G4Media.ro

Trei polițiști au fost uciși și un deținut a evadat după ce…

Captura X

Trei polițiști au fost uciși și un deținut a evadat după ce duba în care se aflau a fost atacată în regiunea Eure, în Franța / Atacul a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă

UPDATE: Imagini din momentul atacului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Potrivit acestora imagini obținute de BFMTV de la o sursă apropiată anchetei, convoiul penitenciar, care se deplasa între tribunalul din Rouen și închisoarea Évreux, a fost vizat în jurul orei 11.00.

Un vehicul a lovit frontal prima dubă. Ulterior, cele două vehicule din convoi au fost atacate cu arme grele de un comando, format din persoane cu cagule și îmbrăcate în negru.

Imaginile pot fi vizionate pe BFMTV.

Știrea inițială: Cel puțin trei polițiști de penitenciar au fost uciși în regiunea Eure, după ce duba în care se aflau a fost atacată marți, în jurul orei 11.00, la stația de taxare de la Incarville din Franța, au declarat surse din cadrul poliției pentru Le Figaro.

Un deținut a evadat în urma acestui atac.

Două vehicule au fugit de la locul atacului. Una dintre mașini, un Audi A5 alb, a fost găsită între timp incendiată în comuna Vatteville. Cea de-a doua, un BMW seria 5, a fugit în direcția Louviers și Evreux. Potrivit informațiilor Le Figaro, atacatorii au folosit una sau mai multe arme de război.

Potrivit informațiilor Le Figaro, fugarul, un anume Mohamed A., poreclit „La Mouche”, este originar din cartierul La Sablière din Rouen. El are în palmares mai multe condamnări penale, printre care „trafic de droguri” și „tentativă de omor”. Cu toate acestea, nu este cunoscut ca fiind un deținut radicalizat.

„Toate forțele sunt mobilizate pentru a-l găsi”, a precizat o sursă. La cererea poliției, o porțiune din Route Nationale 154 a fost închisă pentru a facilita munca autorităților.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Bun venit musulmanilor in Occident