G4Media.ro

Nicolae Ciucă, întrebat dacă își va asuma certificatul verde: Dacă astfel mor…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Nicolae Ciucă, întrebat dacă își va asuma certificatul verde: Dacă astfel mor mai puțini oameni nu e o capcană pentru mine/ Dacă situația o va impune vom cere Parlamentului sesiune extraordinară, să voteze actuala lege

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seară, la TVR, că dacă situația epidemiologică din România o va impune va face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară și să voteze actuala lege a certificatului verde.

Un alt scenariu de lucru înaintat de premier în cazul în care situația COVID-19 va escalada în România este să-și asume proiectul de certificat în Parlament, fără să mai ceară aprobarea Legislativului.

Întrebat de jurnalista Ramona Avramescu dacă nu crede că o eventuală asumare poate fi considerată o capcană, Ciucă a răspuns că dacă astfel ”vor muri mai puțini oameni” atunci varianta asumării nu este o capcană pentru el:

 • ”Au fost stabilite protocoale la Ministerul Sănătății, unde au fost nenumărate întâlniri.
 • S-a ajuns la concluzia că este nevoie să sporim capacitatea de acordare a asistenței medicale la ambulatoriu.
 • Medicii de familie reprezintă fundamentul și pot contribui la tratarea cazurilor ușoare.
 • Aceste incidente tragice (incendiile din spitale, n.red.) au făcut subiectul unei discuții aparte și împreună cu factorii de răspundere din minister cu IGSU am căutat să găsim acele măsuri astfel încât să nu mai avem întâmplări tragice.
 • Certificatul ajută în sensul că nu creează presiune foarte mare în interval de timp mic asupra ATI.
 • Ceea ce ne ajută foarte mult e vaccinarea. E suficient să înțelegem că datele furnizate de medici trebuie luate în seamă.
 • Trebuie să facem un efort și să înțelegem că vaccinul nu ne protejează să nu ne infectăm, ci să nu facem forme grave ale bolii. La fel ca în Marea Britanie.
 • Dacă am fi comunicat mai bine și i-am fi lăsat pe specialiști să fie vectori de comunicare se înțelegea mai bine relevanța vaccinării.
 • Am căutat să identificăm ce poate să facă instituția sistemului medical și ce trebuie să facă Guvernul. Din discuțiile cu domnul ministru înțeleg că există posibilitatea să avem cât mai curând acces la medicamentul anti-COVID.
 • Dacă situația o va impune vom face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară fie să voteze actuala lege, fie să vorbim de o asumare a Guvernului în Parlament. Dacă prin decizia asta mor mai puțini oameni nu este o capcană pentru mine.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

89 comentarii

 1. Dovleac.

  Domnule Ciuca, in ce țară certificatul verde a avut un impact pozitiv?

  • in ce tara nu a avut un impact pozitiv?

  • Prima dată să vedem câți dau coltu’ apoi mai vedem 😂

  • Lăsați-l pe dl. Ciuca, dansul nu e aici, iar eu nu nu vreau sa ziceți că răspund eu la întrebarea pusă de dvs și să vă zic că in toate țările. Sunt informații oficiale și date statistice care atestă acest lucru. Dar va întreb pe dvs, în ce țară considerați că a avut impact negativ din punct de vedere al împiedicării răspândirii virusului și cum argumentați?

  • Trebuie sa faci un efort să înțelegi din text. Nu se poate desena aici. Curaj! Nu e greu. Pare greu dar nu e. La început vei fi într-o altă lume când începi să înțelegi ce citești. E normal. Elevii din primele clase așa simt. Succes!

  • Minte de dovleac, în toate țările în care a fost implementat certificatul verde a avut un impact pozitiv. Adică s-au dus mai mulți și si-au făcut injecția aia și au văzut ca nu le cresc solzi pe spate, ba din contra,dacă s-au îmbolnăvit doar au tușit puțin și gata. Dar e greu cu ăștia făcuți din dovleac.

  • @BauBau stai liniștit ca Ciucă nu-și asuma nimic, ii vine Mustățea in plic , doar trebuie sa o citească … cu mare greutate.

