G4Media.ro

Patriarhia Română: Deplină solidaritate cu statul Israel. Războiul reprezintă totdeauna o catastrofă…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Patriarhia Română: Deplină solidaritate cu statul Israel. Războiul reprezintă totdeauna o catastrofă socială. Cooperăm ca cei aproape 800 de pelerini români să revină acasă

În urma atacului fără precedent declanșat de organizația teroristă Hamas asupra Israelului, Patriarhia Română exprimă profunda îngrijorare asupra situației, subliniind că va coopera cu autoritățile pentru ca cei aproximativ 800 de pelerini români să revină în siguranță acasă.

„Războiul reprezintă totdeauna o catastrofă socială cu urmări incalculabile în planul suferinței omenești și al pierderii vieții unor persoane total nevinovate. O catastrofă umanitară. De aceea, prioritatea cea mai înaltă, mai ales în contextul tragic prin care trece acum o altă țară devastată de război (Ucraina), o reprezintă găsirea unor soluții diplomatice menite să oprească escaladarea violențelor și a crimelor amorsate în atacul terorist de astăzi”, se precizează în comunicatul Patriarhiei.

De asemenea, Patriarhia își exprimă „deplina solidaritate cu statul Israel și cooperează cu autorităţile de resort pentru ca cei aproape 800 de pelerini români să revină acasă”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...