G4Media.ro

VIDEO 181 de persoane, printre care și Laura Codruța Kovesi, blocate pe…

Sursa: G4Media.ro

VIDEO 181 de persoane, printre care și Laura Codruța Kovesi, blocate pe un aeroport din Belgia de 19 ore/ Pasager: Nu am avut nici un contact cu Wizzair, nici un reprezentant nu a fost alături de noi, nu ni s-a răspuns la telefon

O cursă a unei companii low-cost este blocată pe un aeroport din Liege, Belgia, de aproape 19 ore. 181 de persoane au rămas pe aeroport, iar printre pasagerii blocați este și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Unul dintre pasageri a declarat pentru G4Media.ro că nu au reușit să aibă nici un contact cu compania Wizzair și că avionul ar urma să plece la ora 11 cu destinația Cluj Napoca. ”Nu am avut nici un contact cu Wizzair, nici un reprezentant nu a fost alături de noi, nu ni s-a răspuns la telefon”, a declarat pasagerul pentru G4Media.ro

Este vorba de cursa W63352, care trebuia să plece de pe aeroportul Charleroi joi la ora 15.55, însă după mai multe ore de amânări, pasagerii au fost mutați pe un aeroport cargo din Liege.

Redăm mai jos integral declarația pasagerului cursei Wizzair

 • ”Suntem la aeroportul din Liege, trebuia să pornim din Charleroi la ora patru ieri seara. Zborul a fost întârnziat mai multe ore. Ultima întârziere a fost la 10.40, apoi am fost transferați pe aeoprotul din Liege, care este Cargo, nu civil. Avionul a sosit la miezul nopții, la 12 jumătate, unu dar după ce a ajuns am fost informați că zborul a fost anulat. Motiva a fost că piloții aveau nevoie de odihnă pentru că au depășit numărul de ore. Nu am înțeles de ce au fost trimiși. Am fost lăsați apoi aici peste noapte, ni s-au promis un anumit număr de locuri la hotel. Până la urmă 26 de persoane din cele 180 au mers la hotel, dar din câte am înțeles de la doamna consul au fost nevoiți să plătească dânșii din buzunar urmând să fie decontați de companie. Restul de persoane, circa 150, au rămas pe aeroport. Ni s-a promis că vom pleca azi la ora 11, dar nici una din aceste surse nu este Wizzair. Nu am avut nici un contact cu compania, nici un reprezentant nu a fost alături de noi, nu ni s-a răspuns la telefon, indiferent de unde. Până la urmă, singurele surse de informații au fost email-urile automate trise de Wizzair. Doamna Kovesi este alături de noi, a fost foarte solidară. Nu a acceptat ideea de a merge la un hotel, a rămas printre noi și ne-a susținut cel mai mult. Am menținut spiritul pozitiv. A dormit mai puțin de o oră, o oră jumătate.”

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. E clar ca in Bulgaria e toata coruptia Europei, daca nu si a lumii. Activitatea parchetului european trebuie sa inceapa si sa se termine cu Bulgaria, ca sa inceteze foametea globala, bolile, saracia si coruptia globala.

  • Da, merita sa iti bati joc de bulgari pentru ca vor sa scape de coruptie si sa traiasca mai bine. In mod clar Romania se face treaba mult, mult mai bine.

  • e un pas necesar, iar noul PM al bulgariei e pus pe treaba. ce nu va convine???
   nu incepe coruptia acolo, dar cu siguranta se fura mai mult ca in multe alte state din vest. e logic, daca checks and balances nu exista cum trebuie in bulgaria.
   stiti toti care sunt prioritatile, numai Kovesi nu. exact de aia sunteti in locul ei :D;
   intrebarea e de ce in romania nu se intampla asta. si cred ca stim cu toti raspunsul.

  • Din cauza foametei globale mănânci tu atâta c’at ?

  • Cred ca doare.