G4Media.ro

Coaliția VotCorect cere numărarea corectă a voturilor și avertizează că organizarea alegerilor…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. O situatie care convine USL-ului. Oamenii care au fost acum sefi de sectii si au fost abrutizati de sistem si de BEC se vor gandi de 2 ori daca se mai baga si la urmatoarele alegeri. Judecatorii si functionarii care nu vor pati nimic dupa certificarea unor rezultate discutabile vor fi foarte pretuiti. Iar votantului banal i se va consolida impresia ca votul lui nu prea conteaza.

  2. Este pentru prima data în istoria post decembristă a procesului electoral când nici după trei zile de la încheierea alegerilor nu s-a finalizat validarea numărării voturilor,iar autoritățile în domeniu au luat hotărâri peste lege să prelungească acest proces.Asta înseamnă că au fost erori atât de multe la întocmirea proceselor verbale de centralizare a rezultatelor la secțiile de votare și diferențe atât de mari între procesele verbale întocmite manual pe secții și raportările transmise electronic în sistem ,care trebuia să vizeze aceeași situație de fapt,încât procesul de validare a rezultatului numărării voturilor nu este nici până acum încheiat,pentru prima dată în istoria alegerilor din România.N-aș pune totul pe seama oboselii și complexității procesului electoral,în fond este un buletin de vot în plus,față de localele din 2020,ceea ce duce cu gândul la indicii de fraudă electorală,de viciere a procesului electoral,cele mai reprezentative cazuri ce transpar în spațiul public fiind cele ale candidaților opoziției.Pe acest fundal sunt cele mai defectuos organizate alegeri din istoria electorală de 34 de ani a României.

    • e din cauza comasarii se pare, aia care a fost un „succes” pentru PSDNLUDMR .. UDMR care a putut astfel sa fure , ca niciodata au primit voturi de prin diverse zone ale tarii

  3. * care trebuiau să vizeze

  4. Bunăoară procentul de 25% greșeli sau erori din procesele verbale de centralizare a rezultatelor votului la sectorul 1 București pe secții de votare despre care vorbește dl.Toni Greblă e unul însemnat,foarte mare și nu are cum să nu determine măsuri de analiză și investigații urgente.