G4Media.ro

Bilete de tren, vândute în avans în Ucraina pentru Mariupol, Donețk, Luhansk…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Bilete de tren, vândute în avans în Ucraina pentru Mariupol, Donețk, Luhansk și Simferopol, orașe ocupate de ruși / ”Biletele pot fi folosite imediat după eliberarea orașelor”

În cinstea eliberării Hersonului, ucrainenii lansează bilete pentru primele trenuri care vor ajunge în orașele ucrainene ce vor fi eliberate de sub ocupația rusă, anunță Concert.ua.

”Cumpărați un „bilet” pentru primele trei trenuri de la Kiev către cinci orașe: Herson deja eliberat, dar și Mariupol, Donețk, Luhansk și Simferopol, aflate acum sub ocupație. Zborurile vor fi operate de legendarul „Tren către Victorie”, ale cărui mașini pictate sunt dedicate faptelor oamenilor din teritoriile ocupate temporar”, se precizează în anunț.

Proiectul „Bilete spre Victorie” simbolizează speranța ucrainenilor pentru eliberarea rapidă a orașelor ucrainene, credința lor în Forțele Armate și că toată Ucraina va fi eliberată. Biletul poate fi achiziționat chiar de acum, păstrat ca simbol și folosit imediat după eliberarea orașelor.

”Suntem bucuroși să lansăm acest proiect, știind că biletele Kiev-Herson vor putea fi folosite în viitorul apropiat.

Rutele sunt deschise după eliberarea unui oraș sau a unei regiuni de sub ocupația temporară. Cu 12 ore înainte de plecare, informații despre vagon, locul, data și ora plecării trenului vor fi trimise la adresa de e-mail pe care o specificați la emiterea biletului”, mai scrie în anunț.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. In viitorul apropiat ( sper că vara viitoare) voi face un concediu pe plajele superbe din Crimeea.

  2. Un concediu printre bombe și drone
    Mișto