G4Media.ro

Catherine Zeta-Jones o va interpreta pe Morticia în viitorul serial despre familia…

Catherine Zeta-Jones o va interpreta pe Morticia în viitorul serial despre familia Addams produs de Netflix

Catherine Zeta-Jones va avea rolul Morticia din celebra familie Addams în serialul Netflix intitulat „Wednesday”, anunţă Variety, citată de News.ro.

Ea se alătură actorilor din distribuţie anunţaţi deja: Jenna Ortega şi Luis Guzmán. Ortega va fi Wednesday, în timp ce Guzmán îl va interpreta pe Gomez Addams, soţul Morticiei.

„Wednesday”, care a primit o comandă de opt episoade în februarie, este descris drept un serial plin de mister, ce urmăreşte anii lui Wednesday Addams în perioada studenţiei la Academia Nevermore.

Carolyn Jones a jucat rolul Morticia în primul serial „Familia Addams” din 1960. Anjelica Huston, poate cea mai faimoasă, a jucat rolul în două filme „Addams Family” în anii 1990. Recent, Charlize Theron și-a împrumutat vocea Morticiei în filmul animat cu acelaşi titlu din 2019.

Zeta-Jones a avut apariţii în proiecte de televiziune precum „Feud: Bette and Joan” pentru FX, „Queen America” pentru Facebook Watch, şi „Prodigal Son” la Fox. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rol secundar cu rolul din musicalul „Chicago” în 2003. Alte filme în care a jucat sunt „The Mask of Zorro”, „Entrapment” şi „Ocean’s 12”.

sursa foto: Facebook/ Catherine Zeta-Jones

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cat este amprenta de varbon a acestui serial?
    Cat polueaza el?
    Nu e nevoie de asa ceva.

  2. *carbon