G4Media.ro

Două elicoptere militare s-au ciocnit în Malaezia, provocând moartea a 10 persoane

Captura X

Două elicoptere militare s-au ciocnit în Malaezia, provocând moartea a 10 persoane

O coliziune care a avut loc marți între două elicoptere ale marinei malaeziene a ucis toți cei zece membri ai echipajelor în timpul unui antrenament în vestul Peninsulei Malaeziene, au anunțat serviciile de urgență, citate de Le Figaro.

„Cele două elicoptere s-au ciocnit în timpul unui antrenament de zbor. Decesul celor 10 victime a fost confirmat de către medicii militari”, a declarat Suhaimy Mohamad Suhail, un oficial al serviciului de salvare și de stingere a incendiilor, într-un comunicat.

În înregistrările video ale accidentului postate pe internet se văd șapte elicoptere care zboară la joasă înălțime în formație deasupra stadionului bazei navale Lumut, în vestul statului Perak, în timpul unei repetiții înaintea unui eveniment naval programat pentru luna mai.

Când două dintre elicoptere s-au desprins din formație și au virat la dreapta, se poate vedea cum unul dintre ele lovește rotorul din spate al celuilalt. Cele două aeronave s-au prăbușit. În filmare, martorii accidentului pot fi auziți strigând „Allah, Allah, Allah”.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...