G4Media.ro

Culisele ședinței PNL în care Ligia Deca a fost propusă ministru al…

Foto: gov.ro

Culisele ședinței PNL în care Ligia Deca a fost propusă ministru al Educației: aplauze la scenă deschisă pentru Sorin Cîmpeanu, care a anunțat că va sta în spatele noului ministru

Liberalii au făcut ședință de terapie colectivă luni în ședința de luni a Biroului Politic Național (BPN) în care au votat-o pe Ligia Deca drept propunere pentru Ministerului Educației, potrivit surselor G4Media. Liberalii l-au aplaudat în grup pe Sorin Cîmpeanu, iar premierul Nicolae Ciucă a deplâns ”linșajul” mediatic nedrept pe tema suspiciunilor de plagiat.

La ședința de la ora 11 Sorin Cîmpeanu, care e senator PNL în continuare, a spus că ar fi fost atacat pentru că presupusele reforme propuse de el aveau o miză financiară enormă. Tot Cîmpeanu, căruia premierul i-a forțat demisia pe motiv de plagiat, a spus că e nevoie de un ministru care știe deja proiectele de legi ale educației, redactate chiar de el.

A urmat la cuvânt premierul, care a vorbit în termeni elogioși despre Sorin Cîmpeanu și le-a cerut liberalilor să o voteze pe Ligia Deca, în ciuda faptului că nu e membru de partid.

Florin Roman s-a abținut de la votul pentru Ligia Deca pe motiv că el însuși se consideră o victimă a campaniilor mediatice anti-plagiat și că partidul ar fi trebuit să îl susțină pe Cîmpeanu, potrivit surselor G4Media.

Ședința s-a încheiat cu aplauze pentru Sorin Cîmpeanu, la propunerea lui Marcel Vela, baronul PNL de Caraș Severin. La final, Cîmpeanu a spus că o girează pe Ligia Deca și că o va sprijini în mandatul acesteia de ministru.

Ligia Deca, consilier prezidențial până luni, a fost propusă ministru al Educației.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

19 comentarii

 1. Câmpeanu,un politruc care nu se dezminte. Pleacă așa ușor câinele din ușa măcelăriei?

 2. Ce se mai aplauda intre ei plagiatorii si mafiotii din PNL… Exact ca la PSD, fratii lor de hotie!

  • Ce față de cur ai buey:)))))

  • @gonzo
   Năpârca, tu in schimb nu ai nici macar fata, nu ti se vede ca stai toata ziua cu ea intre bucile usl-istilor.

 3. Deci duduia e o marioneta a lui Tampeanu, p.l.a.g.i.atorul ne anunta senin ca „va sta in spatele ei” ! La figur.at si posibil la p.r.op.r.iu.

 4. ” Liberalii l-au aplaudat în grup pe Sorin Cîmpeanu, iar premierul Nicolae Ciucă a deplâns ”linșajul” mediatic nedrept pe tema suspiciunilor de plagiat.”

  Acest oameni nu vor intelege niciodata ca furtul intelectual e tot furt. Bine, ei nu inteleg nici ca furtul in general e un lucru rau. Pentru ca de asta au intrat in politica, sa fure la nivel mare orice iese in cale, de la titluri academice si pana la parandaratul de la achizitiile publice. Li se pare absolut normal, ca oameni de stat, sa aiba acces nelimitat la resursele statului.

  • „linșajul” mediatic”, aici m-am prapadit de ras … la Emilia Sercan ma gandesc ca doar au trollat putin, sau cum?

 5. Cu o facultate in domeniul transportului, vom avea cu siguranță o ministra beton.

 6. Pe Marel Vela nu il verifica nimeni ?
  Ce diplome si doctorate are ?

 7. ghem de râme…

 8. Ciuca plagiator ul undercover, propune pe cineva de pe strada sa fie noul ministru al educației, după ce fostul ministru și-a dat demisia fără motiv, nici vorba ca e un plagiator ordinar. Florin Roman e și el o victima unui linșaj media făcut de televiziunile plătite de pneleu și pesedeu, s-a abținut de la vot, apoi Marcel Vela a propus ca sala să-l aplaude pe Cimpeanu. Și sala a aplaudat. Asta e penleu=pesedeu=haur, adică tot răul din România.

 9. Romania este un stat capturat! Coruptia este atit de adinca in structura statului incit alte generatii viitoare vor fi incurajate activ sa paraseasca acesta cloaca de hoti numaita Romania. In acest moment nu avem nici macar speranta ca lucrurile vor fi schimbate in bine intr-un viitor previzibil! Imi este lehamite sora cu depresia!

 10. Sorinel, pervers mic, vrei sa stai in spate…

 11. Deja vu!

  „Ceausescu, pcr, Ceausescu pcr!

  Cu inimile pline de iubire, insufletiti de comunistul crez, noi pionerii, soimii, aducem cald omagiu partidului, la cel de-al XIV-lea congres”

 12. BALUBA! BALUBA! BALUBA!

 13. Sa stea la spatele ei cand or trece nevoile!