G4Media.ro

VIDEO Atac grav la justiție și la presă. Magistrați și jurnaliști filați,…

VIDEO Atac grav la justiție și la presă. Magistrați și jurnaliști filați, interceptați și intimidați de serviciul secret paralel al unor inculpați de rang înalt din România

Doi magistrați și doi jurnaliști au fost urmăriți pas cu pas, filmați, înregistrați și intimidați de un veritabil serviciu secret paralel camuflat într-o divizie de paparazzi.

Postul de televiziune România TV controlat de fugarul Sebastian Ghiță, inculpat în mai multe dosare la DNA, a difuzat vineri seara imagini cu Horațiu Radu, procuror, ajunct interimar al Parchetului General, judecătorul Răzvan Păștilă și jurnaliștii Alex Costache și Cosmin Savu în timp ce participau la un eveniment privat într-un restaurant din Centrul Capitalei.

 • Vezi aici înregistrarea difuzată de România TV

Imaginile au fost preluate rapid de publicațiile Gândul, deținut de Radu Budeanu, cercetat de DNA, și de EVZ, deținut de Dan Andronic, trimis în judecată de DNA, și prezentate drept ”dovada” unei pretinse conspirații împotriva noilor procurori șefi numiți joi de președintele Klaus Iohannis.

În realitate, cei patru sărbătoreau ziua de naștere a procurorului Horațiu Radu, după cum au declarat participanții la întâlnire pentru G4Media.ro.

Teoria pretinsei conspirații împotriva numirilor noilor procurori șefi a fost lansată de ziarul Gândul încă din data de 12 februarie și a fost preluată in extenso de postul de televiziune Antena 3, fondat de Dan Voiculescu, fost pușcăriaș condamnat definitiv în dosarul ICA pentru corupție.

În esență, ziarele și televiziunile controlate de cei patru moguli cu probleme penale (Radu Budeanu, Dan Andronic, Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu) acreditau ideea că cele câteva voci critice din presă și magistratură la adresa noilor procurori șefi s-ar explica printr-o pretinsă conspirație împotriva acestora coordonată de procurorul Horațiu Radu, care implica și G4Media.ro.

G4Media.ro respinge ferm aceste acuzații, toate semnele de întrebare ridicate în privința noilor numiri fiind ridicate pe bază de fapte, pe baza dezvăluirilor altor colegi din presă și urmărind exclusiv interesul public legitim ca în aceste funcții să ajungă procurori fără vulnerabilități.

Coincidență sau nu, ziarele și posturile celor patru clienți ai DNA au susținut puternic cele trei propuneri în funcțiile de procurori șefi: Gabriela Scutea la Parchetul General, Giorgiana Hosu la DIICOT și Crin Bologa la DNA și au trecut sub tăcere dezvăluirile privind marile vulnerabilități ale Giorgianei Hosu:

 • Soțul noului șef al DIICOT, Dan Hosu, este trimis de trei ani în judecată pentru fapte de corupție.
 • Despre mama Giorgianei Hosu, în vârstă de 80 de ani, jurnalistul Virgil Burlă de la Europa Liberă a scris că este acționară în firme offshore.
 • Colonelul Paraschiv, șeful brigăzii speciale a Jandarmeriei anchetat pentru violențele din 10 august, este bun prieten cu Dan Hosu, iar soția lui ar trebui să garanteze acum o anchetă independentă a dosarului aflat la DIICOT.

De notat că toate asociațiile profesionale importante ale magistraților (Asociația Forumului Judecătorilor, Asociația Inițiativa pentru Justiției și AMASP, asociație din care a făcut parte inclusiv noul procuror General, Gabriela Scutea) au criticat faptul că președintele Klaus Iohannis a ignorat avizul negativ dat de secția de procurori a CSM în cazurile Gabriela Scutea și Giorgiana Hossu.

