G4Media.ro

Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a…

Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a Consiliului Județean. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani

Macarie Moldovan, fratele baronului PSD de Bistrița, Radu Moldovan, este noul director general adjunct al companiei locale de apă, AquaBis SA, potrivit site-ului companiei. AquaBis SA este controlată de Consiliul Județean (87% din acțiuni), condus chiar de Radu Moldovan. Macarie Moldovan a ajuns în funcție în urma unei proceduri netransparente, numele său fiind ascuns în documentația de concurs pe motiv de protejare a identității (GDPR), potrivit Bistrita Express.

Macarie Moldovan (47 de ani) a fost, potrivit propriului CV, manevrant de vagoane și impiegat de mișcare la CFR. Ulterior, a terminat facultatea de Ingineria Transporturilor la Timișoara, iar de când fratele său a devenit unul dintre baronii influenți din PSD a început să strângă funcții de conducere în companii naționale.

Astfel, în 2012 a devenit consilier al directorului general al CFR, a urmat poziția de director general adjunct tehnic la CFR și director general al CFR SA în 2015.

El a intrat apoi în Consiliile de Administrație de la Metrorex și de la Electrificare CFR, potrivit declarațiilor de avere și de interese.

Macarie Moldovan deține 6 terenuri, o casă, un apartament, 39.000 de euro și 309.000 de lei, potrivit celei mai recente declarațiii de avere.

Una dintre marile mize ale companiei de apă AquaBis este proiectul de 230 de milioane de euro pentru lucrări de canalizare în județ, potrivit Ziarului de Bistrița.

Foto: Macarie Moldovan (Contul personal de Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. la regiile de apa, ce putin in orasele mai mari sunt 6-7 nivele ierarhice.
  saca faci o petitie, raspunsul este semnat de 6-7 sefi.
  au salarii uriase.
  pretul la apa s-a dublat.

 2. Lacustele din psd fac ce stiu ele mai bine: talharesc avutia natiunii, distrug totul in cale si nu le pasa de nimic. Fiind la putere, pesedeii cred ca li se cuvine totul.
  Desi Plumbuita este reclamata de primarii si alti lideri dinjudetul dambovita, prevad ca Vioproasta n-o va schimba din functie si nici nu-si va retrage propunerea pentru ca penala Plumb sa ajunga comisar….

 3. Marea familie a CIUMEI ROSII! Ne e scârbă de atâta nepotism care se găsește din belșug în partidul comunist. PCR adică pile cunostinte si relații! Ăstia atât au învățat, atât fac! Dacă Tăriceanu nu rupe gâtul sarpelui psd o să regrete toată viața lui! Lumea nu mai iartă nimic! Se vede clar că sunt disperați si în stare de orice ca să nu plece! O să plece oricum si cu coada între craci. S-o vedem atunci pe Veorika. O să i se zbarleasca cocul de spaimă.

 4. Nepotism, incompetență, nesimțire, mai pe scurt Muie PSD!

 5. Ceaucescu era ucenic pe lîngă Ciuma Roșie pe speța nepotism în funcții,

 6. Numai va luati de noi ca am marit salarili

 7. Daca nu va plac incompetentii, mergeti la vot.

  Sau stati acasa si frecati pisica, dar atunci veti fi condusi de prosti.

 8. Ar trebui facut-a o ancheta cu toti parlamentarii PSD-isi de la Bistrita si vazut-a traiectoria carierei.
  Sotia lui Radu Moldovan-> curtea de conturi
  Sotia lui Daniel Suciu (ministru) -> consiliul judetean
  Ministrul Padurii -> e doar subinginer facut la +35 de ani.

 9. MATEMATICA LE LIPSESTE. LA PSD 3+3 FAC 4. MOLDOVAN ASTA E VAI CAPU LUI DE NEPREGATIT DA LA SMECHERII NU- L INTRECE NIMENI. FRATI-SU PSD- ISTU INFOCAT L- A FACUT MARE OM DIN MANEVRANT DE VAGOANE.CIUMA ROSIE ASTA E SI MOLDOVAN 1 SI MOLDOVAN 2

 10. Pai dc zici muie psd se supara inclusiv nea sectoristu cu 12 clase si alea la fara frecventa asa ca mai bine nu mai vorbim si ar trebui la vot sa ne exprimam opinia. Mergeti la vot si dati-le muie.

 11. Pariu ca si job-ul de manevrant de vagoane l-a primit pe pile? Uitati-va ce moaca are…pffff…incredibil….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.