G4Media.ro

Orban: Atrag atenţia autorităţilor vremelnice din Republica Moldova să nu încerce să…

Orban: Atrag atenţia autorităţilor vremelnice din Republica Moldova să nu încerce să politizeze gazoductul Ungheni- Chişinău

Premierul României, Ludovic Orban, a atras, vineri, atenţia autorităţilor din Republica Moldova să nu politizeze tema gazoductului Ungheni- Chişinău, care a fost realizat în baza unui proiect finanţat integral de statul român, transmite Agerpres.

Prezent la inaugurarea tronsonului de conductă de gaz Craiova- Segarcea, aferent etapei I din conducta de transport Craiova-Segarcea-Calafat, Orban a subliniat că gazoductul Ungheni- Chişinău este „o investiţie de suflet” a României.

„Sunt investiţii extrem de importante. Unele care au fost finalizate, cum este o investiţie de suflet a României, şi anume gazoductul Ungheni-Chişinău, care a fost finalizat şi pentru care îl felicit pe domnul director general Sterian (n.r.- Ion Sterian) şi în acelaşi timp atrag atenţia autorităţilor vremelnice din Republica Moldova să nu încerce să politizeze acest subiect. Este o investiţie făcută de statul român, prin intermediul unei companii a statului român, o investiţie care a fost finanţată de noi şi care urmăreşte să ofere locuitorilor Basarabiei o sursă alternativă de alimentare cu gaz natural”, a afirmat Orban.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Hello, boys ! Stie cineva dintre domniile voastre la ce s-a referit primul ministru și de ce ?

    • A fost invitat la inaugurare de catre prim-ministru RM care e un antiroman convins. Pana acum Orban nu a confirmat vizita si se pare ca tocmai i-a aratat nemernicului degetul din mijloc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.