G4Media.ro

Avocatul lui Liviu Dragnea reclamă că acestuia nu i-a fost acordată permisie,…

Avocatul lui Liviu Dragnea reclamă că acestuia nu i-a fost acordată permisie, fără o motivare anume

Avocatul fostului lider PSD, Liviu Dragnea, reclamă că acestuia nu i-a fost acordată o permisie, fără o motivare anume, deşi e un drept de care beneficiază conform legii.

”Nu este o solicitare neapărat făcută de cineva. E un drept care se acordă conform legii. Permisia este tocmai prevăzută de lege astfel încât persoanele care se află în privare de libertate să aibă posibilitatea să menţină relaţiile cu familia. Problema care s-a pus în ceea ce-l priveşte pe domnul Dragnea, care lucrează în cadrul penitenciarului, acestuia nu i-a fost acordată permisia, fără o motivare anume”, a declarat avocata Flavia Teodosiu sâmbătă, la Antena 3, transmite News.ro.

Lui Liviu Dragnea – încarcerat la Penitenciarul Rahova unde execută o condamnare de trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman – i-a fost refuzat acest drept, în ciuda faptului că a primit din partea garajului unde lucrează toate meritele aferente, a precizat avocata sa.

”Nimeni nu cere ca Liviu Dragnea să fie favorizat în cadrul penitenciarului, dar nici defavorizat”, a adăugat Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea, aflat în detenţie din 27 mai 2019, a mai beneficiat de o permisie de 24 de ore în preajma zilei sale de naştere, în luna octombrie, la acel moment ministrul Justiţiei solicitând explicaţii de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Instituţia a precizat că permisia a fost acordată ”regulamentar”.

sursa foto: Inquam Photos/ Liviu FLorin Albei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Hopaaaaaa! Fmmtudorel s-a lepădat de stăpân sau o simte groasă? Ești pe faras tudorele fmmm de jigodie. Ce l-ar fi scos ei pe tătuca dar………

 2. Nasol nea Livache!
  Daca inainte iti bagai p*** in ea tara cum voiai matale, acum n-ai voie nici macar in curte cand vrei tu.
  Doare, nu? E foarte bine asa!

 3. Cel mai toxic personaj din ultimii ani!!!!
  Sper ca o să îl invite și pe el vreun coleg de celulă la baie așa cum invita el jurnaliștii…

 4. Asa,si?? Era la latitudinea judecătorului? Era! Asa ca aia e… La multi ani Livache!! Cu executare, bineînțeles!!

 5. N-o fi trecut in prealabil pe la dusuri!

  • Nu l-or fi recunoscut de la uleiul de motor negru de pe față

 6. Nea Livache nu are familie, dragilor, nu-i asa…? Atunci…pentru ce sa meqarga pe acasa ? Acum, familia lui este cea in care se afla, asa ca sa-si execute , de multe ori, asa cum e frumos, datoria de familist ! La multi ani in familie, dragnea !

 7. De unde are bani să plătească avocați imorali care apără hoții fără niciun pic de jenă, ar trebui ținut ca Al Capone care n-a fost condamnat pentru crimele ordonate ci pentru evaziune fiscală și Dragnea ar trebui să facă cea mai grea pușcărie pentru cât a furat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.