G4Media.ro

Florin Cîțu dă garanții că PNL nu se va reorienta spre o…

Foto: Facebook/ Parlamentul European

Florin Cîțu dă garanții că PNL nu se va reorienta spre o altă familie politică europeană dacă va fi ales președintele partidului: ”PNL rămâne în PPE”

Premierul Florin Cîţu a afirmat joi, la Constanţa, că PNL va rămâne în Partidul Popular European (PPE) dacă va fi ales preşedinte la congresul din 25 septembrie.

„Rămâne în Partidul Popular European, nu se va repoziţiona”, a răspuns Cîţu, întrebat dacă are în vedere o „repoziţionare” a partidului pe plan european.

El a explicat, în context, ce semnifică „doctrina liberală autentică” despre care vorbeşte în moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte al PNL.

„Am spus câteva lucruri pe care nu le mai spun oamenii de mult timp şi liberalii de mult timp. În primul rând, antreprenorul este un erou într-o economie liberală, pentru că acei oameni care îşi riscă propriile resurse şi lucrează de dimineaţă până seara pentru a crea bunăstarea societăţii sunt nişte eroi. Şi ţin foarte mult la proprietatea privată, este sfântă. (…) În acelaşi timp, liberalismul a însemnat şi o schimbare de paradigmă pe care deja am implementat-o în modul în care guvernăm. Alocăm mai multe resurse pentru investiţii, pentru a avea creştere economică, pentru ca după aceea (…) să împărţim o bucată mai mare pentru pensii, salarii, alocaţii”, a precizat premierul.

Florin Cîţu a fost prezent, joi, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Constanţa, pentru a-şi prezenta moţiunea.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Parlamentul European

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. hai noroc, gogaie

  2. Dar spre ce familie europeana s-ar putea indrepta PNL Citu?
    „Doctrina liberala autentica”, cum ii zice Citu, include si „Familia Soferilor Betivani, Mincinosi si Tepari”?
    Doar din ea ar putea face parte Citu!