Filaj profesionist, urmăriți inclusiv la toaletă

Filajul executat joi seară de serviciul secret paralel, camuflat într-o divizie de paparazzi, a inclus urmărirea jurnaliștilor minut cu minut, pas cu pas, rezultând un veritabil raport de filaj publicat de EVZ.

Redăm mai jos un fragment relevant din EVZ

Ora 20.15 – Jurnalistul apropiat Binomului Alex Costache, alias Alin Ionescu – pseudonimul folosit pe g4media.ro, ajunge la barul „Lokal” de pe Mihai Eminescu singur, cu un Uber. Intră în local vorbind la telefon, în prima cameră a barului situată pe partea stângă, închide ușa și continuă să vorbească la telefon uitându-se pe geamul care dă spre intrare.

Ora 20.25 – Jurnalistul Cosmin Savu ajunge și el la local cu un Uber, intra în aceeași cameră cu Costache, închide ușa și se așează la masă împreună.

Ora 20.30 – Savu se duce singur la bar și cumpără două sticle cu bere și revine în camera unde îl așteaptă Costache.

Ora 20.40 – Procurorul Horațiu Radu ajunge și el la bar, intră în camera în care se aflau cei doi jurnaliști și se mută apoi, cu toții, în ultima camera a barului, situată pe partea dreaptă. Se pare că doreau sa aibă intimitate, iar prima cameră nu se preta nevoilor, pentru ca era camera de trecere spre toaleta pentru femei.

Ora 21.30 – Apare și judecatorul Răzvan Păștilă la bar și se alătură celor trei. Au stat toți patru la masa, au băut bere și au purtat tot felul de discuții. Savu s-a ocupat ca masa sa fie tot timpul plină cu sticle cu bere.

Ora 00.15 – Procurorul Horațiu Radu cu Cosmin Savu poartă o discuție la ureche lângă usa de intrare în local.

Ora 00.20 -Horațiu Radu și Alex Costache poartă o discuție în toaleta localului. La un moment dat procurorul a luat apa de la lavoar și a aruncat peste ușa cabinei în capul lui Costache, care urina, dovada de relatie extrem de apropiată.

Ora 01.06 – Horațiu Radu părăsește localul în fugă, cu o pungă în mână, și intra în blocul de vis a vis, pe Eminescu 82-88.

Ora 01.11 – Judecătorul iese din clădire singur și pleacă cu un taxi.

Ora 01.33 – Savu și Costache ies împreuna din local. Savu pleacă cu un Uber, iar Alex Costache pleacă pe jos până pe strada Strada Polonă, nr. 21, unde intră într-un bloc.

Relevant este că pe lângă imagini, există și înregistrări audio, semn că operațiunea de filaj a fost executată profesionist, cu tehnică mult peste capacitatea unor simpli paparazzi.

Fragment relevant din Gândul

”Imaginile de la RTV arată negru pe alb că paranghelia conspirativă a magistraților cu cei doi ”deontologi” de la TVR și PRO TV (care a avut loc într-un separeu) a fost udată din belșug cu zeci de sticle de bere pe durata a cinci ore. Șocante sunt discuțiile de la masă! Pe înregistrări, Alex Costache le zice magistraților prezenți: “Bă, măcar luai șpagă… le dădeai lu’ ăia despăgubiri de 30 milioane euro așa (…) să zică mersi că au scăpat… pârnaie!” De altfel, multe alte discuții s-au purtat la ureche de către cei prezenți la masă.”

G4Media.ro amintește că nu este prima dată când serviciul secret paralel controlat de unul dintre cei patru urmărește susținători ai luptei împotriva corupției. În trecut, ambasadorii Statelor Unite și Olandei au fost filați, fotografiați și urmăriți de Cancan, publicație controlată de același Radu Budeanu.

