G4Media.ro

Începe războiul judecătorilor? UE vs. Germania

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

  1. Parca vom vedea cum Germania va fi sanctionata si apoi chiar exclusa din UE daca nu cedeaza estorcarii tarilor din Sudul UE.
    Va fi bineinteles si un avertisment pentru Olanda, Austria, Belgia si celelalte state bogate din zona monedei euro.

  2. Politrucii marxisti de la Bruxelles se lupta cu toata Europa.
    In curand vor fi ejectati.

  3. Constitutia germana spune ca deciziile Curtii au intaietate oricaror tratate sau aliante sau uniuni.
    Curtea constitutionala din Germania spune ca Bce, care tipareste moneda actuala si a Germaniei, euro, nu are voie sa tipareasca bani cu care sa cumpere datorile Italiei sau Spaniei.
    Economic se intampla fel de fel de lucruri neplacute cu banii cetatenilor care au fost mai cumpatati si au economisit, cum sunt majoritatea germanilor.

    • Corect, ai descris perfect situatia. Sudistii, experti in dolce far niente, siesta, etc. vor sa santajeze statele chibzuite, sa le preia datoriile. Sper ca nordul sa se tina tare, sa nu mai cedeze milogilor, cum gresit au procedat cu excrocii greci

    • Nu tocmai acesta ar trebui sa fie fundamentul uniunii? Un ajutor reciproc. Dacă e bine, e bine pentru toți, dacă e rău, e rău pentru toți.
      Mai bine as zice ca avem nevoie de un mecanic centralizat pentru finanțe, dar în nici un caz nu putem presupune ca e doar „problema altora” aceasta criza.

    • Crezi ca Germania, Olanda, Austria si celelalte tari bogate raman in EU doar din mila fata de tarile sudice sau estice? Asta este, Uniunea Europeana este la urma urmei un proiect politic ce urmareste in primul rand beneficii economice. Fiecare trage la oala lui: se duc negocieri politice puternice iar compromisul isi are un loc privilegiat. Ca de nu, Brexit a fost doar inceputul…

  4. S-a strecurat o eroare în text: Isabel Schnabel e membră în Consiliul Director al BCE, nu şi preşedinte al Bundesbank, banca centrală germană.

  5. Exact aceeași situație a fost și la noi când instantele au judecat sporurile pe care nu le-au luat niște magistrați, adică un magistrat a dat în judecata statul la alt magistrat, coleg de breasla care și el la rândul lui are de profitat de pe urma propriei soluții, asa ca toți magisterii au luat sporurile din urma după decizia ghiciți a cui, exact a unui judecător care se afla și el în aceeași situație. La fel și chestia cu pensiile speciale nesimțite ale magisteri lor, și-au declarat prin CCR intangibila legea pensiilor care le oferă pensii mai mari ca magistraților din Germania. Cică le ataca independenta tăierea pensiei speciale. Mi-ar plăcea și mie sa îmi judec niște legi care ma privesc, normal ca as da doar soluții favorabile mie!

    • pimpi
      Despre magistrați nu putem fi siguri că şi-au dat decizii/sentințe favorabile lor, deoarece nu știm cum sună legile respective (articolul nu spune nimic de legi), iar legile NU sunt date de magistrați – judecători, procurori – ci de parlamentari, care nu au interes personal aici.
      În schimb despre tine, pimpi, știm că, dacă ai fi magistrat, ai judeca în favoarea ta. Doar ai scris chiar tu: „normal ca as da doar soluții favorabile mie” !!!
      Deci ţi-ai tras un glonte în picior, făcând morală altora în timp ce singur recunoști că tu ai face la fel !!

    • Nu fac morala,eu mi-as da solutii favorabile si nu sustin sus si tare ca sunt idnependent si alte balarii care i-au facut pe tinerii frumosi si liberi sa iasa in piata,deci sunt corect si cinstit,spre deosebire de sleahta magisterilor care se dau mai curati ca Isus pe cruce!