   Observ ca înțeles ca asumare înseamnă:
   Întâi calculam câți morți au fost , după aia decidem dacă sunt prea mulți (paranteza 500-600/zi nu au fost asa de mulți, ca am stat in negocieri vreo 2luni)
   Și după aia imediat, dar imediat deschidem o dezbatere….

  • Implementarea acestei mizerii de certificat, pt economia țări ar putea fi echivalenta cu împușcare în propriul picior, nimeni nu vb ca noi ca și rara producătoare de gaze, cumpărăm mai scump decât Ucraina, astea sunt problemele reale ale țări, criza economica care va îngenunchiat economia tari, sa spunem nu globalism ului neomarxist de la Bruxelles

  • @lore si eu am tusit un pic si mi-a trecut dar acum dovlecii ca tine vor sa imi dea o injectie cu forta si credeti ca asta e impact pozitiv.

  • Draggy dragule și alții.
   Nu luați în calcul evoluțiile din ultimele 3 săptămâni unde a apărut și carcalacul omnicron. Sa ne raportăm la ratele de infectare saptamanele de acum 3-4 săptămâni și să îmi arătați ce influenta a avut vaccinarea și certificatul. Mai mult, nu aduceți discuția de morți pentru că va trimit la pnrr, capitolul pe sănătate unde scrie clar că România conduce topul de morți din cauze tratabile. Noi avem morți multimpentru că sănătatea generala este precară, nu avem prevenție la nimic (nu mă refer la pseudo-vaccinarea asta) iar spitalele sunt haznale.

   Adică, certificatul și vaccinarea trebuie să împiedice infectarea și creșterea numărului de cazuri și surpriza…nu o fac.

   Restul e demagogie ieftină

  • O întrebare (două):
   Noi muncim – nu gândim?
   Sau facem ceva ca să se vadă că avem activitate?

   Luăm caz ipotetic că o persoană moare, de covid.
   E diferență, între cele două situații:

   – 1. când mor oameni, ca dealtfel și în alte circumstanțe, nu doar de covid „pentru că aleg ei, eventual să moară” – cum ar fi de pildă, cazul sinucigașilor fiind o realitate, nimeni nu o poate contesta; tristă, dar este – iar cazurile de covid nu pot excluse de aici, căci nimeni nu știe ce gândește un pacient bolnav de covid, care se prea poate să nu mai dorească să mai trăiască,

   – 2. când mor oameni DE COVID pentru că iau virusul de la cei din jur, respectivii neavând intenție de suicid; adică nedorind să moară.

   Acum – dat fiind că Certificatul NU OPREȘTE TRANSMITEREA, respectivii vor muri în ciuda legii pe care o promovează dl Prim. Ministru.

   (Ba mai mult: chiar și vaccinați fiind – un procent mai redus, dar tot vor muri).
   Bașca dat fiind că unii infectează pe cei din jur, având Certificat FALS !..

   În această situație – Certificatul ne-jucând vreun rol în TRANSMITEREA VIRUSULUI (pentru că și dacă are Certificat și dacă nu are, infectatul TRANSMITE virusul)

   Rezultă că MASCA ASIGURĂ PROTECȚIA.
   Nu Certificatul.

   Veți spune: „Certificatul nu oprește transmiterea, dar minimalizează cazurile de deces”.

   Ok, īn acest caz, individul fiind stăpân pe sănătatea sa – căci ASTA ne mai lipsea: Dictatură să te oblige să te menții sănătos – unde este LIBERTATEA PENTRU CARE S-A VĂRSAT SÂNGE?

   Mulțumesc.

  • De ce ii răstălmăciți vorbele dl John, că n-a zis asta. Și ce va tot victimizați atâta, pe dvs ca cetățean nesupus ce vă lăudați că sunteți, v-a forțat cineva? De ce va purtați ca un clovn atunci? Fiecare e responsabil de sănătatea lui și acum drept dovadă că fiecare e lăsat să facă ce vrea. Dar fiecare e responsabil și să nu-i facă altuia rău, că trăim într-o societate civilizată, nu in comuna primitivă.

  • În ce tara a fost implementat certificatul de sclav obligatoriu pentru toți angajații, asa cum vor demenții de la PSD, PNL, UDMR și USR-MISA?

