G4Media.ro

Ucraina trimite întăriri pentru a apăra regiunea Harkov, Zelenski își anulează călătoriile…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ucraina trimite întăriri pentru a apăra regiunea Harkov, Zelenski își anulează călătoriile în străinătate „pentru următoarele zile”

Ucraina a trimis întăriri suplimentare în regiunea nord-estică Harkov, în contextul în care aceasta este supusă unui nou asalt rusesc, a anunțat miercuri biroul președintelui Volodimir Zelenski, care și-a anulat toate călătoriile în străinătate programate în zilele următoare, transmite agenția AFP.

„Președintele a ascultat un raport de la șeful Statului Major General, Anatoli Barghilevici. Sunt desfășurate forțe suplimentare și există rezerve”, a declarat biroul președintelui.

Pe de altă parte, președintele ucrainean și-a anulat toate deplasările în străinătate „pentru următoarele zile”, a anunțat miercuri purtătorul său de cuvânt Serghei Nikiforov.

„Volodimir Zelenski a cerut amânarea tuturor evenimentelor internaționale programate pentru următoarele zile și stabilirea unor noi date”, a precizat Nikiforov pe Facebook, fără a preciza ce deplasări au fost anulate.

Potrivit palatului regal spaniol, președintele ucrainean urma să viziteze Madridul, vizită care a fost însă anulată. După Spania, o altă vizită era programată în Portugalia,

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...