G4Media.ro

Bucureşti: Termoenergetica începe probele pentru furnizarea căldurii în sezonul rece

Bucureşti: Termoenergetica începe probele pentru furnizarea căldurii în sezonul rece

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti începe, în noaptea de joi spre vineri, probele la cald pentru furnizarea căldurii în sezonul rece, având în vedere prognoza meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare, starea de degradare cauzată de lipsa investiţiilor din ultimii 30 de ani. Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Termoenergetica informează că a început furnizarea căldurii spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat.

Totodată, compania reaminteşte că asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operaţiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot formula solicitare în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura instituţiei din strada Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin email la adresa relatii@cmteb.ro.

Sursa foto: Unsplash: Julian Hochgesang

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. NicushorDanRo Alert

  Vineeee caldura Baaaa ! in 2022 !

 2. Acum 2 săptămâni cică umpleau sistemul, acum fac probe vreo 2 saptamani si poate din 1 noiembrie reușesc să și furnizeze!

  • Caldura merge, prietene!
   Institutiile primesc aldura, blocurile trebuie sa ceara daca vor!
   Lasa fake-news!

 3. Anunțul ma lasă rece. FFFFF important :
  1. Legea 196 /iulie 2021 de curând semnata de johans se aplica, este lege, sau o retrage? ***plata funcție de citirea repartitoarelor de costuri.
  2. Subvenția la gcal mai funcționează? Acum gcal este 1000lei, subvenționată anul trecut a fost 250 lei.
  3.Cat va fi gcal în aceasta iarna? Întrebare pentru nicusor blana creată dar cu salariu imens.