  • Domnule dragă care îmi folosiți numele, cum va place sa procedați la școala de diversiune a propagandei, nu luam în calcul ce va convine dvs ci ce e relevant. Adică , evoluția pandemica in 3-6 luni după ce începerea campaniei de vaccinare și nu acum 3-4 săptămâni cand avem delta combinata cu omicron și evidența vaccinului scăzută în timp. Toate , dar absolut toate datele statistice arată că numărul de îmbolnăviri s-a redus de 3-4 ori, spitalizările de 5 ori și decesele de 10 ori. Restul e demagogie ieftina într-adevăr. Așa că nu mai deturnați discuția in stil diversionist la haznalele din spitale, ca mai haznale au fost și înainte de 30 de ani și nu am avut 110% creștere la decese niciodată.

  • Într-o societate liberală și democratică libertatea oricui poate merge până acolo unde nu afectează drepturile celuilalt. Iar drepturile nu sunt pretenții, decât pentru cei care au o gândire de tip totalitar

  • Eu chiar nu știu dacă tu te chinui sau îți este ușor să pari așa.

   Pe lista țărilor cu risc, Romania a avut un varf de 10,5 daca nu greșesc la o rată de vaccinare de 35% (aproximativ).
   Tari foarte vaccinate și cu acest certificat stupid ne-au depășit enorm. (Fara că evoluția sa fie influențată de omnicron).

   Daca vrei sa vorbim de morți ar trebui sa luăm în calcul definiția mortului covid din fiecare țară (sunt diferențe uriașe), cum sta populația cu sănătatea și performanță sistemului sanitar. La noi se moare de incompetenta și nozocomiale. Dar cum au zis și colegii, unii sunt „utili”. Sau: nu privi in sus. Știm noi ce e bine pt tine.

  • Bai Droggybot, doar in mintea ta „hodinita” de proletar comunist, unele drepturi sunt mai importante ca altele. Daca ai pofta de „drepturi” cu portia , n-ai decat sa te rogi de tovarasul Kim, sa te primeasca in Nord.

  • N-am spus că unele drepturi sunt mai importante ca altele, poate dvs aveți mintea mai obosita și d-aia n-ați înțeles. Am spus că drepturile oricui sunt importante nu numai ale unora. Și faptul că unul vrea o porție mai mare e foarte bine dar sa nu o restrângă pe a altuia. Așa e in democrație și dacă nu realizați asta înseamnă că dvs sunteți mai aproape de tov Kim decât va dați seama

  • Droggybot, doar comunistii pe care ii adulezi tu, au anulat drepturile individuale motivand ca „stiu ei ce-i mai bine pentru toata comunitatea de sclaveti”.

  • Nu v-a anulat nimeni nici un drept, dl.Flav relaxați-va și nu mai dezinformați. Și n-am pretins nicăieri sa se vaccineze nimeni dle John nu mai mințiți. Puteți să stați nevaccinați, va repet ca sa nu mai faceți pe victimele și să va vaicariti atâta. Nu va vrea nimeni răul, dar nu mai manipulați și nu mai distribuiți știri false.

  • Nu v-a anulat nimeni drepturile individuale iar eu nu am pretenția să se vaccineze nimeni.

  • IN TOATE, PROSTULE !

 2. Deja te-au salvat din foame.
  Parca nu ești pr0st destul dacă nu ești și fudul 😂

 3. Iata cum ne ajuta foarte mult vaccinarea, si, implicit, certificatul de sclav:

  Recomand tuturor acest video pentru a vedea dovezi (nu opinii) despre cum anume (NU) s-au respectat procedurile in cazul autorizarii vaccinului Pfizer, numeroasele minciuni prin omis.iune in privinta efectelor adverse si a eficientei dub.ioa.se pe care le-au facut (ei si FDA) pentru a obtine autorizatia, in special pentru administrare la copii:

  rumble.com/embed/voaxg5

  Varianta PDF a documentului din film, cu linkuri, o puteti gasi aici:

  canadiancovidcarealliance.org/media-resources/the-pfizer-inoculations-for-covid-19-more-harm-than-good/

  • Puteți sa scrieți pe scurt, cu liniuță, care sunt efectele adverse și omisiunile privind eficiența? Că nu merge link-ul cred că iar cenzurează globaliștii.

