G4Media.ro

Controverse cu președintele Universității Craiova. Sorin Cârțu susține că fotbaliștii infectați cu…

Controverse cu președintele Universității Craiova. Sorin Cârțu susține că fotbaliștii infectați cu Covid-19, fără simptome, trebuie să joace și afirmă că în spatele pandemiei e o conspirație

Fost internațional român, actualmente președinte la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, el însuși trecut prin Covid-19, a șocat pe toată lumea după partida dintre Craiova și Chindia Târgoviște (0-1). Cârțu susține că fotbaliștii depistați cu Covid-19 trebuie să fie lăsați să joace în continuare fotbal.

Întrat în studio în direct la Digi Sport, după meci, Cârțu a început să se contreze cu moderatorul Vali Moraru. Nemulțumirea lui Cârțu a pornit de la faptul că jucătorul Nicușor Bancu a fost depistat cu Covid-19 înainte de meci și conform regulamentelor, a fost trimis în izolare.

„Bancu are COVID, ce să păţească? Dar Bancu este este pozitiv la COVID, nu este bolnav de COVID! În țara asta ați văzut cum se dă, 10.000 de pozitivi. Păi, spune-ne, bă, câți sunt bolnavi și câți rămân pozitivi. Câţi trimiţi acasă şi pe câţi îi bagi în spital.Aşa și cu Bancu, el n-are nişte simptome. Dar, toata lumea ‘nu trebuie să joci’, ‘nu trebuie să faci aia”, pentru că așa sunt comenzile. Da, să joace! Dacă nu are simptome pentru ce îl ţii? Am luat-o razna, am înnebunit! (…) În ultimele zile a fost o medie de 6-7.000 de bolnavi. Păi, unde sunt, băi, 70.000 de bolnavi internaţi? Că am văzut că sunt doar 12.000 internaţi”. Nu-i mai acoperiţi, că-i acoperiţi! (adresându-se mass-media) Tot ceea ce se întâmplă în lumea asta, voi acoperiţi! Că le daţi apă la moară cu toate astea. Să declare tot timpul cine e infectat, cine e bolnav.”

Sorin Cârțu a fost la rândul său depistat cu Sars-Cov-2, dar a avut o formă ușoară. În schimb, patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a făcut acum câteva luni o formă gravă și a avut nevoie de asistență respiratorie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Breaking News: Cartu nu e doctor

  Nu inteleg de ce sunt publicate aceste opinii, l-ati lasa pe Cartu sa va repare masina? Nu cred, de ce? Ca nu e mecanic! Nu e nici doctor, asa ca de ce l-am lasa sa ne dea el sfaturi medicale?

 2. Oltenii au un IQ mai mic, e de inteles, trebuie iertati!

 3. Foarte corect! Promotorii lockdown-ului trebuie judecati!

 4. Se știe că fotbaliștii nu au cel mai mare IQ dintre sportivi…

 5. dar cand alte echipe erau decimate de COVID, unde era mizeria asta de Pirtu?

 6. Bineinteles ca aceasta pandemie este o conspiratie, absolut nimic nu este intamplator in lume. Acest virus nu a aparut din neant. Iti poti da seama ca totul este o conspiratie dupa cat de prost si tendentios gestioneaza pandemia statele Europene, caci daca nu este vorba de o conspiratie, inseamna ca acesta este nivelul de competenta al conducatorilor Uniunii Europene.

 7. Şi te miri ca lărguţa v. câştigă primăria în Craiova!

 8. Vezi ca te cauta suedezii.

 9. Cea mai cumplita combinatie: oltean fotbalist…..cretinul perfect

 10. Despre olteni : scapara de isteți dar bubuie de proști. Se vede.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.