G4Media.ro

ANABI vinde la licitație trenurile Regiotrans puse sub sechestru în dosarul lui…

sursa foto: ANABI

ANABI vinde la licitație trenurile Regiotrans puse sub sechestru în dosarul lui Costel Comana, prietenul lui Liviu Dragnea, care s-a sinucis în toaleta unui avion pe ruta Brazilia – Costa Rica

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) scoate la licitație mai multe locomotive și vagoane Regiotrans, aflate sub sechestru în dosarul în care compania feroviară privată este judecată pentru că ar fi primit subvenții ilegale de la stat în valoare de 54 de milioane de euro.

Prețul de pornire la licitație al locomotivelor și vagoanelor Regiotrans este de aproape 1 milion de euro. Licitațiile se vor desfășura online și vor avea loc în perioada 22-24 septembrie 2020 (vezi detalii aici).

În dosarul Regiotrans, compania feroviară privată este judecată pentru că, între 2009 și 2015, a beneficiat de subvenții ilegale de la stat în valoare de 54 de milioane de euro. Alături de companie, a fost deferit justiției și unul dintre acționari, Iorgu Ganea (vezi aici).

Procesul are loc la Tribunalul București. Următorul termen este pe 14 septembrie 2020.

În cazul celuilalt acționar de la Regiotrans, Costel Comana, procesul penal a încetat după ce omul de afaceri s-a sinucis în toaleta unui avion pe ruta Brazilia-Costa Rica, pe 25 februarie 2015, după ce DNA a început urmărirea penală împotriva lui.

Potrivit riseproject.ro, Costel Comana a fost unul dintre prietenii buni ai lui Liviu Dragnea, cu care fostul lider PSD își petrecea vacanțele în Casa Grande din Fortalezza, Brazilia.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. pai de ce judecati pe cei care au primit? cine le-a dat?

  2. @Mihail:
    Daca dadeai click pe „vezi aici” si citeai materialul, te lamureai !

    PS. „Lenea e cucoana mare” sau altfel spus, „Muieti is posmagii ?” :)))))))))))