  • Nu. Ca le-ati scris voi de nenumarate ori de m-am saturat si mi-a venit acru!
   Dar am o alta idee, puteti scrie pe scurt de ce e nevoie de atatea detalii si atatea studii sa va convingeti sa ramaneti la ideile voastre fixe iar cand va duceti cu o problema la medic semnati „docomentul” care va aduce la cunostinta toate efectele adverse in urma unei interventii in no time?
   Hai nu te mai da in spectacol, enough is enough pana la urma, stii ce?

  • Nu știu de ce răspundeți dvs că întrebarea era adresată d-lui altu care scrisese de efecte adverse. Sau sunteți una și aceeași persoană, că am văzut că se practică la propagandiștii anti democrație deghizați în anti vaccinisti sa folosească mai multe nume. De pe unul scriu, de pe altul se aprobă și se felicită.
   Așadar, nu știu de ce spuneți că am scris de efecte adverse ale vaccinului din moment ce nu știu să existe vreunul, d-aia am și întrebat, deci cum puteam sa scriu de mai multe ori sa vă vina acru, cred că nu va dați seama ce penibil e ce spuneți și că faceți un circ ieftiin. Nu e nevoie de detalii decât în mintea dvs, blocată în ideea fixa că e o conspirație peste tot și cineva va vrea răul de parcă ați conta așa de mult cum vi se pare. Ce document sa semnez cand merg la medic cu o problema, ii spun problema și nu semnez nimic, oti semna dvs dar vorbiți pentru dvs nu mai spuneți aiureli in numele altora.

  • Atunci scrieti-i lui altu’! Data viitoare sa fiti mai atent! Ca nu-s eu de vina ca nu esti mata atent! Ce te tot burzuluiesti pe aici? Care-i baiul?
   Si John si tu aveti dreptate. John este suparat ca progresismul nu este perfect, tu ii dai inainte ca el este perfect si-l aperi de parca ar fi copilul tau. Globalismul nu este perfect si stie toata lumea asta, pana si eu am aflat, asa ca sunt multe de criticat.
   Pe de alta parte, se poate face si ce zice John in legatura cu avorturile si ce zice Draggy in legatura cu vaccinarea, respectiv cu impunerea certificatului la locul de munca. Care-i treaba voastra pana la urma?
   John nu are job, tu ce stiu eu ce nu mai ai?

  • Scrie-i lui altu’. Sunt eu de vina ca nu esti tu atent, nu stii cui ii scrii si nu stii de ce-ti raspund cand ma scoti la tabla? Ai impresia ca vorbesti cu maciupiciu? Elibereaza terenul ca tu nu ai job si nu ai multe de spus in privinta legii asteia, ca nu te afecteaza!

  • Eu d-lui altu i-am scris, că dânsul a postat q făcut afirmațiile la care făceam referire. Cred că dvs nu ați fost atent dar nu zic că sunteți de vina,.cum faceți dvs. Neatenția e fara intenție de obicei, eu așa știu. Și nu mai fiți asa înțepat, că o să creadă tovarășii că v-ați vaccinat, să vă văd pe unde mai scoateți camasa.

 4. Iar eu dl John propagandisti mai motivat ca dvs. Pe politicieni îi înțeleg că vor să apară ca salvatori, ca sa ia voturi, dar dvs ce câștigați daca salvați lumea de certificatele verzi? Va da cineva ceva!

 5. Stai liniștit ca dacă vroiau sa ne salveze, votau certificatul verde din vară, cum au făcut toate țările cu conducători responsabili. Nu vezi ca și acum o scaldă, când e evident ca ne așteaptă un nou dezastru? Nu vor să ne salveze deloc, ba din contră.

 6. Repet ce ne-au zis la inceput.”Precizăm că vaccinarea este gratuită, voluntară/ neobligatorie, iar adeverința doveditoare nu este eliberată cu scopul de a condiționa sau restricționa ulterior drepturile persoanelor vaccinate”. Cat mai puteti minti? Bagati,ba,bagati certificatul verde sa „mă râz” de ce o sa iasa. Se anunta saracie maxima de la anu’,falimente,inflatie,somaj,cresteri masive de preturi,mariri de taxe,sa vezi romanul ajuns la sapa de lemn de ce o sa fie in stare cand o sa-l obligati sa se intepe ca n-o sa-l mai primiti la munca sau ca-l testati la doua zile ca pe ani,malele de la abator. A tinut cu restaurantul,cu mall-ul,cu supermarketul cu garduri,flecuri,stati sa vedeti ce urmeaza. Stiu ca o sa-l bagati,de intepat nu ne mai intepam,altii nu mai calca la doza 3. Hai sa vedem,ce-o sa le faceti cand n-o sa mai aiba nimic de pierdut,dati cu ak-ul in ei,intrati cu taburile,scoateti iar jandarmeria sa ne rupa? Hai sa vedem,pana in aprilie oricum sunteti mancati,global!