Ministrul justiției, Cătălin Predoiu: Grupurile organizate de infractori se dotează cu tehnică, de la aparatură de bruiaj, la drone şi microfoane ambientale

 • „Vă informez documentat pe baza discuţiilor cu Ministerul Public că grupurile organizate de infractori se dotează cu tehnică, de la aparatură de bruiaj, la drone şi microfoane ambientale pentru a preveni şi paraliza acţiunile echipelor de anchetă, ceea ce este foarte grav. În ultimii ani, crima organizată s-a modernizat mai mult decât parchetele. E un fapt şi în acest context cred că devine legitimă întrebarea ce fel de stat vrem să fim? Se lucrează pe o strategie de dezvoltare a sistemului judiciar 2015-2020 din care s-au realizat aproximativ 16 la sută din măsuri. Din 153 de măsuri prevăzute în strategie, 24 sunt aplicate, restul nerealizate sau neiniţiate” – Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, declarație la audierea în comsiile de specialitate din Parlament la audierea din 18 februarie.

Cine este Radu Budeanu. Este noul patron al publicației online Gândul.info, după ce, la finalul anului trecut, a preluat ziarul de la Adrian Sârbu, patronul Mediafax.

Potrivit DNA, Budeanu este inculpat din 2015 pentru trafic de influenţă şi spălare de bani. Vezi aici.

El ar fi intermediat mita primită de fostul ministru PDL al Dezvoltării, Elena Udrea, de la magnatul Energiei, Bogdan Buzăianu. Acesta din urmă avea un contract cu Hidroelectrica cu o valoare a energiei tranzacționate de aproape 1 miliard de dolari, contract investigat de DIICOT. Udrea i-ar fi cerut lui Buzăianu, prin intermediul lui Radu Budeanu, mită 5 milioane de euro ca să îi asigure derularea în continuare a contractului. Până la urmă, în 2012, Buzăianu i-ar fi dat Elenei Udrea, prin Radu Budeanu, 3,8 milioane de euro și ar fi ajutat-o să preia ziarul EVZ în contul datoriei de 900.000 de euro pe care Bobby Păunescu o avea la Buzăianu.

În noiembrie 2015, Budeanu a fost plasat sub control judiciar sub cauțiune în valoare de 2 milioane de lei.

În decembrie 2017, Elena Udrea a fost trimisă în judecată în acest dosar supranumit de presă ”Hidroelectrica”, alături de directorul EVZ, Dan Andronic. ”Față de inculpatul Budeanu Radu Ioan se continuă cercetările într-un dosar distinct”, precizau procurorii în comunicatul de presă. Vezi aici.

Zilele trecute, jurnalista Sorina Matei a întrebat DNA despre acest dosar şi i s-a răspuns că e în lucru. Cazul se află la procurorul Cosmin Iordache.

Cine este Dan Andronic. Directorul EVZ este judecat în 3 dosare penale. În decembrie 2017, Andronic a fost deferit Justiției, alături de Elena Udrea, în așa numitul dosar Hidroelectrica. Directorul EVZ este acuzat de mărturie mincinoasă. Ar fi mințit procurorii că nu știa că Elena Udrea ar fost beneficiara reală a creanței lui Buzăianu.

Ar fi mințit și că îi dădea raportul Elenei Udrea privind situația financiară a EVZ și indicatori de performanță. A spus că o făcea ”doar pentru a se lăuda, pentru a o încunoștința că publicației îi <<merge bine>>”, potrivit comunicatului DNA. Ar fi mințit și că ”nu i-a cerut Elenei Udrea acordul pentru a publica anumite articole, ci doar s-a consultat cu aceasta pentru a „verifica veridicitatea” informațiilor obținute”.

Dosarul a fost restitut de instanță anul trecut, procurorii DNA au refăcut ancheta și l-au retrimis în judecată în iulie 2019.

În 2016, Dan Andronic a fost trimis în judecată pentru aderare la grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență și în dosarul retrocedării frauduloase a fermei Băneasa și a pădurii Fundu Sacului din Snagov, alături de Paul Truică, Paul al României, miliardarul israelian Benjamin Steinmetz și a consultantului politic Tal Silberstein. Truică a primit 4 ani cu executare, iar Andronic, Silberstein și Steinmetz au fost achitați. Decizia nu este însă definitvă.

