G4Media.ro

AUR, replică după ce deputatul Muraru a spus că alianța este ”neofascistă…

AUR, replică după ce deputatul Muraru a spus că alianța este ”neofascistă și se hrănește cu ură”: Să-și dezvăluie sursele care-i servesc punctajul pentru acțiunea de kompromat

Alianța pentru Unirea Românilor i-a transmis o replică deputatului PNL Alexandru Muraru, care este și consilierul Guvernului pentru combaterea antisemitismului, după ce acesta a spus că alianța este ”de factură neofascistă” și se hrănește cu ură.

AUR a transmis că deputatul de Iași ”proferează acuze fără temei” și ”atacuri furibunde” la adresa ”singurului partid ce reprezintă în mod autentic vocea și aspirațiile națiunii române”.

Reprezentanții alianței îi cer deputatului Alexandru Muraru să își retragă afirmațiile și să își dezvăluie ”sursele care-i servesc punctajul pentru acțiunea de kompromat” la adresa AUR.

Context

Deputatul PNL Alexandru Muraru, consilier al Guvernului condus de Florin Cîțu în combaterea antisemitismului, a transmis un mesaj public către cetățenii Republicii Moldova, referitor la activitatea și profilul politic al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Muraru susține că cetățenii moldoveni și autoritățile ar trebui să știe că AUR este ”o formațiune de factură neofascistă”, care ”se hrănește cu ură” și ”elogiază criminalii de război”.

Deputatul liberal mai spune că încercarea AUR de a pătrunde în Parlamentul de la Chișinău reprezintă o ”tentativă de a denatura drumul europenizării Republicii Moldova”, iar soluția de preferat pentru Moldova, în actualul context socio-politic ar fi ”izolarea AUR peste Prut” și refuzul de a se asocia cu această formațiune.

Copreşedintele AUR, George Simion, a anunţat, miercuri, participarea partidului la alegerile parlamentare din 11 iulie de la Chişinău.

Comunicatul integral al AUR

”Referitor la comunicatul remis presei de către PNL Iași, în care deputatul Alexandru Muraru proferează acuze fără temei material la adresa Alianței pentru Unirea Românilor. În virtutea dreptului la replică și pentru o informare corectă a publicului român, vă rugăm să
diseminați următoarele precizări:
1. Domnul Alexandru Muraru denunță fapte care nu există. Este de domeniul evidenței că și a făcut o obișnuință din a profera, în mod programatic, atacuri furibunde asupra singurului partid ce reprezintă în mod autentic vocea și aspirațiile națiunii române. O conduită incalificabilă și dezonorantă pentru un reprezentant al guvernului României și care nu își poate avea obârșia decât într-un context nefavorabil interesului românesc.
2. Îi cerem public domnului Alexandru Muraru să-și retragă cu celeritate afirmațiile mincinoase pe care le colportează în spațiul public în mod programatic, potrivit agendei grupurilor de interese din care face parte. Acțiunile dumisale reprezintă o jignire la inteligența românilor și un pericol real pentru democrația din România.
3. Îi cerem public domnului Alexandru Muraru să-și dezvăluie sursele care-i servesc punctajul pentru acțiunea de kompromat la adresa Alianței pentru Unirea Românilor, o practică de extracție bolșevică continuată de KGB și, iată, aplicată de un demnitar al statului de drept din țara noastră. Același demnitar care face apologia Armatei Roșii de Ziua Veteranilor Români morți pe câmpul de luptă în Crimeea, la Stalingrad, la Cotul Donului. România este astăzi o țară europeană și deține un rol major în așezarea geopolitică a
structurilor euro-atlantice; practicile și simpatiile sovietico-rusofile nu-și mai pot găsi locul în spațiul românesc.
4. Acțiunile înfăptuite ani de-a rândul în folosul unirii tuturor românilor au fost fundația care a dat naștere forței noastre politice pe care electoratul a consacrat-o prin vot democratic și pe care o susțin din ce în ce mai mulți români care aspiră la o Românie suverană și demnă.
5. În singurul discurs al său de la tribuna Parlamentului, adevărat testament pentru România, Regele Mihai ne-a transmis un îndemn sacrosanct: Nu trebuie niciodată uitaţi românii şi pământurile româneşti care ne-au fost luate, ca urmare a împărţirilor Europei în sfere de influenţă. Seniorul Corneliu Coposu, un simbol al verticalității și onoarei, ne-a lăsat un alt testament: Integritatea noastră naţională până la frontierele etnice ale neamului românesc este o obligaţie sfântă pentru toţi, este a 11-a poruncă a Decalogului Românesc. Cu aceste gânduri îi asigurăm pe românii de pretutindeni că vom continua neclintiți misiunea cu care ne-au trimis, prin vot legitim, în Parlamentul României și celor care ne vor fi alături pentru a deveni o voce la fel de legitimă în Parlamentul Basarabiei de peste Prut”, se arată în comunicatul transmis de AUR sâmbătă.