  • Dom Calache, de e minciună? V-a cerut cineva bani la vaccinare, v-a forțat să fiți voluntar, v-a obligat? Are cineva scop în viață să vă restricționeze pe dvs Și atunci? De ce dezinformați? Și ce e cu atâta instigare la anarhie. Cine mănâncă pe cine? Va auziți ce enormități spuneti, serios acum?

  • @Draggy,tu ne jignesti total? Nu e evident de la o posta ca suntem constransi? Certificatul nazist pentru ce e? Gardurile in magazine? Ca nu suntem primiti aproape nicaieri? Aud? D’aia nu-ti iese tie trolajul aici,ca minti si cand este ceva complet evident. Probabil esti inteligent ca sefii care inca te mai tin pe aici. Marsh inapoi pe faceboook la pis poze cu pisici pana te recheama ei din nou cu #rezistu’
   Mai ai tupeul sa ne faci si anti occident,daca suntem anti restrictii naziste suntem antioccidentali in capul tau de rus bolsevic.

  • Cu ce va jignesc dom Calache, că va spun adevărul verde în față? Și că nu mă adresez cu marș, ca dvs? Am spus că nu v-a forțat nimeni , asta e jignire? V-a forțat? Înseamnă că sunteți vaccinat și nu v-ati dat seama? Văd că vorbiți prea ușor de grozăvii ale istoriei și faceți comparații deplasate , ar trebui sa va fie rușine fata de memoria celor care chiar au suferit cumplit în acele vremuri. Se compară ce-au patimit ei cu faptul că dvs nu puteți merge la mall? Și asta pentru că vă puneți ambiția. Aveau de ales oamenii aia chinuiți atunci cum aveți dvs acum? Și atunci de ce faceți astfel de comparații? Voi sunteți civilizația occidentală, niste troglodiți cu mentalitate e ev mediu și cu afinitate pentru modul de viață din despotismele europene? Nu cred. Sunteți doar niste propagandiști triști și eșuați.

  • Draggy
   1. De data asta, nu ai dreptate – fie că ești autentic fie că ești contrafăcutu’ – pen’ că dacă citești chiar din titlu se pune problema (dacă se va adopta) a implementării unei obligativități.
   2. Tu porți o mască, în commenturile tale; pozând în altceva /altcineva. Eu cam simt oamenii iar în privința ta, asta simt. Ține cont – doar ca informare, că pe mine nu mă afectează ci pe tine – că dacă porți mască, fie și online, masca aceea va deveni încet-încet adevărata ta față.
   Noapte liniștită!

  • Acesta este titlul-

   Nicolae Ciucă, întrebat dacă își va asuma certificatul verde: Dacă astfel mor mai puțini oameni nu e o capcană pentru mine/ Dacă situația o va impune vom cere Parlamentului sesiune extraordinară, să voteze

   Unde ați văzut dvs că scrie de obligativitate? Eu accept orice feedback și am recunoscut de fiecare data când am greșit, dar aici spuneti-mi cu ce am greșit. Clișeele cu masca, pozarea, adevarata față samd sunt așa de umplutura
   Concret, ce vreți să spuneți? Certificatul verde, din contră, nu va mai fi obligatoriu, cum e acum, in anumite privințe, ci va constitui o restricție, in cazul in care mouse lege va fi aprobată în forma propusă, doar atunci când situația sanitara oricum ar fi impus restricții, deci nu e o restricție in sine, continuă și veșnică.
   Și oricum, discuția era alta și ați deturnat-o, era vorba despre obligativitatea vaccinării, nu a certificatului. Așa că , dl Dorel, vedeți cu măștile alea ce faceți, sa nu le încurcați. Sau daca chiar n-ați înțeles nuanțele, spuneți-mi și vă mai explic.