În mai 2017, Dan Andronic a fost deferit Justiției, alături de Elena Udrea, și în dosarul finanțării campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009. Directorul EVZ e acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului. Dosarul a trecut de camera preliminară la Curtea de Apel București.

Cine este Sebastian Ghiță. Fugarul din Serbia controlează postul de televiziune RTV, prin intermediul lui Alex Iacobescu, cel pe care, potrivit ultimei declarații de avere a lui din 2016, în calitate de deputat, l-a împrumutat cu 90 de milioane de euro și 9 milioane de dolari.

Fostul deputat PSD este anchetat de DNA în calitate de inculpat în 3 dosare: cazul Ponta-Blair, dosarul Hidro Prahova și în dosarul ”Taxă pentru obţinerea de contracte IT”. Primele două cazuri sunt din 2015, ultimul e în anchetă de din 2017.

Cine este Dan Voiculescu. Fondatorul Antenelor a fost condamnat în august 2014 la 10 ani de detenție pentru spălare de bani în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare. Instanța l-a obligat pe Voiculescu să achite, în solidar cu ceilalți inculpați, prejudiciul de 60 de milioane de euro.

Judecătorii au dispus și confiscarea produsului infracțional (imobilele cumpărate de Voiculescu cu banii furați) în valoare de 20 de milioane de euro. ANAF ar fi recuperat doar 18 milioane de euro din prejudiciul total de 80 de milioane de euro. Vezi detalii aici

În iulie 2014, înainte de condamnarea din dosarul ICA, Voiculescu a fost plasat sub control judiciar în noul dosar de șantaj.

În 2013, a fost deferit Justiției pentru complicitate la șantaj, alături de fata sa, Camelia, de ginerele, Sorin Alexandrescu, și companiile Antena Group, Antena 3 și Intact Media.

În 2017, Voiculescu a fost achitat, însă fiica lui, Camelia, a primit un an și 6 luni cu suspendare, ginerele, 4,6 ani cu executare, iar Antena Group a fost condamnată pentru șantaj la plata unei amenzi de 200.000 de lei. Vezi aici.

În septembrie anul trecut, ginerele lui Dan Voiculescu a fost eliberat din penitenciar.

Sursa Foto: Colaj G4Media / Inquam Photos și Agerpres

Citește și

Opriți acțiunile de tip mafiot împotriva magistraților și ziariștilor de investigații!

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

51 comentarii

 1. Auziti, de mult vroiam sa intreb, aia, ponositii care cerseau pe scari la tribunal si mai apoi la Bruxelles, sunt cumva boschetari?!? Si idiotu ala care face carate!

  • Nu intereseaza pe nimeni de neica nimenii din presă. Bot e cel mai tare. Mălin singur… cu ajutorul presei ‘care trebuie’ dărâmă orice serviciu secret.
   Auziti… da substante halucinogene nu împrăstie paralelii ăia?

  • „Serviciu secret paralel”….
   Încă puțin și g4media ajunge la vorba PSD-ului, cu statul paralel.
   Bahahahahahahahah 😀 😀 😀

  • ma cheama Asistat, PNList vechi si sunt un dobitoc. batut in cap, facut gramada!

  • auzi putulica, de ce nu faci tu pasi de pe siteul asta? e clar ca nu esti compatibil cu ce se publica pe aici. doar asa, ca sa vada lumea ce prost esti? stiam deja.

  • @ștefănel, du-te să-ți șteargă mă-ta mucii și după aia discutăm.

  • O ce surprise k exista mafiotism in nomenclatura de Romania :)) Cat despre jurnalismul de investigatii din Romania …. a ajuns k DNAul,aproape fantomatic sau pe blat cu politicul (care btw,a ciordit si a generat cea mai mare coruptie in Romania ultimilor 30 de ani). Ps.Vedeti cum este pedepsita coruptia „gulerelor albe” in state sau orice infractiune de coruptie …. In Romania,raiul hotzilor care i au de la saraci (cei multi) sa dea la securisti+nomenclatura (oligarhi,bogati).30 de ani de stat captiv si praduiala …. Cam mult.