sursa foto: Inquam Photos/ Sabin Cirstoveanu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

31 comentarii

 1. Kompromat – un termen care va da de gol stimabililor de la ,, aur ” …..

  • Sursele sunt foarte clare chiar declaratiile si actiunile celor de la aur. Fascism inseamna natioanalism, chemarea la lupta, suprematia poporului suveran inaintea celorlalti, indicarea strainilor si imigranților drept sursa raului si asta face Aur oricine vede. Incitarea la violente pe care au facut-o la mitingurile contra mastii și actiunile din Basarabia nu servesc interesului national deloc mai degraba rușilor.

  • Ei, haurarii lui Simion, Târziu, Tănase și Sosoaica, pot susține și că sunt descendenți din Maica Tereza.
   Ce nu stiu ei, e faptul că in fața opiniei publice, nu conteaza ce susții tu că ești, conteaza doar cum te vede lumea, ori lumea te judecă după fapte, declaratii, opinii etc.

  • AUR = salonul psihiatric național mobil.

 2. Care va să zică șoșocii sunt nemulțumiți că sunt priviți de mulți drept nefrecventabili. Păi cu lista cu numele celor de împușcat în cazul câștigării alegerilor (Doamne ferește) nici nu e de mirare. Drumul de la Garda de Fier la Peluza Analfabetă și Împușcăcioasă dă măsura tembelismului mioritic și a delirului fără sfârșit al celor ce se visează izbăvitorii nației. Deși apar ca un soi de maimuțoi cu pretenții acești inși, prin ceea ce fac și spun, așa cum îi duce capul pe fiecare, sunt o primejdie de luat în seamă de toți. Somnul rațiunii (la vot) naște… disperarea de după.

 3. fascisti sau nu este discutabil din punctul de vedere a fiecarei parti insa este o certitudine faptul ca aur este sigur o organizatie anarhista – nihilista Un partid vine cu variante de solutii si planuri Astia nu au nimic Doar contesta fara sa puna nimic in loc Ba chiar un pericol pentru romania pentu ca in nationalismul lor demagogic nu accepta deschiderea noastra spre tabara care a demonstrat ca ne ajuta sa evoluam sa ne dezvoltam Nici o tara din lume nu poate rezista izolata A incercat si ceausescu si a dat chix deci avem doua solutii : estul-sovietic sau ue care am vazut ce ofera si ce avantaje avem Expl : pib/capita 1990 ( in comunism ) = 1642 $ – 2020 ( in ue ) =12813 $ Lozincile ca am fost colonizati de ue nu au fundament Am aderat de bunavoie si ne-am asumat politica europeeana ca un jucator intr-o echipa Problemele pe care le avem ni le-am facut singuri prin legislatie proasta cu dedicatie ,coruptie si justitie dupa interese

 4. LOL RUSII STRIGA RUSII :)))))))

 5. Pe mine nu mă reprezinți Aurule, nici aspirațiile mele.

 6. Nu inteleg de ce i se acordă asa mare atenție acestui partid ???? Sau le este frica de deciziile pe care le-au luat în pandemie prăbușește CDR???? E regretabil că partidele extremiste încep să aibă ascensiune, dar nu din politică lor ci din gafele pe care le fac cei aflați la guvernare . Au câștigat alegerile cu promisiuni care acum sunt uitate eliminarea pensiilor speciale, restructurarea aparatului de stat, eliminarea sporurilor dubioase la bugetari ,concedierea bugetarilor, eliminarea cumului pensiei cu salariul de la stat etc etc . Lumea este nemulțumită și se vor regăsi în aceste partide extremiste.

 7. Dacă compari discursurile naziștilor din anii 30 și cele ale haureilor, exceptând antisemitismul, sunt relativ identice.

 8. Slugutza muraru a consumat ceva stricat.
  Noi nu trebuie să avem aspirații naționale, dorinta de a ne promova valoriile sau istoria.
  Doar să pupăm labele străinului poate poate o să ne dea ne dă ceva.
  Marii eroi naționali PNL se fac preș în fața oricui le-ar da o funcție.

