G4Media.ro

Pierderile armatei ruse, în ultimul raport prezentat de armata ucraineană: 12 mii…

sursa foto: Twitter/ ВОЇНИ УКРАЇНИ

Pierderile armatei ruse, în ultimul raport prezentat de armata ucraineană: 12 mii de soldați, 77 de avioane, 90 de elicoptere, 389 de tancuri, 150 de piese de artilerie și 1249 de transportoare blindate

Armata ucraineană susține că că Rusia a pierdut de la începutul invaziei 12.000 de soldați, o cifra similară cu cea din ultimele rapoarte, însă susține că a distrus mai multe avioane, elicoptere și tancuri, transmite Kiev Independent.

Astfel potrivit ultimului raport, Rusia ar fi pierdut 77 de avioane, 90 de elicoptere, 389 de tancuri, 150 de piese de artilerie și 1249 de transportoare blindate.

Sursa: Kiev Independent

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

31 comentarii

 1. Sa observam ca rusii nu mai pierd oameni de ceva zile.
  Inseamna ca si-au schimbat strategia!

  • nu neaparat, este foarte greu de estimat numarul .. e macel!

  • pana acum se bazau pe morti?

  • E destul de evident si era de anticipat. Nu se mai arunca in atac, s-au asezat pe pozitii si au trecut la tactica lor traditionala: trasul cu tunul (un tun generic, aici incluzind si rachetele si bombardamentele aeriene).
   Ucrainenii trebuie sa schimbe la rindul lor tacticile si sa nu-i lase pe rusi sa-si faca jocul. Nu ca noua-veche gaselnita a rusilor le va aduce acestora victoria (ei sint contracronometru, li se prabuseste economia), dar va produce pagube mari localitatilor atacate.

  • Or fi lunind-o înapoi, spre Moscova !!

 2. Inca nu stiu cei de acasa numarul de morti ca nu aveau telefoanele la ei cand au fost trimisi in operatiunea speciala. Putin a iesit de 2 ori sa mareasca pretul la soldat…
  Cand vor afla cei de acasa o sa ii vedem in strada.
  La 20k de oameni in strada prind curaj si restul care mor de foame acum.
  Operatiunea nu se poate opri acum ca e nasol, daca o continua fara rezultate e si mai nasol.

 3. Si rusii ce zic?
  Cifrele astea pot fi confirmate?
  Altfel e dpar propaganda dintr o singura sursa!

  • Si pierderile armatei ucrainiene , care sunt?
   Nu de alta, dar nu ar fi indicat sa ne facem sperante desarte ca Ucraina castiga razboiul.

  • Rușii nu spun nimic. Ia zi-ne tu dacă e coincidență sau e conspirație! ce bălălău ești buey trollache de stepă! :)))))

  • Corect, e necesara, ca doar ucrainenii au invadat rusia si bombardeaza civili in moscova si st. peterburg!…
   minusculule!!

 4. În Rusia e criza de carne de tun, pina și țăranii au aflat ca în Ucraina rusii crapă , denazificarea e imposibilă. Recruții nu mai vor sa treacă frontiera, rezerviști nu răspund la ordinul de mobilizare.

 5. Sa stim si pierderile ucraunienilor.
  Sa nu ne facem sperante desarte.
  Ps. Nu mai vin arabii sa lupte pt Putin?

  • Arabii nu mai vor să lupte pt ruși, dar poate vor ungurii! Oricum, ungurienii, joacă la 2 capete, pt că spera la ajutorul rusesc pt a pune gheara pe Transilvania.
   Altfel, dincolo de tâmpeniile si iluziile lui Viktor Orban, generalii unguri nu sunt proști și știu că dacă fac imprudența de a ridica râtul, împotrova României, fără ajutor rusesc, dă România cu ei de pământ, de nu se văd!!!!
   Nu vă faceți iluzii că ungurii cred in UE și NATO! Aiurea! Sunt revanșarzi si cruzi, ca și rușii, doar că ei sunt impotenți și vai de ei!

  • @xman. Hahaha, ungurii niciodată nu vor mai avea Transilvania. În primul rand din simplul fapt ca nu mai sunt suficienți unguri aici. App, asta ti-o apune un ungur. 😉

 6. Pierderile ucrainienilor nu sunt relevante. Adică, chiar dacă sunt de 2 ori sau de 10 ori mai mari, atâta timp cât nu capitulează nu contează căci e lupta de supraviețuire, nu e ‘moft’ ca în cazul rusilor. La rusi contează numărul pierderilor în acest ‘moft’ fiindcă ei au libertatea de a opri agresiunea oricând spre deosebire de ucrainieni. De ex. Am văzut o știre ca Rușii au declarat doar 400 morți, fără alte info despre tehnica militara pierduta. Evident ca cifrele înșirate de Ucraina lovesc în moralul rusilor, care în curând se spera ca se revolta.. Rude prieteni etc.. Acum cred ca rudele morților nici nu știu ca a murit cutare acum 2 săptămâni..

 7. Mâine, poimâine, raspoimaine. Putin, Rasputin. Adică, cine a condus armata rusească și cine o conduce.

 8. Xman @ vrei să-ți povestesc despre un popor care are tradiție în a juca la două capete?

 9. @xman. Hahaha, ungurii niciodată nu vor mai avea Transilvania. În primul rand din simplul fapt ca nu mai sunt suficienți unguri aici. App, asta ti-o apune un ungur. 😉

 10. Am citit in presa, nu știu dacă e adevărat, dar se pare ca rușii își ard morții. Tocmai ca sa nu ajungă la părinții lor între 4 scânduri.
  Cred ca e adevărat, măcar parțial. Face parte din nebunia lui Putin, și poate spune ca au murit de covid..
  Așa ca cifrele de la rusi cred ca sunt complet false. Doar dacă te gândești ca in fiecare tanc sunt 5 soldați, numărul deja trece de câteva mii.
  Nu cred ca 12000, dar multe mii au murit.

 11. Daaa, au inumărat tuburile,,,😂😂🤑

 12. Păi dacă cu Ucraina înregistrează pierderi mari și stagnari cu NATO ce își închipuie nenea Putin?Ar pierde trupe si tehnică de nici lui nu iar veni să creadă.

 13. Cred ca soldații Ucrainei ar trebui un pic să bubuie(atentate) zone din Rusia să vadă și rușii cum e

 14. Este normal ca ucrainieni sa nu prezinte o lista cu pierderi pt ca ar demoralizat apararea ! Pentru mine est mai interesanta pozitia Japoniei fata de Rusia privitoare la insulele Kurile , dar și China iese din amnezia uitari Manciuriei de nord , ocupata de Rusi. Interesant NU ?

 15. Las că vine effe (jurma de g4) și ne lumineaza, el știe cu media aritmetică.. 😂😂😂

 16. Milogul Putin cere ajutor chinezilor. Chinezii să-și aducă aminte de Manciuria luată de Stalin.

 17. E o certitudine că, au murit soldați ruși cu locul în UCRAINA. Propaganda rusă tace mâlc. Au pierderi uriașe și în ceea ce privește tehnica militară. Faimosul convoi de 64 km a fost lovit de dronele turcești la greu. Au fugit rușii de s-au dispersat care încotro, care prin păduri, care prin râpe, care pe unde au putut, dar sunt vânați și acolo de dronele turcești care au făcut și fac prăpăd printre ei, îi lovesc dronele Baitakyar din toate părțile, și prin păduri, de vai mama lor, iar când iasă câte 5 tancuri cu câteva blindate din păduri și râpe la drum să înainteze, praful se alege de ele. E un război pierdut, iar dacă nebunul ăsta de Putin nu se va oprii din timp să vadă că, a pierdut ,,operațiunea specială, Blitzcrieg-ul”- războiul, nu va mai dura f. mult și vom auzii că l-au achitat ,, prietenii”! Știu ei de ce!

 18. Putin este peste Hitler și Stalin,mă gândesc la nebuniile pe care le poate face în continuare acest nebun.

 19. Sursa: Kiev independent? Or Ki3v propaganda? Care sunt bazele acestei stastici? Numai propaganda