  • https://online.king.edu/news/famous-white-collar-crime-cases/ cateva exemple …. care n Romania se numesc „baietzi destepti”/wise guys/mafioti politici sau apolitici

  • E nevoie de o presa paralela cu cea a securisto-oligarhilor.Romania pe langa deficitul economic(daruit de #ciumarosie),are si multe alte deficite majore pe educatie,mentalitati europene,sanatate, infrastructura,pluralism,toleranta,etc. E mult pana departe ….

  • Grețos… oameni plini de bani urmăriți pentru… bani.

 2. Cine-i ala si ala, Ok! Da cine-i Dan Tapalaga si ce jocuri face si mai ales ale cui aflam?

 3. Radu budeanu, adica cancan si paparazzi de acolo

  • radu budeanu fiul tatalui radu budeanu (ca astia au imaginatie redusa sau se cred dinastie) llingaul lui ceausescu la tvr caruia ii tremurau chilotii la rebeliunea din decembrie.

 4. Intrebarea care se pune e: de ce au ales PNL si Iohannis procurori pe placul presei penalilor?? Si nu e prima data cand se intampla asta. Cam toate deciziile luate din 2016 si pana acum au fost asa cum le-ar fi luat chiar cei 4 clienti ai DNA, insisi. Si de ce aceasta latura a presei e atat de ingaduitoare cu PNL si cu Iohannis?

 5. Tapalaga, mai usor cu pianul.Totusi, Alex Costache era in legatura cu maestrul, unul Secu cu metode komiterniste-Dumbrava- pentru care libera Justitie era un camp tactic-si ii cunostea si contul de facebook-cont scris cu litere armene-si dadea like. SIC!De unde frate atat prietenie intre SRI , jurnalisti, procurori, judecatori, etc-intalniri „profesionale” cu gluga pe cap.

 6. Am mai spus-o, dar nu m-ați ascultat: singura soluție e să le blocăm finanțarea din reclama comercială! Uite, eu n-am mai pus gura pe ciocolata Milka de vreo 2 ani, deși îmi vine apă in gură de fiecare dată când trec pe la raionul de specialitate…! Întocmiți-vă o listă cu produsele de care trebuie să vă feriți ca de Dracu’ și luați-o cu voi de fiecare dată când mergeți in magazine! Să mai amintesc de beneficiile pe partea de sănătate ce rezultă din limitarea consumului de dulciuri si de altele?

  • si folositi numai sapun duru ca nu mai apare in reclame

  • Aceasta recomandare nu trebuie sa fie luata in seama de detinutii de la Rahova pentru ca excesul de sapun Duru poate intari c… Folositi mai degraba sapunul PalmoLiviu, chit ca Hamsterica si-a dat sufletul avand spuma de la acest sapun pe blana…

 7. Dacă SRI nu ar avea dreptul prin lege să dețină societăți comerciale sub acoperire asupra cărora nimeni, în afara lor, nu are control, poate că Ghiță, în calitate de patron al holdingului sub acoperire, nu ar fi beneficiat de atâta putere, poate că HexiFarma n-ar fi vândut mii de tone de leșie către spitale, poate că unele trusturi de presă nu ar fi înțesate cu ofițeri sub acoperire și poate că SRI ar fi avut timp și resurse să se ocupe de identificarea și anihilarea adevăratelor amenințări la securitatea națională.

 8. Tehnica speciala se poate lua in 2020 de pe aliexpress la preturi modice :)) Incercati si va veti convinge!

 9. Pai da, mafia de stat isi apara pozitia amenintata de putinii jurnalisti cinstiti si independenti din tara.

 10. … adevaratii detinatorii ai averii furate dupa ’89 au organizat expunerea Ciumei Rosii in Romania propulsand-o astfel Kovesi in fruntea EPPO? Nu si-au facut ei parchet ” pe persoana fizica”?

