etc.