G4Media.ro

Medicul Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de…

Sursa foto: Facebook Spitalul Universitar de Urgență București

Medicul Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgență București, a murit. Era internat cu Covid-19

Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgență București, internat cu Covid-19 de mai mult timp, a decedat joi, la vârsta de 63 de ani, informează stirileprotv.ro.

Managerul SUUB, Cătălin Cîrstoiu, a transmis un mesaj după moartea medicului neurolog Ovidiu Băjenaru.

“Tuturor celor cunoscuţi, dar mai ales nouă, personalului medical al SUUB şi, în mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil să vorbim la trecut despre omul, medicul şi profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru.
Cu imensă părere de rău, inevitabilul s-a întâmplat şi d-l profesor Ovidiu Bajenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent în continuare prin urmaşii lui profesionali. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a precizat Cătălin Cîrstoiu.

Medicul neurolog Ovidiu Băjenaru, în vârstă de 63 de ani, era internat la Institutul Matei Balș din Capitală de o săptămână și jumătate, cu Covid-19.

Născut în 1957, Ovidiu Băjenaru era absolvent al Facultății de Medicina – UMF ”Carol Davila” București, el ajungând, în 2000, prodecan al Facultîții ”Carol Davila”, post pe care l-a ocupat până în 2004.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul umfcd.ro, Ovidiu Băjenaru a fost, în perioada 2008-2011, șeful Catedrei de Neurologie M028 – UMF ”Carol Davila” Bucuresti – Facultatea de Medicina, iar din 2011 a fost Director al Departamentului 6 – Neuroștiinte Clinice din UMF ”Carol Davila” Facultatea de Medicina, reales în 2015, până in 2020.

Din 2016, Ovidiu Băjenaru, doctor în știinte medicale, era membru corespondent al Academiei Române.

Sursa foto: Facebook Spitalul Universitar de Urgență București

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Dumnezeu să-l odihnească! A fost un om tare bun.

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca!

  3. Comorbiditati ?

    • Ce intrebari aiurea pui si tu…avea Covid si i-a prezentat CV-ul, titlul articolului este edificator, era internat PENTRU CoVid …😜
      Ce tot ii dati cu comorbiditati, cu intrebari gandite si cu dovezi ca judecati ? Crede si nu cerceta, sau crede si nu mai gandi…astea sunt vremurile…
      Iar cine judeca devine Covidiot, ca doar ati vazut ca pana si justitia din Germania a aprobat acest termen…nu urmariti cu atentie mesajul unitar al mass media…nu sunteti atenti, faceti tot felul de prostii…judecati, analizati, mai aplicati si statistica…terminati cu astea ca uite ce face Covidul 🤪

    • @Cristian: Banuiesc ca tu esti medic legist, probabil doctor in aceasta stiinta, ai facut sute de autopsii, atat la oameni decedati cu Covid19 cat si fara celor fara Covid19 si ti-ai format deja o opinie pertinenta si sutinuta stiintific. Tu stii exact cine sunt Covidioti si cine sunt restul. Felicitari pentru studiile absolvite.

    • avea cardiopatie ischemica , obezitate si doua stenturi montate in 2019.

  4. Mersul la pomul laudat. Oamenii astia sint victimele credintei in titlurile si priceperea lui Cercel. Care Cercel e un farsor.

  5. A murit fericit. Nici un alt medic nu va mai prinde spagile din Spitalul Universitar.

    • A creat o secție care vorbește cu tine doar dupa ce descoperă ofrandele, apoi așteaptă altele ca sa iti puna oficial diagnosticul pe baza caruia sa te poți trata.
      Tot el era seful asociatiei cand nu se dadea tratament bolnavilor de scleroza multipla si îi ținea pe „liste de așteptare” pana decartau ofrande – chiar si ani.
      Sa vedeti minune: cum nu a mai fost factor decizional, cum nu se mai sta pe liste si tratamentul e administrat fara intarziere.
      Să-l odihnească, ca toți oamenii fac o bucurie în viața!

  6. Pacat ca la moartea unui om asa de mare unii gasec ceva negativ sa spuna. Gura lumii….
    Era un profesor pasionat care a inspirat multi studenti sa ia calea neurologiei. Cursurile lui erau cele mai interesante, pline de énergie, era apropiat de studentii lui, nu ne privea de sus dimpotriva. A fost un adevarat profesor si om.
    Acum a plecat…