 11. Stimata redactie 🙂

  e adevarat ca Alin Ionescu e pe numele lui Alex Costache? Ptiu drace!

  Hai pa,
  Sandokan

 12. Asta inca nu e nimic serios. Apa de ploaie, stiri de prost gust la o televiziune de rahat, care ar fi trebuit inchisa de mult, daca am fi avut legi serioase. Asa ceva nu e nici jurnalism, nici santaj. Un balci de doi lei.

  Il vad insa ca pe un semn pentru alte magarii, mult mai mari.

 13. Ce gunoaie ! Ce cacat de tara e asta in care asa numiti paparazzi sunt de fapt niste mini servicii secrete 🙁 ….si boschetarii de Predoiu cu fratele Iohanis aka reformatorii noi justitii ai Romaniei chiar m au lasat perplex cu denumirile la parchete , am ajuns sa nu mai stiu ce dracu e cu toti politicienii astia , am impresia ca mai mult sufera de o usoara forma de retardare decat de prostie

 14. V-au cam atins pe unde doare…

 15. Dar KWI nu are niciun amestec ?

 16. Am vazut cum G4 a dezvaluit o serie de informatii care ne fac sa ne intrebam de ce Presedintele a facut acele numiri de procurori sefi.
  G4 nu ne da insa si o explicatie pentru decizia respectiva a Presedintelui, care trebuie sa aiba un rost anume.

 17. ”În trecut, ambasadorii Statelor Unite și Olandei au fost filați, fotografiați și urmăriți de Cancan, publicație controlată de același Radu Budeanu” ( anchetat DNA)
  acum intelegem de ce ”stilista” Dana Budeanu care se expune cracita imbracata intr-o perdea neagra sta pe net ziulica intreaga cu problema hashtagului in gura. Si care sunt interesele de gherila cand ataca initiativa construirii unui spital pentru copii in paralel cu pupatul in dos al ilegalistei , duamna Firea. Pazea, mafia neo-comunista a preluat lupta impotriva justitiei de la liderul Dragnea si o duce mai departe.

 18. Urmăritorii si contractorii lor ar trebui dați in judecată conform Art. 12 din Declarația Universala a drepturilor omului: “Nimeni nu va fi supus la imixtiuni arbitrare în viaţa sa personală, în familia sa, în domiciliul lui sau în corespondenţa sa […]. Orice persoană are dreptul la protecţia legii împotriva unor asemenea imixtiuni sau atingeri.”

 19. Pai daca era o chestie privata de unde si pana unde * atac grav la justitie si la presa*?

  ziaristii au dreptul sa mearga oriunde, sa stea de vorba cu oricine, sa caute informatii de oriunde, chiar expunandu-se…ca la randul lor sa fie observati, filmati, etc

  judecatorii nu au acest drept, ei pot merge la reuniuni private doar cu persoane care nu au treaba in nici un fel cu justitia…de exemplu cu mine…

 20. !Miss Justice

  dar nu fu vorba de domiciliul privat sau de corespondenta privata a lor in acest caz?

  ziaristii, ca si judecatorii sunt persoane publice si totul s-a petrecut in spatiul public!

  dupa parerea mea, aici judecatorii au gresit si le-a fost speculata greseala…

  care greseala spune ceva despre autonomia presei si autonomia justitiei, in sensul ca dezvaluie existenta grupurilor de interese ( habar nu am care sunt alea) si modul in care se difuzeaza informatia in spatiul public ( habar nu am care este asta)

  altfel ce ar cauta pe-acilea o evaluare a modului in care presa ( mai ales televiziunile) modul in care a relatat numirea judecatorilor?

  pe scurt, presa face jocuri politice ( spun o banalitate), iar judecatorii la fel spun o banalitate, de unde si cerinta sa nu ne mai mintim cu autonomia actului de justitie!

  caci, de fapt, supararea este mare legata de devoalarea acestei realitati!

