G4Media.ro

Depardieu, Seagal, Kusturica, prietenii celebri ai lui Vladimir Putin din lumea artelor,…

foto: Wikipedia

Depardieu, Seagal, Kusturica, prietenii celebri ai lui Vladimir Putin din lumea artelor, cer oprirea războiului din Ucraina – Newsweek

Actorii Gerard Depardieu și Steven Seagal au cerut încetarea luptelor, în timp ce regizorul Emir Kusturica a renunțat la noua funcție de șef al teatrului militar rus.

Starul de film francez Depardieu și-a împărtășit obiecția față de războiul „fratricid” și i-a cerut prietenului său Putin să înceapă negocierile.

„Rusia și Ucraina au fost întotdeauna țări surori”, a declarat pentru AFP starul în vârstă de 73 de ani al lui Cyrano De Bergerac, într-un apel telefonic.

„Sunt împotriva acestui război fratricid. Eu spun ‘opriți armele și negociați’ „, a spus Depardieu.

Prietenia dintre Depardieu și Putin a făcut prima pagină a ziarelor în 2013, când actorul a anunțat că cere cetățenia rusă după ce a fost criticat pentru decizia sa de a se muta în străinătate pentru a evita taxele mai mari.

Condamnarea de către Depardieu a invaziei Rusiei vine în contrast puternic cu apărarea lui a președintelui rus chiar săptămâna trecută.

Potrivit publicației France 24, actorul a apărut la televiziunea franceză și a spus: „Lăsați-l pe Vladimir în pace”.

Un alt prieten al lui Putin din Occident, actorul și regizorul american Steven Seagal a făcut un apel la pace. Vorbind pentru Fox News Digital, Seagal a spus că vede Rusia și Ucraina „ca o singură familie”.

foto: Kremlin.ru

„Majoritatea dintre noi avem prieteni și familie în Rusia și Ucraina”, a spus el. „Le privesc pe ambele ca pe o singură familie și cred cu adevărat că este o entitate externă care cheltuiește sume uriașe de bani pentru propagandă pentru a provoca cele două țări să fie în dezacord una cu cealaltă”.

Seagal a spus: „Rugăciunile mele sunt ca ambele țări să ajungă la o soluție pozitivă, pașnică, în care să putem trăi și să prosperăm împreună în pace”.

Lui Seagal, cunoscut pentru simpatiile sale pentru Kremlin și prieten cu Putin, i s-a interzis să călătorească în Ucraina din 2017.

El este, de asemenea, trimis special în SUA pentru Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei și a avut sediul la Moscova în ultimii ani.

La începutul acestei săptămâni au circulat știri false care susțineau că Seagal s-a alăturat armatei ruse care invada Ucraina. O verificare a faptelor Newsweek a constatat că este fals.

Între timp, regizorul și dramaturgul sârb Emir Kusturica originar din Bosnia a fost anunțat ca noul șef al teatrului militar rus chiar înainte de invazie. Cu toate acestea, potrivit presei ruse, el tocmai a emis o declarație prin care dezminte numirea și confirmă că intenționează să regizeze doar trei piese pentru Teatrul Armatei.

El a declarat la Rossiyskaya Gazeta: „Când Serghei Shoigu [ministrul Apărării al Federației Ruse] a spus că nivelul teatrului ar trebui ridicat, am fost de acord să încerc să ajut vechea glorie să se întoarcă în acest teatru, să o sporesc. Nu am făcut niciodată nimic în Rusia, așa că vreau să-mi exprim sentimentele pentru țara voastră”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Depardieu il tine si Segal ii rupe capul cu un yokotobigheri in gat.

 2. L-ați girat atâta timp și l-ați pupat….ar trebui să cădeți odată cu el.

 3. Alte javre! De data aceasta internaționale.

 4. L-au pupat in p.pe pitic și acum pateticii cred că valorează mai mult decât o tâ rfă in ochii descreieratului.
  NATO! ✌️🇺🇲🇹🇩🇺🇸🇹🇩🇺🇸

 5. Vorbind pentru Fox News Digital, Seagal a spus că vede Rusia și Ucraina „ca o singură familie”.

  Pai la fel si Putin. Asta vrea sa faca. O singura familie. Ce, in familie nu te mai si pocnesti?

  „cred cu adevărat că este o entitate externă care cheltuiește sume uriașe de bani pentru propagandă pentru a provoca cele două țări să fie în dezacord una cu cealaltă”.

  Deci tot pe medicamente e si domnu Segal. De vina sunt agenturili.

 6. astia si – au carat banii la rusi si acum le e frica ca ramin fara ei