G4Media.ro

Ionuț Stroe (PNL): Vom cere audierea șefului ASF în cazul creșterii tarifelor…

Foto: G4Media

Ionuț Stroe (PNL): Vom cere audierea șefului ASF în cazul creșterii tarifelor RCA/ Trebuie să ne asigurăm că ASF studiază și vine cu propuneri pentru stabilizarea prețurilor

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat, luni, la prânz, în cadrul unei conferințe de presă, că liberalii vor să ceară audierea șefului ASF în privința creșterii tarifelor RCA.

Stroe a transmis că liberalii vor cere audierea acestuia în plenul celor două comisii de buget finanțe ca să se asigure ”că ASF studiază și vine cu propuneri pentru stabilizarea prețurilor”.

 • ”Soluțiile pe care ni le dorim acum țin pe de-o parte de stoparea creșterii prețurilor RCA și pe de altă parte de măsuri care ar putea fi adoptate pentru a preîntâmpina practici similare care au dus la falimentul acestei companii. Vom solicita audierea președintelui ASF într-o ședință comună a celor două comisii de buget finanțe și prezentarea anumitor justificări privind situația prețurilor RCA în acest moment și bineînțeles soluții. Trebuie să ne asigurăm că nu poate fi vorba de lipsă de acțiune în zona energiei și că în momentul de față ASF studiază și vine cu propuneri concrete pentru stabilizarea prețurilor din România”, a declarat Ionuț Stroe.

știre în curs de actualizare 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Dupa asf, intre un sms si retele sociale poate audiati si anre -pentru felicitari – ca s-au descurcat exemplar in criza energetica

 2. RCA-ul pt masina mea din 2016 e la toate companiile 2000-2200 /an

  in crestere fata de anul trecut cand a fost 1200 / an

  miroase a intelegere speculativa intre asiguratori dar guvernul doarme. lasa ca vin alegerile

 3. Amenda pentru lipsa asigurare e mai mica ca asigurarea. Cum procedam?

 4. Pai nu ,șeful ASF e un papagal vorbitor PSD .
  Deci plecăciuni adânci ,imnuri și ode închinați PSD-ului.
  Pe mine mă umflă râsul .
  Deci PNL a ajuns la papagalul pus de PSD .
  Eu rad .
  Ce să discuți cu un zero al PSD- ului .
  Doar să îl întrebați cum se numește și el sa se uite în buletin că sa vă răspundă .

  • asf E O ORGIE FINANCIARA. PLINA DE AMANTE, AMANTI SOTI, SOTII, RUBEDENII. CLIENTELA POLITICA.

 5. RCA este o afacere piramidala bine ocrotita prin lege. Unul care nu a facut niciodata accident este obligat sa plateasca polite enorme, fara sa beneficieze de avantaje. Evident ca in sac pune toata lumea si se imparte colo si colo. Este exact ca si la sistemul de asigurari de sanatate, pensii, unde daca ai ghinionul sa iesi la pensie si mori, toti banii i-ai platit intr-un sac fara fund. Este doar o escrocherie care dureaza de zeci de ani.