  • La Oprea în sufragerie era locul ideal de întâlnire ,dar a lipsit reprezentantul SRI ,sau n-a lipsit?

 21. Stați să ne înțelegem…
  Niște jurnaliști se întâlnesc la crâșma cu niște magistrați. Ba chiar vorbesc de ceva șpăgi, despăgubiri, pedepse cu pușcăria…
  1. În ce calitate s-au întâlnit? De prieteni sau de jurnaliști? Ca se vede treaba că vorbesc de lucruri serioase…nu de gagici, fotbal sau alte nimicuri.
  2. De ce un jurnalist să nu fie supus investigației jurnalistice? Adică restul muritorilor pot și trebuie sa accepte asta, un jurnalist e mai breaz?

  • @Epifanel,
   Daca pentru tine vorbitul despre gagici reprezinta un nimic, atunci nu ma mir ca ti-ai ales nick de raspopit…Si da: un jurnalist e mai breaz, pen’ ca e un fel de exorcist insarcinat cu tinerea dracilor cu chipuri umane la distanta de cele cu adevarat sfinte noua, adica de valorile democratice…

 22. Foarte bine au facut, da-i in plm de „magistrati” si „jurnalisti” corupti. Sa vada si ei cum e cand sunt „filați, interceptați și intimidați”.

 23. !andrei

  care sunt nuantele acelea esentiale, ati avea amabilitatea sa le scrieti, daca nu sunt strict secrete?

  sunt tare curios….

  cand cineva scrie sau vorbeste, in primul moment il acreditez ca fiind persoana si el se acrediteaza ca fiind subiect…

  daca doar arunca vorbe, sa se afle in treaba, problema mai grava este la el, anume ca-si distruge statutul de subiect..

  promit ca dupa amiaza imi voi argumenta cele scrise …si voi putea si da un raspuns, daca cumva considerati ca sunteti persoana, adica subiect capabil sa sustina un adevar…

 24. Felicitări pentru modul în care documentați articolele și pentru modul în care vă exercitați profesia. Raportându-mă la situație și la cele 4 așa-numite trusturi de presă, ce legătură au cu jurnalismul și cu mass-media, habar nu am, credeți că dacă nu erau cointeresate și beneficiare ale acestor numiri, le-ar susține cu atâta efervescență? Credeți că dacă aveau informații că sunt niște magistrați incoruptibili, la care nu există vreo modalitate de intrare, ar mai fi fost atât de susținuți pentru a ocupa aceste poziții? Credeți că dacă nu erau controlabili, se mai promova această campanie furibundă de sprijinire a lor? Să fim serioși. Tocmai pentru faptul că sunt șantajabili, că au suficiente tinichele legate de coadă, că sunt dispuși la compromis, că sunt dispuși să execute ordine etc, îi fac atât de susținuți și de frecventabili. Este foarte simplu, în momentul unei astfel de numiri, te uiți cine ce poziție are. Nu este mai mult decât suspect când un procuror șef este susținut de niște infractori, condamnați penal pentru fapte de corupție, și contestați de oamenii onești de bună-credință și de partea mass-mediei independente, fără interese ascunse în justiție, astfel înțelegi destul de repede și suficient de bine cum stau lucrurile. Cine sunt proslăvitorii: antenele, rebut tv Dan Andronic, oare nu reprezentanți ai acestor entități au participat la simulacrul de dezbatere organizată cu ocazia turului II la prezidențiale, care nu au încurcat cu întrebări prea dificile și nu au produs dificultăți? Eu așa-mi aduc aminte. Să fie coincidență? Nu sunt chiar atât de naiv să cred în așa ceva. Să fie rezultatul unor înțelegeri? Tot ce este posibil. Un aspect este cât se poate de clar, aceste numiri nu sunt întâmplătoare. Aceste propuneri nu au fost ideea slugoiului, ci i-au fost impuse, sunt sigur de acest fapt. Iar neținerea cont de avizul CSM nu este o întâmplare, ci o consecință a unor jocuri subterane. Să nu-mi spună mie nimeni că, dintre cei înscriși la simulacrul de concurs, unde, cel ce a întrebat a și evaluat și a luat și decizia, nu existau alte variante infinit mai credibile și mai bune profesional decât magistrații selectați. Am spus și o repet, m-a mirat foarte tare când am văzut că unul precum Horațiu Radu, cu vastă experiență, care a activat și la nivelul Curții Europene de Justiție, nu a fost ales, fiind selectată o procuroră cu grave carențe de integritate, morale și chiar profesionale. Este uluitor cum, de modificările atât de nocive efectuate de ciordache și executanții lui zdrangănea au ajuns să se folosească luminații din pnl. Uluitor, nu-iașa! Parcă și acești escroci erau împotriva tuturor mizeriilor făcute de ciumiști, erau doar că nu se aflau la butoane sau că nu le aplicau ei? Așa pare, iar cele mai recente evenimente, asta ne arată. Să vă fie rușine stimați reformatori falși din pnl! Luați-vă de mână cu ciuma roșie, îi știți, sunt cei de la care racolați parlamentari, primari, cu care faceți blaturi etc. și duceți-vă naibii, să nu mai auzim de voi niciodată!

