G4Media.ro

EXCLUSIV Laura Codruța Kovesi, după 20 ore pe aeroportul din Liege: Am…

EXCLUSIV Laura Codruța Kovesi, după 20 ore pe aeroportul din Liege: Am contactat și eu, și alti pasageri compania aeriană, dar nu a răspus nimeni. În aeroport nu era nici un reprezentant al companiei

Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, unul dintre cei 181 de pasageri blocați de peste 20 de ore pe un aeroport din Belgia, a declarat pentru G4Media.ro că a încercat să contacteze împreună cu alți pasageri reprezentanții companiei Wizzair, dar că nu a răspuns nimeni și niciun reprezentant al companiei nu s-a prezentat pe aeroport.

O cursă Wizzair este blocată pe un aeroport din Liege, Belgia, de aproape 20 de ore, după ce a fost mutată de pe aeroportul Charleroi. 181 de persoane au rămas pe aeroport, printre care și familii cu copii mici.

Un alt pasager a declarat pentru G4Media.ro că nu au reușit să aibă nici un contact cu compania Wizzair și că avionul ar urma să plece la ora 11 cu destinația Cluj Napoca. ”Nu am avut nici un contact cu Wizzair, nici un reprezentant nu a fost alături de noi, nu ni s-a răspuns la telefon”, a declarat pasagerul pentru G4Media.ro.

Laura Codruța Kovesi, pentru G4Media.ro:

Am ales acest zbor pentru că era cel mai aproape de casă, am dorit să fiu de sărbători cu familia.

După ce am făcut check in ieri la ora 14 pe aereoportul Charleroi, a fost afișat faptul că avionul va avea întârziere de 3 ore. Apoi au anuntat o alta întârziere de înca 3 ore. Majoritatea pasagerilor au sunat la Wizzair, dar nimeni nu a răspuns și din aeroport ni s-a comunicat doar ca sunt „probleme operationale”

Am fost mutati la ora 22 pe aeroportul din Liege unde ni s a spus ca vom pleca în jurul orei 1, dar apoi au anuntat ca s-a anulat cursa.

Am contactat și eu, și alti pasageri compania aeriană, dar nu a răspuns nimeni. În aeroport nu era nici un reprezentant.

În jurul orei 2 noaptea, reprezentanții aeroportului ne-au anuntat că vor căuta cazare la hotel, însa plata hotelului nu era asigurata de companie, fiecare pasager urmând sa iși plătească cazarea.

Majoritatea pasagerilor au decis să ramâna în aeroport, întrucât la prima oră trebuia să fim iar în aeroport. În cele 13 ore petrecute în cele două aeroporturi, am făcut check in de 2 ori și ne-au verificat bagajele de 2 ori, ultimul control durând peste 2 ore.

Am decis să ramân cu ceilalti pasageri și să încercăm împreună să facem demersuri la compania aeriană și aeroport pentru a lămuri situația noastră.

Am fost contactați de consulatul României, de doamna Ecaterina Constantinescu. Ne-a spus că a contactat autoritătile din Liege, aeroportul, Politia și că a încercat să ajute și să ofere asistență.

Citește și: VIDEO 181 de persoane, printre care și Laura Codruța Kovesi, blocate pe un aeroport din Belgia de 19 ore/ Pasager: Nu am avut nici un contact cu Wizzair, nici un reprezentant nu a fost alături de noi, nu ni s-a răspuns la telefon

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. 😂😂😂

 2. Admirabil om.

 3. LCK este un roman de supercalitare . Foarte bun profesionist și integru.

  • 🤣🤣🤣 deasta a dormit 3 mandate in romanica. Acum e Ioana D’arc. Urmeaza si dna Udrea sa ne spuna ca e doar o simpla mama care nu a facut si nici nu stie nimic.

  • De acord, toata consideratia pt aceasta femeie.
   Verticalitatea si constinciozitatea ei sunt de amirat

 4. Ete scroafa…

 5. Învață pe vestici cum se fabrica dosare, cum scapi de persoane antipatice.

 6. Să-i băgați limba jos pesedeilor.
  Bravo Kovesi! E imposibil sa ii prinzi pe toți dar tot ce ceva.

 7. Si aceasta forta sa inceapa cu ea? Proasta urâtă si rea!

 8. Pai de ce? Ce vreți sa recupereze banii furați de hoți ? Nu ,banii trebuie sa rămână la băieți .

 9. Cu alte cuvibte echivalentul FBI ….Biroul european de investigatii

 10. Pacat ca G4Media accepta troli care o injura pe Kovesi,cel mai performant procuror din istoria Romaniei si procuror sef european.

 11. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 12. Cam multa gura pe sluga UE brusc.Sa vorbeasca in punga poate o ascult cand sant constipat

 13. kovesi dosar 1004/2020

 14. Pentru toți ăștia care o țin langa cu „Kovesi” a fabricat dosare… Există vreo dovadă, vreo condamnare pentru o astfel presupusă faptă? Nu, normal. Este același timp de propagandă ca pe vremea lui Dragnea cu „statul paralel”. De altfel, se vede ce bine merge DNA-ul acum, practic nimănui nu-i mai este frică, s-a dat liber la furat. Dar românul are memoria scurtă…