G4Media.ro

Surse: Ligia Deca, consilier prezidențial, în cărți pentru ministerul Educației după demisia…

Sursa Foto: USAMV

Surse: Ligia Deca, consilier prezidențial, în cărți pentru ministerul Educației după demisia lui Cîmpeanu

Potrivit informațiilor G4media.ro, în locul lui Sorin Cîmpeanu la ministerul Educației ar urma să fie numită Ligia Deca, în prezent consilier Prezidențial în Departamentul Educație și Cercetare (Administrația Prezidențială).

sursa foto: Facebook

Reamintim că Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia din funcția de ministru, joi seara, pe contul său de facebook, subliniind că demisionează din proprie inițiativă. Inițial, el a respins acuzațiile de plagiat care-l vizau conform anchetei publicate de jurnalista Emilia Șercan.

Potrivit informațiiloe g4media, Sorin Cîmpeanu urma să fie schimbat din funcție, astfel că el a anunțat în avans că va demisiona.

Ligia Deca este lector universitar la Școala Națională de Studii Politice și Administrative – SNSPA și Consilier prezidențial pe departamentul Educație. Aceasta a efectuat studii la Univeristatea din Luxemburg.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

14 comentarii

 1. Tot ce vine de la Iohannis e catastrofa.

  • Ca sa ajungi consilier trebuie sa fii o persoana impecabila, sa nu crezi ca isi aleg tantalai.
   Este generatie noua si nu cred ca se compara cu fosilele de pana acum sau cu pepsiglas.
   Este pentru digitalizare, am ascultat-o vreo 10 min cred ca este ce a avut invatamantul pana acum.

  • Iohannis face propuneri pe criterii clientelare. Oricum de la PNL sau PSD nu trebuie sa te aștepți la miniștri competenți și mai ales cinstiți. Nici o persoană onorabila nu intra în aceste 2 partide corupte până în măduva oaselor. Bine că a demisionat. Cum puteau profesorii să pretindă elevilor sau studenților sa nu copieze, când aveau ministru al educației un plagiator?

 2. O sa, le tremurau chiloții din cauza moțiunii tale. Băi penibilule, câte voturi ai?

 3. Adică nu e un plagiator?

 4. …inceput de normalitate, zboară plagiatorii, urmează analfabeții și târfele…

 5. Reforma in invatamant o face un tanar scolit nu fosilele comuniste de la noi.

 6. Ligia a făcut Institutul de Marină, e de-a lui Băsescu. Si apoi a făcut doctorat la minuscula universitate din Luxemburg. Așa suna mișto ca e doctorat afara dar nu e vreo Sorbona sau Oxford. E un fel de Universitatea din Târgoviște a UE. Măcar acolo sa fi făcut doctoratul pe bune. Dar știutele politice sunt un fel de abureala fără prea mare bătaie de cap.

 7. Aceasta dna este zero. Nu are experienta, nu a predat o zi in viata ei. Este o mediocritate intelectuala perfecta. Deci buna ca ministru….

 8. Inca un absolvent de la Fane Guramare!!!!!!!

 9. Cucoana Consilier Ligia Deca e autoarea povestii SF numita „Romania educata”!
  De 8 ANI cucoana asta il „consiliaza” pe prezidentul Haos in domeniul Educatiei!
  Rezultatul: ZERO!
  Am cautat ce a REALIZAT la viata ei profesionala si NU am gasit nimic remarcabil care sa fie de mentionat in CVul dnei Leca!
  Proiectul Legilor Educatiei care au la „baza” proiectul prezidential Romania Educata, e criticat la toate nivelurile de cercetatori, profesori, rectori pe bune(nu plagiatori!), chiar de la cel mai inalta tribuna, a Academiei Romane!
  Pai, daca dna Leca a fost in stare in 8 ANI sa faca proiectul poveste Romania educata, ce naiba asteptari sa avem de la ea?!
  Femeia e ZERO absolut, analizand principiul sfant ca un Presedinte se inconjoara de Consilieri BUNI, COMPETENTI si „opera” dnei leca adica proiectul poveste Romania educata, deducem simplu: ZERO!
  Vorbe goale, un proiect care duce spre nicaieri intr-un domeniu vital care oricum in anii post 89 s-a degradat continuu, chiar Sorin Campeanu a recunoscut intrun moment de sinceritate ceea ce e demult evident: Educatia a la MINIMUM!!!
  Prea mare palaria de Ministru pentru dna Leca, femeia e pamant de flori….am citit banalitatile debitate de ea la diferite evenimente pe tema Educatiei… vorbe goale, Consiliera prezedintelui NU are o viuziune sa spuna CUM va arata Sistemul de Educatie la momentul finalizarii proiectului Romania educata…

 10. @ Cică a pus-o pe Ligia ,”că să fie ca la fotbal”, ?

 11. & Încă nu au pus-o pe Ligia, „ca să fie ca la fotbal”, ?