G4Media.ro

Ciolacu și Ciucă au mers pe şantierul autostrăzii A7: Nimic nu se…

Sursa Foto: Asociația Pro Infrasctructură/ Facebook

Ciolacu și Ciucă au mers pe şantierul autostrăzii A7: Nimic nu se poate realiza fără o stabilitate politică. Lucrurile bune se fac în echipă / USR: Vizita este o nouă fanfaronadă

Președinții PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au făcut o vizită pe șantierul autostrăzii A7, în zona localității Adjud. Cei doi au vorbit despre importanța stabilității politice în țară. Potrivit USR, însă, Vizita lui Ciolacu și Ciucă pe șantierul A7 este „o nouă fanfaronadă”, iar în 2024 se va circula pe doar 10 km din 320.

Președintele PSD a vorbit despre stabilitatea asigurată de coaliția aflată la guvernare. „În sfârșit nu vorbim de promisiuni, vorbim de certitudini. Este pentru prima oară când, cu certitudine, Moldova va avea autostradă. Vom avea autostrada Moldovei – A7. (…) Nimic nu se poate realiza fără o stabilitate politică și vrem să mergem în continuare în fața românilor cu acest proiect politic”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciucă a declarat și el că lucrurile bune se fac în echipă. „Suntem în echipă și acest lucru subliniază faptul că lucrurile bune și durabile se fac doar în echipă. (…) Mai mult decât atât, cred că ceea ce este important pentru oamenii obișnuiți este să vadă fapte, iar noi am venit împreună aici să vedem cum se duc la bun sfârșit toate aceste obiective”, a spus președintele PNL.

Cei doi au efectuat vizita, alături de ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu şi de secretarul general al PNL, Lucian Bode.

USR a transmis, într-un comunicat, că cei patru au fost vineri „să se facă de râs” pe șantierul Autostrăzii A7 și că vizita a fost „o nouă fanfaronadă”.

„Lucrările la A7 au început în august 2022 și ar fi trebuit să circulăm pe primii kilometri în aprilie 2024. Nici pomeneală de așa ceva. Cel mai avansat tronson abia a ajuns la 50%. Jumătate din autostradă băltește la 5-10% stadiu în teren, cu o mobilizare departe de promisiunile pompieristice ale partidului comasat PSD-PNL. În plus, proiectul e blocat de zeci de rețele de utilități nerelocate, situri arheologice nedescărcate, păduri nesoluționate”, a declarat Horațiu Cosma, membru USR și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Partidul transmite, în comunicat, că într-un scenariu realist, în 2024 vom circula doar pe 10 km din 320: „Mai exact pe vestita ‘cocoașă’ de la Focșani, care nu va fi folosită de prea mulți șoferi, fiind de trei ori mai lungă decât actuala centură a Focșaniului”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. mars putorilor, 33 ani nu ati facut NIMIC pt Moldova in materie de autostrazi … pana a venit USR, si v-a pus la treaba … stiti doar sa va laudati doar pe munca altora

    • cu A8 ce se aude „harnicilor” din „stabilitatea politica” a IMPARATULUI TRADATORII si a hotiei ? asteptati sa revina USR sa se mai miste ceva?

  2. Personaje de Las Fierbinti

  3. Nimic nu se realizeaza fara o panglica si o vizita a’la King Jong Um.

  4. Da, cea mai buna echipa la minciuni și furăciuni -psdnl

  5. Mari mâncători de materie primă din toalete mai sunteți, ciuciolacilor…

  6. Nicolae Ceaușescu și Elena Ceaușescu anul 2024,problema e că nu știm care dintre Ciucă și Ciolacu este Nicu și Elena;părerea mea că Elena e Ciucă.