 9. Numai slugi penibile pe aici.
  Nu mai postați pe aici mergeți ca vitele la vaccinare .
  Mâine Murarele vă va pune zgardă și trebuie s-i pupați mana.
  Nimic romanesc nu trebuie promovat.
  La kolonika avem doar sclaveți.

  • Da-da,…! Numai slugi penibile pe aici.
   Nu mai postați pe aici, mergeți ca vitele la protest.
   Mâine vă pune Șoșoaca zgardă și trebuie să-i pupați pulpa.
   Tot ce e rusesc trebuie să primească scuze.
   La partidul prețios avem doar sclaveți.

 10. Georgel vaccinel tembel!!! Ai citit macar ABC darul?Creier de aluna seaca!!!

 11. Bine ca le știi tu pe toate.
  Nu mai bine te duci tu la nenea putin sa ii schimbi ciorapii?
  Ca vad ca asta îți place, mana forte, creier lipsa, toată lumea încolonata.
  E plina tara asta de tampitzi… si tu faci parte dintre ei.

 12. „până la frontierele etnice ale neamului românesc”
  -sa nu mai vorbim de rusinea numita „cadrilater” si AUR sa nu se mai afiseze cu harta
  „romaniei mari” incluzind sudul dobrogei care nu a fost,nu este si nu va fi niciodata romanesc!

 13. Iată că Muraru, bolșevicul care i_a răstignit pe martirii din temnițele comuniste si_a găsit lăudători. Vouă nu va este rușine sa luați apărarea unui asemenea om?
  AUR care promovează, familia, credința, patria sunt în concepția voastră nihilisti?
  Bravos! Pt un prieten :USR-isti care nu pun mana pe Biblie ce sunt atunci dacă cei de la AUR sunt nihilisti?

 14. dupa invadarea din sudul dobrogei noastre,
  aviz monarhistilor,
  „s-a purces” la o DEZLOCUIRE ETNICA:din regat au post pompati unii,din cadrilater au fost cei azvarlitzi in restul bulgariei.
  de ce asta daca ar fi fost teritoriu etnic romanesc?????
  fiti voi monarhisti ca sa aveti mainile patate de sange!

 15. Te-ai autodenuntat, Veorico folosind un cuvantul rusesc ”kompromat” !! Si inca unul folosit de putere pentru a se apara de opozanti cand nu are argumente-inteleg intreband pe Gogu… Nu e nevoie sa va compromita nimeni ca voi o faceti perfect, la fiecare interventie publica . Si nu mai amestecati balele voastre cu numele Seniorului , ca va trazneste ………..

 16. Eu ii voi vota tura viitoare.

 17. Câteodată matematica ne dă astfel: 1 + 1 = 2, suntem convinşi că AUR ne va contrazice.
  Altădată acelaşi exerciţiu: 1_răhăţel + 1_răhăţel = 2_răhăţei, aicea suntem foarte siguri că vom fi contrazişi.
  Dar câteodată acelaşi exerciţiu va da aşa: 1_răhăţel + 1_răhăţel = oricât ai încerca nu iese niciodată 2 flori, acuma suntem siguri că ne vor face ori satanişti ori neonazişti deşi vedem că îi preferă pe neomarxişti deşi am prefera să ne spună alegători care nu le place să fim jigniţi.

  În acelaşi exerciţiu matematic avem o veste bună şi una rea cu acelaşi rezultat evident.
  Vestea bună e că AUR nu mai există ca partid după prima săptămână de la alegeri.
  Vestea rea e că AUR nu era un partid nici înainte de alegeri.

  Acuma îi vom lua şi cu cele bisericeşti că ştim că e una din temele lor preferate.
  Oare Isus s-a lăsat sacrificat pe cruce că după atâtea milenii să se întâlnească cu aceleaşi moace care l-au crucificat că nici nu vreau să îmi închipui dacă ar veni Isus şi le-ar spune că nu sunt de acord cu ei, voi vă închipuiţi că ar putea fi întorşi din drum ăştia de Isus că eu mai repede îi văd urmărindu-l pe Isus cu furci topoare şi pietre de îi vor face fericiţi pe cei de la Panicaţii TV ca li s-au materializat delirurile.

  Iar ultima temă pe ziua de azi că nu vrem să îi obosim.
  Nici măcar proştilor nu le place să fie conduşi de alţii mai proşti ca ei, Cam atâta că oricum veţi citi ce vreţi voi iar de înţeles aveţi obiceiul să traduceţi pe mintea voatră şi să iasă cum vă convine vouă aşa că dacă vă întrebaţi ce tot scriem pe aicea vă asigurăm că nu vorbim decât despre pisici haioase de pe tik-tok şi nu e vorba de nici o discuţie codată între neemarxişti reptilieni sau netradiţionalişti şi sigur nu e nici vreun sabat al vrăjitoarelor decât poate ceva drăcuşori care vă mai aţâţa dar nu e nimica personal şi doar normă de serviciu, acuma o să creadă că suntem şi de pe la servicii deşi am prefera să ni se spună agenţii statului paralel, doamne doamne dă-le mintea de pe urmă ca lui Tudose după ce a conştientizat că nu e singura meduză care a supravieţui fără minte.