 25. „cei patru sărbătoreau ziua de naștere a procurorului Horațiu Radu”, nimic anormal. Procurori, jurnaliști, frumoasă combinație, când mă gândesc la ticăloșii care spun că sunt securiști inflitrati prin presă… of, ce oameni răi

 26. In numele democratiei s-a furat la drumul mare .Am votat oameni si partide sa conduca treburile Tarii in benficiul romanilor si nu al lor si al apropiatilor lor. Fara justitie si cu organisme ale statului slabe si corupte , hotii si-au facut si isi fac de cap. Cele doua televiziuni ale unor penali manipuleaza la greu populatia mai putin informata .( CNA-ul se face ca nu vede si nu aude , iar CCR , interpreteaza Constitutia si nu o apara). Pana cand hotii nu vor sta la puscarie si vor restitui bugetului Tarii ce au furat , in Tara nu va fi prosperitate, progres si liniste . Istoria va consemna cei 30 de ani( poate vor fi si mai multi) de hotie , minciuna incompetenta , rea credinta si lichelism in toate institutiile statului de jos pana sus, care au adus Romania in prag de disolutie.

 27. Voi de la G4Media.ro ma faceti sa rad! Ii acuzati pe altii de ce facetivoi, ca nici voi nu sunteti cheie de biserica. Au ajuns serviciile secrete sa aiba presa lor asa ca e o lupta intre servicii, care sa detina puterea absoluta, SRI, SIE si cate or mai fi!

 28. !ion59

  aia au fost oleaca mai destepti…nu s-au intalnit in spatiul public!

  ca a fost o tradare, a fost, bine ca am ajuns sa o stim si noi! (Caragiale)

  articolul de fata este bestial, magistrati si juristi filati, adica persoane publice

  unde au fost filati, intr-un spatiu public!

  nu s-a incalcat nici o lege si nici un principiu!

  dar sa spui ca s-a incalcat autonomia justitiei, asta e absolut mortala..

  erau doi tineri, se iubeau de mama-focului, au facut si dragoste si nu stiu cum se facu, ca nu s-au luat..

  dupa 20 de ani s-au intalnit la o nunta, erau amandoi casatoriti, la casa lor…au intrat la jos si li s-au desteptat simtamintele…

  au iesit in caminul cultural, in spate, era vara sa puna de un sex….dar nu se putea, ca erau o gramada de cupluri de tineri ….la care femeia zice * of, o femeie serioasa ca mine nu poate sa si-o traga din cauza ca nu are loc din cauza c…velor astea!*

  cam asa si cu situatia de fata…nu puteau sa si-o traga cu judecatorii din cauza c..velor de ziaristi de la ziarele concurente!

 29. !andrei

  inca astept din partea dumneavoastra sa precizati care sunt nuantele esentiale de care ati facut vorbire!