G4Media.ro

Federația palestiniană de fotbal cere suspendarea Israelului din FIFA

Sursa foto: captură / FIFA.com

Federația palestiniană de fotbal cere suspendarea Israelului din FIFA

Federația palestiniană de fotbal a cerut vineri suspendarea „imediată” a Israelului din FIFA, instanța care conduce fotbalul mondial, transmite agenția AFP.

“Mingea este în terenul vostru”, a declarat Jibril Rajoub, i-a transmis președintele Federației Palestiniene de Fotbal omologului său de la Fifa, Gianni Infantino, cu ocazia congresului său care se desfășoară la Bangkok.

Federația israeliană de fotbal (IFA) a calificat solicitarea palestiniană de suspendare a FIFA drept o „încercare cinică” de a „dăuna fotbalului israelian”.

„Propunerea înaintată de PFA nu are nimic de-a face cu IFA și cu activitatea sa”, a declarat șeful IFA, Shino Moshe Zuares, în cadrul reuniunii FIFA de la Bangkok.

FIFA a precizat că va cere un aviz juridic independent cu privire la solicitarea Federației Palestiniene de Fotbal.

Gianni Infantino a declarat că FIFA va organiza o sesiune extraordinară a consiliului său de conducere înainte de 20 iulie pentru a examina analiza juridică și a decide cum să procedeze.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. de rusi nu au zis nimic .. cand au violat si ucis fetele alea nu erau consternati .. acum vor fair play ?

  2. Voi ați început războiul. Israelul are dreptul să se apere și se va opri când va elimina toți teroriștii pe care voi îi sprijiniți. Trebuia să stați în banca voastră, că trăiați destul de bine pe spatele lumii întregi.

  3. Rămâne ca palestinienii să ceară și eliminarea Ucrainei, deoarece se apără de agresiunea rusă…
    Atacul neprovocat, comis de teroriștii palestinieni împotriva civililor israelieni, atrocitatea faptelor comise, obligă partea atacată să se apere, eliminând sursa răului.
    Faptul că teroriștii palestinieni se ascund în spatele propriilor cetățeni, de care nu le pasă, incitând și provocând rănirea și moartea acestora, vorbește despre o cruzime neobișnuită!

  4. Cum unii considera ca merita orice iar ceilalti ii baga in seama si le asculta toate ineptiile. Ce scot pe gura palestinienii nu ar trebui nici macar sa apara in presa