G4Media.ro

Industria cinematografică se afiliază Confederației Patronale Concordia (Parteneriat)

Secțiune susținută de
Concordia

Industria cinematografică se afiliază Confederației Patronale Concordia (Parteneriat)

Alianța Producătorilor de Film, o organizație ce reunește în prezent 45 de companii de producție cinematografică, a devenit membru al Confederației Patronale Concordia, care reprezintă acum 10 dintre cele mai importante sectoare de activitate din România, potrivit unui comunicat de presă.

În acest moment, Concordia reunește organizații reprezentative ale industriei automotive, celei de energie și utilități, sectorului financiar-bancar, hotelier, IT, retail și transport.

”Criza generată de COVID 19 a lovit puternic economia românească și internațională și riscă să pericliteze viitorul tuturor. 2021 ar putea însemna pentru industria cinematografică anul 0. Nu anul de pornire, ci rezultatul pierderii unei industrii care contribuie nu doar la PIB, ci și la imaginea țării.

Înțelegem atât natura specifică a acestui sector, deopotrivă culturală și economică, cât și rolul deosebit pe care îl îndeplinește prin natura umanistă ca fundament al societății în care trăim, un motiv în plus pentru a încuraja recunoașterea importanței profesioniștilor din domeniu și a creaților produse de către aceștia”, se arată în comunicatul citat.

Confederația Patronală Concordia este reprezentativă la nivelul economiei naționale și partener de dialog social. Reprezintă în acest moment cele mai puternice sectoare din economie (automotive, energie și utilități, financiar-bancar, hotelier, IT, retail, transport), cu un total de peste 300.000 de angajați și mai mult de 1.500 de companii, deopotrivă mari și mici, cu capital românesc și străin.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.