  • Draggy
   ok, ai dreptate.

 7. Eiu as vrea sa știu, cum au reușit Texas și Florida fără restricții și iplementarea certificatului lui peste prăjeli menit doar sa restricționeze drepturi și libertăți sa funcționeze cu toate într, un mod normal, iar Portugalia vaccinata în proporție de 90 % are mii de cazuri de infecție zilnice

  • Sau Japonia,nici la aia nu mai e nimic,sau China pana acum o saptamana-doua,0 morti luni de zile(oficial,grafic pe google). Acum China le mai face o data jocul cu Covidul si gata. A,si-a aparut pilula,o tin sub limba,mai ales pe a prietenului meu Tiberius!

  • Dvs întrebați ca sa aflați sau vreți sa ne spuneți ceea ce știți deja? Sincer, eu unul nu știu, dar spuneti dvs , dacă știți. Sau nu știți nici daca de fapt.

  • Bine dar cum au reușit, asta era întrebarea. Am înțeles că restul planetei inclusiv celelalte 49 de state americane sunt Intr-o conspirație globalistă toate, dar cum au reușit Texas și Florida?

  • Bai Droggybot, au avut c****, n-au pus botul la mascarada. Iar pentru tine ca sa nu mori chiar prost, aia din Africa s-au nascut cu „anticorpi” anticovid de mici. Printr-o „minune” doar martoagele „capitaliste” nu „reusec” sa-si revina. Cu pasapoarte sau fara, voi crapati pa’ capete.

  • Deci mai sunt și altele care au reușit. Am înțeles, republicane aveți un bias politic clar, știu. Dar cum au reușit ‘ci covidul că nu spuneți. Bateți câmpii cu arme și tot va abateți de la subiect.

  • Chiar așa, mai Groggy, hai explică-ne tu cum stau lucrurile în China… hai spune-le la oameni cum poliția e dotată cu camere cu termoscanare și în momentul în care cineva e depistat cu temperatura de peste 37, 3 grade e săltat direct de pe stradă și dus la dubă.

  • China e o dictatura si acolo putin le pasa de viata si soarta oamenilor in general, de drepturile lor ca indivizi. Asta e modelul adulat de propagandistii anti democratie deghizati in anti vaccinisti. Comentariul de mai sus, cel referitor la China nu a fost facut de mine ci de catre un propagandist diversionist rau intentionat care imi foloseste numele sa scrie tot felul de aiureli. Ma surprinde ca ati reactionat fix la comentariul ala si nu la celelalte scrise de mine cu adevarat, si din care reiese ce pozitie am cu privire la China. Ati facut-o ca si cum ati fi vrut sa le faceti jocul celor care fac diversiuni pe aici si nu stiu de ce nu sunt opriti desi ei se plang de ziua si pana noaptea ca sunt cenzurati.

  • DRAGGY…postacule…cand esti prost de mic atunci cand cresti mare doar te joci …esti parvenit rau …mai taie din ele si mai respira fiindca numai tu comentezi in ture pe aici ca disperatul si nu te ia nimemi in seama …sa nu te ia cineva in altceva odata…

 8. Ba ști și Inca foarte bine, dar nu, ti permite agenda globalista a lui Soroș ca să ieși din propaganda de doi lei

  • Chiar nu știu la ce va referiți, dar dacă nu vreți să spuneți asta e. Nu pe mine trebuie să mă convingeți ori ati uitat că faceți propagandă? Sau nu știți ce sa spuneți , doar aprindeți un fitil și lăsați lucrurile în aer? Ia uite astia toți gramada ca-s leftisti, nu ca aia geniali, dar nu va spui cum, e secret. Nu merge așa cu chestii de genul – e asa pentru că spunem noi, de ce e așa, știți prea bine. Nu va crede nimeni.

 9. @lore pai vaccineaza-te si „salveaza-te”. Eu nu am nevoie de salvarea sau injectia ta, aplic-o pe tine, pe restul lasa-ne draq in pace.

