G4Media.ro

Birchall relatează noi tensiuni cu Savonea la CSM: ”Nu știu dacă pot…

Birchall relatează noi tensiuni cu Savonea la CSM: ”Nu știu dacă pot să mai vin și săptămâna viitoare ca să am de unde pleca”

Ministrul Justiției, Ana Birchall, s-a declarat ”mâhnită” pentru situația din CSM, unde pentru a patra oară la rând nu a fost cvorum de ședință, și i-a cerut șefei CSM ”sa își ia rolul și să aibă dialog”.

Declarațiile ministrului Birchall:

”Doua minute, sau cât a durat această ședință, am rugat-o pe doamna președintă să ne spună pentru săptămân viitoare, ora și ziua și agenda, moment în care s-a ridicat și a spus citez: este atributul președintelui și că o să se consulte cu membrii care sunt permanenți.
De exemplu, ministrul Justiției este membru de drept, am insistat, si s-a întrerupt discuția.

Eu nu știu dacă pot să mai vin și săptămâna viitoare și în celelalte săptămâni ca să am și eu de unde pleca. Sincer, eu sunt extrem de mâhnită pentru că eu nu văd cum să ieșim din acest impas pe alta cale, decât ca președintele CSM sa își ia rolul și să aibă dialog”.

Foto: Inquam Photos/ Autor: George Calin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. A-ți făcut un kkt. În loc să se discute acum de shengen și trecerea la euro vă kkți pe voi și țineți țara în halul ăsta doar pt a scăpa infractorii din politică de răspunderea pentru furt și corupție. Mizerii de oameni și slugi ale hoților.

  2. @Samir E normala indignarea ta, dar retine un mic aspect din lb. romana: eu am, tu ai, voi ati trecut prin scoala. A-ti da (tie) lectii de limba romana nu este intentia mea. E doar o apreciere amicala.
    Cu stima!

  3. se lasa cu zgarieturi…. pentru ca o gotica si o tovarasha iubitoare de acadele nu se ‘iubesc’ dat fiind ca au in spate grupuri de interese diferite.

  4. nu vi se pare ceva dubios în privința acestei tanti Savonea, având în vedere susținerea totală afișată pentru această porcărie de secție de anchetare a nu știu ce naiba? Toată lumea este împotriva acestei secții, doar ea și cei de la psdeu văd utilitatea ei… Oare nu cumva tanti floria, dependenta, după cum chiar Măria Sa, a spus-o, este tocmai supusa distinsei Savonea?! eu cred că da. atâta timp cât tu susți înfințarea și păstrarea unei secții de intimidare a magistraților, ale cărei baze au fost puse de ciordache și asociații, nu denotă că-i ceva putred la mijloc? Evident că da. Din păcate, mai sunt și astfel de magistrați care strică reputația celor onești, corecți, competenți și loiali profesiei și nu unor politicieni corupți sau necorupți, nu contează… Despre această doamnă Savonea am citit o sumedenie de lucruri, nu știu cum se face, toate negative, care, asociate cu ceea ce face, m-au determinat să-mi formez această opinie. De ce nu se recurge la revocarea sa? asta nu înțeleg eu deloc. din toate ieșirile sale, prin toate acțiunile întreprinse, prin toate pozițiile dubioase adoptate, reiese mai degrabă faptul că ea însăși este o piedică a sistemului judiciar și nicidecum ceva de care sistemul avea nevoie pentru a progresa. Tot ce face, vine în sprijinul decredibilizării justiției și nu de întărire a credibilității acesteia, poate chiar asta și vrea în subsidiar, nu-i așa?! cel puțin dubioasă, tanti Savonea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.