G4Media.ro

Încă un judecător din completul care a dat condamnări grele în dosarul…

Foto: Înalta Curte de Casație și Justiție / Sursa: site oficial

Încă un judecător din completul care a dat condamnări grele în dosarul Ferma Băneasa vrea pensionarea. Florentina Dragomir a depus cererea la CSM la o zi după Ionuț Matei (surse)

Al doilea magistrat care a făcut parte din completul care recent a dat decizia din dosarul Ferma Băneasa și-a depus cerere de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

În vârstă de aproximativ 50 de ani, Florentina Dragomir a depus marți, a doua zi după Ionuț Matei solicitarea în care arată că dorește ca pensionarea să fie în vigoare începând cu data de 15 iunie, au mai explicat sursele G4Media.ro.

La sfârșitul anului trecut, completul din care au făcut parte Dragomir și Matei i-a trimis după gratii pe omul de afaceri Remus Truică, dar și pe avocatul Robert Roșu de la casa de avocatură Țuca, Zbîrcea și asociații și i-a condamnat, de asemenea, pe miliardarul israelian Beny Steinmetz și pe așa zisul prinț Paul al României, însă aceștia se sustrag executării pedepsei.

Condamnarea avocatului a stârnit protestele unor avocați din România sub hashtagul #JeSuisRobert, dar și ale unor asociații internaționale ale avocaților.

Foto: Înalta Curte de Casație și Justiție / site oficial

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Huooo PNL&USR+ !!!! Au zis că vor desființa pensiile speciale!!! HUOOOO USR!!!!

  2. AU CHEMAT IAR BLACKCUBE ?

  3. Deci asta are 50 ani.Daca mai traieste cel putin 20 ani, ii platesc 20 ani pensie.
    Mama lor…

    • Cel puțin 30!!! Că sunt odihniți, nu au muncit, nu s-au strofocat la viața lor.

  4. Fie vorbim de teama de scaderea pensiei data fiind aparitia in presa a unui document care limiteaza sporurile si care probabil va micsora astfel si pensiile viitoare ale magistratilor. Asa ca mai bine iesi la pensie azi.
    Sau sistemul securist care a beneficiat de retrocedarile cu cantec incepe sa se razbune. Nu doar pe Dragnea, dar si pe putinii magistrati care au dat si decizii contra securistilor.