 10. Pur și simplu îl validați. Este un vampir energetic. Fâsâiți-l. E simplu!

  • Pentru că le stric propaganda, ce va fi faceți că nu înțelegeți? Au încercat și cu fâsâiala dar s-au fâsâit singuri. N-ați văzut că vorbesc de mine și când nu zic nimic, scriu aiureli cu numele meu, ,zic ei că mă fac de râs, mă înjură, mă insulta. Sunt tari de tot domnii propagandiști.

  • Îl ignor, se zbate degeaba pe aici, doar enervează.

 11. Dar cine ați văzut că vrea să vă salveze, va e rău de vorbiți așa? Cât despre dl John nu mai zic nimic că iar mă înjură și pe mine. Așa învață dânsul acolo unde a auzit și de bebeluși.

 12. M-ați respectat injurandu-ma de fiecare dată cand nu m-ați insultat și atunci când nu m-ați insultat, m-ați ironizat. Așa că ori dvs sunteți cel ipocrit ori chiar credeți sincer că puteți respecta pe cineva jignindu-l sau injurandu-l și atunci aveți o problemă gravă despre care n-aș vrea sa vorbesc , să nu ziceți după aia că va jignesc și eu. Ce persoane ca mine? Nici nu mă cunoașteți și va reamintesc că m-ați înjurat la primul comentariu pe care l-am făcut, pentru că nu v-a convenit, deși nu știați cine sunt. Așa că lăsați fățărnicia, că produceți greață oricui. N- am nimic cu dvs , stați liniștit, am însă cu aiurelile pe care le spuneți și le voi sancționa de fiecare dată când voi putea.

 13. Cand reluam cantatul imnului si scosul armatei in strada? Au functionat perfect :-)))

 14. Foarte bun filmul.
  Bravo !

  • @altu

   Tov. Draggy, linkul merge perfect.

  • La mine nu, cred că mă cenzurează cineva. Dar dvs ar trebui sa știți cum e cu cenzura ,nu? Mereu va plângeți. Și că tot veni vorba dom doctor și ziceți că v-a placut filmul, ce zice acolo, ce v-a plăcut cel mai mult?

  • Daca înjurați și proferati amenințări cu moartea, nu e normal să va cenzureze? Sau și asta considerați că face parte din drepturile dvs fundamentale? Nu va plângeți, că nu va opresc de exemplu sa îmi folosiți numele și să scrie tot felul de aiureli, mă refer la propagandiștii dvs disperați.

 15. C(ertificate) Of V(accination) ID( entity) aprobat de OMS în 2016. Idioţilor .Treziti-vă din „noaptea minţii”!

 16. Bosilor o sa vina acum scumpirile la curent si la gaze, sa va vad daca mai discutati despre certificatul verde :)))

  • Pa’ asistatu Droggy nu-l intereseaza astea.

  • C(ertificate) Of V (accination) ID ( entity) aprobat de om s în 2016(vezi agenda 2016).Treziţi-vă din ,,noaptea minţii „

  • Se pare ca va intereseaza pe dvs dl Flav ca la dvs la propanganda anti occidentala faceti orice sa atatati oamenii impotriva legii si autoritatilor statutui de drept

 17. Lore se simte „salvat” doar daca e purtător de QR bolșevic, fabricat in UE. Prosti or fi chinezoii daca nu cer drepturi de autor.

 18. Vaccinul a fost și rămâne gratis cine vrea sa ii fie de bine cine nu vrea tot la fel . Fiecare își alege soarta iar când apar probleme sa nu ceară ajutoare.

  • @Luis
   Cei vaccinati o fac pe proprie raspundere si pe semnatura, deci in caz de efecte secundare grave nu au dreptul legal la asistenta medicala gratuita. Ei si-au incasat deja banii de la organizatorii experimentului medical cu aceste seruri.

 19. Buna ziua! Sunt 100% pro vaccinare. Sunt 100% anti Certificat Covid. Trebuie gasite alte metode de convingere, atentie, de „convingere”, nu de „obligare” a cetatenilor sa se vaccineze.

 20. Mai cap sec de Apv-ist (armata pe viata), sa nu bagi certificatul verde ca va fi vai și amar

 21. Cu certificatul bun de șters la cur cu el nu faceți decât să pierdeți și mai multe procente când vor veni alegerile parlamentare și mai mult de atât , dați liberate deținătorilor sa împrăștie boala fara să fie restricționati in vreun fel.

