G4Media.ro

Maia Sandu convoacă Consiliul de Securitate al Republicii Moldova pentru data de…

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în vizită la Ministerul Apărării din Republica Moldova. Sursa/Ministerul Apărării din Republica Moldova

Maia Sandu convoacă Consiliul de Securitate al Republicii Moldova pentru data de 24 septembrie în contextul războiului din Ucraina

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă la 24 septembrie o ședință a Consiliului Suprem de Securitate pentru a discuta situația din regiune în contextul evenimentelor din Ucraina, informează RIA Novosti, citând o sursă din cadrul administrația șefului statului moldovean.

„Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă, sâmbătă, 24 septembrie, o ședință a Consiliului Suprem de Securitate” – se arată în comunicat. Se subliniază că membrii Consiliului de Securitate vor discuta problemele de securitate din regiune în contextul „războiului” din Ucraina.

Anterior, s-a anunţat că Maia Sandu a plecat la deschiderea celei de-a 77-a sesiuni a Adunării Generale a ONU la New York, împreună cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, președintele polonez Andrzej Duda, și cu președintele Estoniei Alar Karis. Săptămâna la nivel înalt a sesiunii Adunării Generale a ONU are loc în perioada 20-26 septembrie 2022. La acest eveniment, care deschide noua sesiune anuală a AG ONU, participă în mod tradițional președinți, premieri, reprezentanți ai Cabinetului de Miniștri al statelor. Rusia este reprezentată de ministrul de externe, Serghei Lavrov.

Sursa: Gazeta.ru/ Rador

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter