G4Media.ro

BREAKING Magazinele nu vor fi închise în weekend / Ciolacu: Din toate…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

BREAKING Magazinele nu vor fi închise în weekend / Ciolacu: Din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu e oportun

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu e oportun”.

„Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică: cel legat de programul magazinelor și închiderea magazinelor la sfârșit de săptămână. Din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu e oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Din câte îmi aduc aminte, au fost închise piețe în pandemie sau a fost pus orar la magazine. Vreau să vă anunț că nu mai suntem în acea etapă”, a afirmat premierul Ciolacu.

Solicitarea închiderii supermaketurilor în weekend a venit, săptămâna trecută, de la proprietarii de mici magazine. Inițial, premierul Ciolacu a spus că ideea va fi analizată.

În urmă cu câteva zile, mici retaileri au anunțat că, într-adevăr, închiderea totală a marilor magazine în weekend nu se poate face  și au propus reducerea programului acestora până la ora 13.00, justificând cu nevoia angajaților din supermarketuri și malluri de a sta cu familiile lor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

20 comentarii

  1. Ne-a salvat PSD și de asta maică 🙏🙏🙏!
    Ieri ne-a salvat de puiul galben, azi de închiderea magazinelor!

    • Usl-amistii ne salveaza zilnic de cate ceva, azi de inchiderea supermarketurilor in week-end, ieri de puiul vopsit, alaltaieri au deblocat posturile din sanatate si tot alaltaieri de bursele date repetentilor s.a.m.d. Au facut si economii la buget prin comasari de alegeri si au gasit vinovatii pt dezastrul din Romanistan: USR si Drula.
      Multumim partidului, votam USL, votam firea la primarie si ciolacu la presedintie. Uraaaa

  2. Nici nu se inchideau. Asta e praf electoral pentru procente.

  3. In socialismul psd angajatii nu au niciun drept.

  4. Salvatore de la Patria, aka Gaura de la covrig sau Sacoul fara buzunare ne-a salvat si de data asta.

    Si daca ne gandim c-am scapat si de piuil cu ata galbena….. putem spune ca ne-am „mantuit”!!!

    Fente electorale, vedeti era sa fie rau, dar v-am salvat!!!! Ciolanu’ dixit!!!

  5. Aceeași atitudine de tractorist comunist.

  6. Si acum taximetristii. Sa ajung si eu sa am curaj sa iau un taxi cand trec prin Bucuresti. Ca in alte orase nu e problema.

  7. O decizie inteleapta a guvernului, si in particular si a dlui premier Ciolacu .
    Un mic castig in lupta cu evaziunea fiscala, si pt protectia cetateanului fata de speculanti .
    Pt ca inchiderea marketurilor mari , sambata si duminica, ar fi dus la cresterea enorma a preturilor in micile magazine, indeosebi din zonele rurale .
    Sa compare cumparatorul preturile de la acelasi tip de produs, identic, din lanturi de magazine si buticuri, sa vada cat de marit este la butic, sau la piata ambulanta , produse alimentare , exemplificand cateva : banane, ulei, zahar, biscuiti , sucuri etc .
    Asa ca , bravo dlui Ciolacu !

    • Hmm cat plateste Ciolacu din impozitele mele pentru o postare de genul asta?

    • 🙏🙏🙏 să-i dea Ăl de Sus sănătate lui Ciolacu că a oprit Apocalipsa Magazinelor! Nu te supăra, știi cumva mâine cu cine mai luptă pentru o Dacie mândră și libera? Ieri parcă s-a bătut cu Puiul Galben!

  8. Comentariile incep sa fie cenzurate? :/

  9. Ideea nu este noua; a mai dat roade electorale si pe vremea lui Ponta. Aparent se gandesc la noi, dar de fapt este vorba exclusiv de voturi, pentru ca, din pacate, este usor sa ne pacaleasca asa…

  10. Nici tu nu ești oportun Marceluș. Ești doar oportunist.

  11. Daca s-ar inchide duminica TOATE magazinele (exceptand brutarii, cafenele, cofetarii, restaurante si alte chiosculete), poate nu am mai fi pe primul loc la obezitate si alte boli in Europa. Romanii nu mai stiu sa mearga intr-un parc sa se plimbe, sa faca miscare pentru sanatate, sa se recreeze, sa se relaxeze din stresul dupa o saptamana de munca. De copii, saracii, ce sa mai spun… Noi vrem shopping si ne lasam mintiti ca suplimentele alimentare tin loc de odihna si miscare… In schimb suntem stresati, frustrati, obezi, cardiaci etc. Vara ne plimbam la mall, ca e racoare, iar iarna tot la mall, ca este cald si nu ploua.

  12. In timpul asta nemtii isi fac cuminti cumparaturile in fiecare zi de luni pana sambata, iar duminica aleg sa se odihneasca sau sa faca miscare. Bravo lor, ciuda noua!

    • Diferenta ar fi ca propunerea micilor comercianti era ca ei sa ramana deschisi (angajatii lor nu au nevoie sa petreaca timp cu familia :))) ) in timp ce supermarketurile sa fie inchise prin decret.
      Pe scurt, micii comercianti voiau sa se foloseasca de puterea statului pentru a-si mari incasarile si eventual profitul.

    • @ Limba noastra-i o comoara – Total eronat. La germani masura a fost propusa si acceptata de societate, nu de micii comercianti. In weekend, singurii care profita sunt horeca.

  13. Pentru Kafka
    Daca va place subiectul si critica, va recomand sa lecturati Wikipedia cautand Shopping hours. Subiectul este tratat superficial in engleza. Schimbati pagina in germana si traduceti daca este cazul. Capitolele relevante sunt 2.1 si 2.2.
    Cu stima