  • Stați liniștiți oamenii deștepți si puternici au certificate verzi.Doar Prostimea a ramas pe gânduri.😀

  • Idioții care suferă după mersul la mall și in concedii in ieuropa, s-au vaccinat . Nu s-au vaccinat ca sa protejeze pe cei de langa ei , ci doar pentru a avea libertatea de a merge la mall, cafenele, concedii in ieuropa . Se știe foarte bine că și ăla vaccinat da virusul mai departe fără nicio problema( vezi explozia de omicron care a apărut din cauza celor vaccinați , aceștia putând umbla liber fără restricții , astfel împrăștiind covidul peste tot) …

 22. Sunteti Praf!

 23. Lore,ce tot îi dai cu porcăria de „certificat”.nu fi prostuță,nu vezi că se vrea manipularea populației?cum poți să crezi toate tâmpeniile ce se aud la știri?valabil pentru toți deștepții care susțin certificatul și vaccinarea(obligatorie).și ce vaccinare e asta daca nu te ajută,tot te poți îmbolnăvi,și poți purta așa zisul virus,atunci cei asta,nu o porcărie din care unii trag foloasele iar alții ponoasele????gândiți pe termen lung nu impulsiv….o doza,doua, trei… șapte.unde sa pomenit așa ceva?!?

 24. V-ați tâmpit cu toții, ce drepturi sunt încălcate de persoanele nevaccinate? Nu ați observat, înțeles până acum că virusul este transmis și de persoanele vaccinate??? Atât de limitați sunteți sau este vorba doar de răutate aici?

 25. La multi ani oameni buni! Sa fie un An Nou fara probleme locale si/sau globale! Sa fie bine! Ca sa nu fie rau… Si fiti destepti! Ca de prosti e plina lumea… Si nu mai puneti botul la toate gogoritele. Ganditi! E gratis! Si inca mai e permis. Daca nu puteti gandi atunci cititi. Si asta e inca gratis si inca e permis. O sa gasiti in istorie ca, incepand cu Calul Troian, nimeni nu-ti da nimic gratis (exceptie cei dragi, care te iubesc). Nici guvernul, nici americanii si nici germanii. Toti vor ceva in schimb si, de regula, de la dublu in sus. Si, mai presus de toate, iubeste-ti aproapele. O natiune dezbinata e pe jumatate cucerita sau e pe cale de extinctie. Hai, la multi ani!

 26. Ciuka fii înțelept nu fii nebun: a oprit certifikatul infectarea populației în ITALIA? Ei au adoptat primii mizeria asta și uite acum au 90 000 de infectari zilnic! Sa stam drept și sa judecam drept! Numai un nebun nu invata din greselile altora!

 27. ,,că dacă astfel ”vor muri mai puțini oameni” atunci varianta asumării nu este o capcană pentru el”
  Cum dracu’ să moară mai puţini oameni de la un format digital?
  Mor la fel de mulţi chiar dacă s-au vaccinat, mulţi dintre ei!
  Şi să nu-mi spună mie cineva că la 5,43 mil.de oameni morţi, din 8,5 mld.întregistraţi pe Pământul acesta, asta e pandemie!

 28. Ciuca e o marioneta ,dancila 2,cred că e analfabet funcțional.

 29. Acest general este obisnuit sa primeasca si sa execute ordine, acum le primeste de la seful lui Arafat. Acest loctiitor de dictator militar ar trebui sa stie ca oamenii nu se trateaza cu hartii si coduri QR ci cu medicamente bune administrate in doze corecte. Fara medicamente oamenii mor in continuare, fie injectati sau neinjectati, terapiile sunt baza in cazul infectiilor pentru ca injectiile astea nu sunt vaccinuri si este dovedit de realitate ca nu opresc nici transmiterea si nu apara nici de boala, formele usoare nu se datoreaza injectiilor, deoarece forme usoare fac si cei neinjectati in aceeasi proportii. Inainte de aparitia minciunii vaccinarii erau oameni infectati care habar nu aveau ca au trecut prin boala, se vedea asta doar la testul anticorpilor iar asta este clar ca nu se datora „vaccinurilor” care nici macar nu existau la vremea aia. „Vaccinarea” este o uriasa inselatorie care nu are scopuri medicale, ci dimpotriva!