G4Media.ro

Kadîrov a transmis in mesaj în limba chineză musulmanilor din întreaga lume:…

Sursa foto: Kremlin.ru

Kadîrov a transmis in mesaj în limba chineză musulmanilor din întreaga lume: Americanii „vor să ne transforme în animale ușor de manipulat”

Ramzan Kadîrov, șeful Ceceniei, i-a îndemnat pe musulmanii din întreaga lume să se „unească în eforturi comune împotriva NATO”, într-un mesaj în limba chineză postat pe canalul său Telegram, potrivit publicației ucrainene Pravda.

„În ultima sută de ani, Statele Unite și Europa au organizat zeci de războaie, lovituri militare și invazii în întreaga lume. Milioane de civili au căzut victime ale acestora. Acum, însă, ele reprezintă o amenințare și mai teribilă, și anume distrugerea tuturor valorilor morale care au fost dezvoltate de popoare de-a lungul existenței umanității”, se arată în mesajul citat.

„Ei vor să ne transforme în animale ușor de manipulat”, a continuat Kadîrov, dar „banii și armele lor nu sunt nimic în fața solidarității, voinței și credinței noastre în Creatorul nostru!”.

Potrivit acestuia, Alianța Nord-Atlantică amenință existența întregii lumi, „dar Rusia, contrar tuturor previziunilor Occidentului, a sfidat acest rău și se îndreaptă cu încredere spre victorie”.

Kadîrov i-a îndemnat pe musulmani să „fie de aceeași parte cu frații lor” și „împotriva dușmanului comun”, deoarece NATO „va veni în curând să le distrugă patria”.

„Nu lăsați NATO să vă dicteze ce să faceți, altfel vor veni în curând să vă calce în picioare patria! Treceți de aceeași parte cu frații voștri!”, a mai spus dictatorul cecen.


 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. luptatorul de pe tik tok (care e al chinezilor, care au „grija” de musulmanii uiguri) da vina pe americani ca suniti si siiti se omoara intre ei

 2. Ei fiind deja animale.

 3. Din gura lui Kadîrov sună oribil dar dacă ar spune-o un om decent, n-ar fi minciună.

  • Cat de pro0st ești :))

  • @ Sorin – Asa? Care n-ar fi minciuna? Hai, lamureste-ne tu! Ca SUA si Europa a facut dezastru in lume? Sau poate ca rusia se indreapta cu incredere spre victorie? 😂😂😂 Sau sa fie vorba de valorile morale ale musulmanilor? 😂😂

 4. Eugene, ai auzit? Pentru tine a zis…

 5. Cecenopatul asta cre’ ca triaeste intr-o realitate paralela, da’ rau de tot!

 6. Din partea mea pot muri toți cei ce doresc raul altcuiva. De ce suntem obligați precum călăii să curmăm vieți?….prea multe…prin metode diferite.
  Cred că acest „dat cu părerea” te face vinovat.

  • Nici nu era de mirare că Kadîrov va lansa un, „călduros mesaj” pentru acoliții lui musulmani având în vedere că, atenție, vreau să se înțeleagă de la bun început că nu am nimic cu religia nimănui, religia musulmană are foarte multe durități dogmatice ce, mai ales pentru niște misiuni de devenire asasin-voluntar pe baza unei declarații ale unuia dintre cei mai sadici dictatori, e mai mult decât perfectă pentru astfel de misiuni.

   Kadîrov știe foarte bine cum și unde să lovească, și anume psihologic. Toate au un impact psihologic perfect, exact ca și anumite declarații bine gândite de Putin.

   Din păcate tot ce putem spera este ca o mare parte dintre cei interesați de declarație sau care au citit-o pana la capăt sa aibă un raționament solid și sa nu pună botul, pe românește, la o vrăjeală a unui dictator.

   Lumea de acolo ar trebui sa caute mai multe despre cum, acest pseudo-pacifist și-a trimis proprii copii în lupta, ba chiar și la antrenamente militare cu arme grele, copiii lui având uneori 12 sau 13 ani. Deci… asta spune multe despre „bunul samaritean” de care au auzit și musulmanii.

 7. Un bărbat adevărat are întotdeauna curajul sa spună adevărul,iar Kadirov e chiar barbat

 8. Voi nici să scrieți nu mai știți. Dara mi te să creadă cineva vreo știre de-a voastră.

 9. Mai faceri o gazza, si mai rapiti niste” oi” crestine oe care le vindeti la targul de sclavi .bestii din iad.Nu am nicio simpatie xu hantatarii din Crimrra,niste bestii cate se dau acum victime,dupa ce sutevde ani au nenorocit romani,ucrainenu,rusi,lituanieni…Slava

 10. (Allah) Dumnezeu sa ne pazeasca! A invatat Don Ahmad chineza! Un geniu! Mashaalla !!! Slava!

 11. La câtă …inteligență și educație… exista în lume,îmi e teamă că prinde mesajul…