G4Media.ro

Percheziții într-un dosar de delapidare: Fostul șef al sindicaliștilor constănțeni din Poșta…

Sursa foto: Facebook/ Posta Romana

Percheziții într-un dosar de delapidare: Fostul șef al sindicaliștilor constănțeni din Poșta Română este suspect că nu ar putea să justifice 350.000 de lei, bani proveniți din cotizațiile colegilor (surse)

Sâmbătă au avut loc percheziții  la Constanța într-un dosar de delapidare: Fostul șef al sindicaliștilor constănțeni din Poșta Română este suspect că nu ar putea să justifice 350.000 de lei, bani proveniți din cotizațiile colegilor sindicaliști, conform surselor G4Media.

Acesta nu ar fi predat documentele contabile întocmite în perioada 2019 – 2021 și nu ar fi putut prezenta documente justificative pentru 350.000 de lei, bani ce ar fi provenit din cotizațiile membrilor de sindicat.

  • ”Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare, la locuințele unei persoane fizice și sediul sucursalei unei instituții de stat din municipiul Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare. În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie. Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de autorități.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...