G4Media.ro

Deţinătorii de fose septice, obligaţi să se înscrie în Registrul de Evidenţă…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

  1. Se pregătește o noua sursa de venit laa buget. Foame mare

  2. Era si timpul! Mor romanii la greu , cazand in fose nereglementate!

  3. sunt localitati, neasfaltate, fara canalizare, fara apa, cu wc-ul in fundul curtii, acolo ce o sa faca? amendeaza, ca omul are o „gaura” in pamant unde isi face nevoile ?
    miliarde ptr Ucraina aveti,dar pentru canalizare nu sunt bani.

    • Bani sunt și erau, la fel cum sunt și conducători corupți și mai ales incompetenți. Dar și oameni care chiar dacă au canalizare în strada nu s-au legat la rețea.

  4. de ce sa te treci in registrul lui peste daca toti din satul ala au fosa sau buda in curte? cum ai putea sa ai canalizare la sat?
    cititi printre rinduri:
    se introduce reteaua de canalizare si apa curenta la sate si romanii nu se racordeaza pentru ca nu au bani de lucrare si de taxa lunara. atunci vine bau-baul cu amenzi…
    o sa fie ca la recensamint, dupa ce nu s-au recenzat nici jumatate, restul o sa fie inscrisi din oficiu.

  5. Cele mai mari fose septice sunt la Cotroceni, Şparlament, Guvern, primării şi CSM.

  6. Contra-propunere: fosele septice sunt înscrise automat în Registrul cu pricina în momentul în care sunt golite.
    Vine vidanja, bagă furtunul și, cât trage zacusca de acolo, nenea șoferul, folosind telefonul mobil, deschide aplicația și o înregistrează.

  7. Sunt localitati in jurul Bucurestiului une vidanja nu a venit niciodata si nu exista canalizare. Deverseaza toti pe terenurile din spatele curtilor… ce conteaza ca stau in rahat, lor le place.

  8. Dar amenzi pentru ca nu s-au facut canalizari pe toate strazile centrale si adiacente,din orase,cand se dau?Sau pentru ca s-au facut mijmasuri iar lucrarile de canalizare nu s-au finalizat sau au ramas doar pe hartie,la oraș?
    Oare nu este discriminatorie această masura,fată de cei care asteaptă de ani de zile să se racordeze la canalizare,in conditiile în care pe strada invecinată cu a lor este canalizare?Bani pentru asa ceva UE a alocat,fara limită,încă de la aderare.Cu ce sunt de vina cei care nu au canalizare pe strada lor urbană,ca sa suporte scumpiri la vitanjă si amenintari cu amenda?
    Această problemă trebuia abordată sistematic.Să fi început cu cei care au canalizare,dar refuza sa se racordeze.Nu hodoronc tronc,la gramadă.Fie ca sunt de buna credinta,fie ca nu.Iar reua credinta ar fi si de la impozitarea imobilelor,desi,in curand, aceasta diferenta(cei care nu au canalizare platesc jumatate din impozit,acolo unde fiscul local respecta aceasta regulă,desigur) va dispărea.

  9. Este legea 714 /2022 , pe 2022 prostilor, nu pe 2002.
    Ca sa nu mai dezinformatii oamenii am pus aici link-ul ca la prosti, ca sa il copiati si sa il puneti in articol….

    https://acilfov.ro/wp-content/uploads/2022/10/HOTARARE-nr.-714-din-26-mai-2022.pdf

  10. Legea se aplica exclusiv in localitățile in care exista o rețea de canalizare. Nu prevede obligația creării unui registru/ înregistrării în localitățile in care nu exista canalizare.