G4Media.ro

Donație anonimă din partea unui fost elev al școlii din Zlatna, plecat…

Donație anonimă din partea unui fost elev al școlii din Zlatna, plecat din țară. 12 copii au primit computere pentru educația online

Un fost elev al școlii din Zlatna (județul Alba) a făcut o donație anonimă pentru 12 copii fără posibilități materiale din oraș și din satele aparținătoare. Acesta le-a trimis 12 computere, dar a dorit ca numele să nu îi fie făcut public.

Pe lângă donator, s-au mai implicat în acest demers o persoană care a adus computerele din țara în care se află donatorul și mai mulți tineri din oraș s-au ocupat de pregătirea lor pentru aplicațiile educaționale.

”Într-o perioadă grea pentru toți, în vremuri de criză – atunci se relevă cu adevărat caracterul, capacitatea de empatie a unui om. Este vorba de acel moment când dezinteresat faci un bine, când aduci bucurie în viața altora doar pentru că ești un om fain. Un fost elev al școlii din Zlatna(care de multă vreme trăiește în altă țară) s-a gândit că este posibil ca în vremurile acestea unor copii să le lipsească device-urile necesare pentru școala on-line.

Doisprezece copii au primit, datorită acestui OM, calculatoare pe care să le poată folosi pentru a avea acces la educație.

Trebuie să spun că au mai fost oameni minunați care au ajutat – un domn foarte amabil, foarte săritor care le-a transportat cu mașina din țara de unde au venit, câțiva băieți care au rupt din timpul lor și au ajutat cu pregătirea calculatoarelor pentru ca toți copiii să nu aibă altceva de făcut decât să se conecteze la platforma pe care se desfășoară lecțiile.

Chapeau, domnilor! Mulțumesc din suflet, în numele copiilor, OM minunat!”, a scris pe contul său de Facebook un profesor al școlii din localitate.

Sursa foto: Pexels.com

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Superb! Asa ar trebui sa fie toate donatile(anonime), altfel e si putina publicitate.

    • donatie anonima dar facuta publica fapta si detaliile unde a fost folosita, in acest fel incurajezi lumea

  2. Unde sunt trolli psd sa inceapa sa denigreze acest OM? „Diaspora aduce doar COVID in tara,nu sunt in stare de nimic.”

  3. Un fost elev al Scolii de securitate Baneasa a donat 100 de bulane electrice pentru paznicii de zi din barurile de noapte.

  4. Ce frumos, respect domnule!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.