G4Media.ro

Dosar penal in rem, pentru agresiuni de natură sexuală, deschis de polițiștii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Dosar penal in rem, pentru agresiuni de natură sexuală, deschis de polițiștii din Brașov, după mai multe mărturii care îl acuzau de hărțuire pe profesorul Alexandru Matei

Un dosar penal in rem a fost deschis în cazul acuzațiilor de hărțuire la adresa profesorului Alexandru Matei de la Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov, potrivit polițiștilor din Brașov. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au transmis Edupedu.ro că „cercetările se fac în rem pentru infracțiuni de agresiune sexuală”.

Potrivit IPJ, până acum nu au fost depuse sesizări sau plângeri legate de acest caz și polițiștii s-au sesizat din oficiu.

„Avem un dosar deschis, se fac verificări pentru a se lămuri aceste aspecte apărute în spațiul mass-media. Nu avem nicio plângere depusă până în acest moment. Se vor verifica aceste împrejurări”, a spus pentru Edupedu.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Daniel Zontea.

„Cercetările se fac in rem, cu privire la fapte. Sunt niște supoziții, niște prezumții. În funcție de concluziile la care ajung organele de cercetare penală sub coordonarea procurorului, se vor dispune și măsurile legale”, a adăugat Zontea.

Potrivit unui comunicat al IPJ Brașov remis Edupedu.ro, „cercetările se fac în rem pentru infracțiuni de agresiune sexuală”.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...