 18. Am fugit cu toții de psd crezând că ăștia or să fie serioși dar ne-au dezamăgit total .pnl au aceleași apucături ca și PSD niste mafioți cu toții deci la alegerile viitoare o să votăm AUR, AU , AU , AU PE EI PE MAMA LOR.

 19. Cine sant finantiatorii si ideologii partidului?

 20. Avem o ruptură de logică mare de tot dar atâta de mare încât nu ne putem explica câteva minuni şi una dintre minuni e că politicienii celor de la AUR sunt atâta de slabi pregătiţi în alfabetizare încât ne uimeşte postacii lor care sunt mai alfabetizaţi decât cei de la PSD, chiar ştiu să scrie şi fără greşeli gramaticale mulţi deşi cu logica nu le iese.
  Aşa cum amprenta este unică şi mentalitatea venită dintr-o singură sursă este unică şi ne jurăm că la unii logica celor de la Panicaţii TV e tare asemănătoare că logica unor postaci care sunt mai pregătiţi decât politicienii care îi susţine deşi toţi susţinătorii lor (ăia reali) dacă reuşesc să scoată o frază inteligibilă cade cerul pe noi.Deci înţelegeţi de ce suntem atâta de uimiţi de nişte postaci care chiar reuşesc să scoată fraze coerente care desigur că nu au nici o legătură cu realitatea dar reuşesc să le scrie totuşi?
  Măi postacilor AUR vă rugăm mai faceţi greşeli cum le fac si conducătorii voştri pentru că contrastul e aşa de mare încât pute a securism din ăla vechi pentru că tocmai am explicat că şi logica venită dintr-o sursă comună prea dă în tipare ca să nu le observăm.
  Noroc cu netul că nu vedem cine stă în spatele postărilor că la TV încă nu am reuşit să identificăm unul de la AUR ca să fie capabil de o postare coerentă, chiar şi la logică susţinătorii AUR sunt mai slab pregătiţi ca postacii care ne minunează.
  Nu aţi observat şi voi astfel de contraste?….ruşinele mici ne spuneţi şi nouă cum puteţi scrie o frază până la capăt coerentă chiar dacă sunt deliruri?

 21. Eu vad ca deputatul pnl este plin de ura si cu apucaturi fasciste.
  Usr-istii se tem de AUR. I-a depasit deja in sondaje si perspectivele pentru progresisti sint sumbre – lumea se convinge cat de duplicitari si mincinosi sint, cu oameni incompetenti puși in functii.

  • „lumea se convinge cat de duplicitari si mincinosi sint, cu oameni incompetenti puși in functii…”

   Asta-i o încercare de glumă, sau un „adevăr alternativ” neizbutit?

   Până acum, lucrurile stau (ca să citez pe cineva de la TV) exact așa cum ziceți dumneavoastră, doar că invers.

 22. Aur e un psd mai schizofrenic, mai prost (desi nu credeam ca exista ceva mai prost ca Noaptea mintii), mai agresiv si mai dedicat apucaturilor si ordinelor primite de la Moscova ….
  Cativa oamenii dezamagiti de evolutia la guvernare a pnl (care a fost o mare prostie !) din 2020, suparati pe restrictii, afectati de lipsa previziunilor politice clare ale intregii drepte, s-au refugiat prin vot, in aur .
  Daca participarea la vot ar fi fost una naturala, normala , aur nu ar fi intrat in parlament . De fapt pnl a creeat, indirect acest partid , asigurandu-si superioritatea fata de usr (ceeace a fost o ”victorie”pentru ei), prin modul in care a guvernat , prin aceea ca presedintele a promis armatei ca nu le ia pensiile speciale, prin faptul ca predoiu nu a facut absolut nimic din ce asteptam ……

 23. Hauristilor nu vă faceți iluzii,n-a reușit el Vadim cu mesajul xenofob și antieuropean și ăla era un om inteligent și cult,acum cu ultrasii nu atrageți decât analfabeții ,și deși numărul lor este în creștere nu sunt suficient de mulți(din fericire) cat sa vă aducă (doamne ferește!) o guvernare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.