G4Media.ro

În ciuda ordinului de interzicere a manifestațiilor pro-Palestina în Franța, sute de…

sursa foto: captura video

În ciuda ordinului de interzicere a manifestațiilor pro-Palestina în Franța, sute de persoane au ieșit în stradă la Paris scandând mesaje antisemite

Sute de manifestanţi s-au adunat joi seara în Place de la République, la Paris, pentru susţinerea poporului palestinian, în pofida ordinului de interzicere a acestei manifestaţii, relatează AFP conform news.ro

Ministrul francez de Interne Gérald Darmanin a ordonat joi o interzicere sistematică a ”manifestaţiilor propalestiniene, pentru că ele sunt susceptibile să genereze tulburări ale ordinii publice”.

Către ora locală 18.00 (19.00, ora României), sute de persoane, înconjurate de poliţişti, scandau ”Palestina va învinge!” sau ”Israelul, asasin, macron, complice”.

Manifestanţii agitau steaguri palestiniene.

”Sionişti, sionişti, voi sunteţi terorişti!”, scandează manifestanţii.

Prefectura de Poliţie a Parisului a declarat AFP, către ora locală 18.15 (19.15, ora României), că ”s-a dat ordin dispozitivului de poliţie să disperseze oamenii prezenţi, să aresteze, eventual să amendeze”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Trebuie expulzati toti arabii din Europa…….au venit la noi acasa sa ne aduca obiceiurile lor barbare…..afara cu arabii din Europa,sa mearga la ei acasa,acolo sa faca demonstratii.

    • Nu sunt de acord cu ideile tale xenofobe. Doar cei care creeaza probleme si nu respecta legile in UE indiferent de rasa, religie, orientare etc, daca sunt veniti din alte tari sa fie expulzati.

    • Regele are dreptate, Omule de pe luna. Ce zici tu e xenofobie ca la carte. Generalizezi si ignori faptul ca arabii au fost parte din cultura Europei de sute de ani. Au trait in pace cu alte comunitati etnice sau religioase. Nu ti-a impus nimeni nimic, doar sa nu mai te comporti ca un bigot. Te bate gandul sa votezi AUR? Parca ei au idei fasciste. Sau esti mai old school – PRM, Vadim, Romania!

  2. Cand crestinii vor putea organiza manifestatii in tarile musulmane, atunci sa aiba voie si musulmanii in Europa.

    • Corect Petru…..Regele spune ca sunt xenofob…..tin sa-l anunt ca nu sunt xenofob,dar m-am saturat de arabi care vin sa ne impuna stilul lor de viata. In U,E, sunt mai protejati decat noi…..de ce?

    • Pai multi dintre arabii din Europa sunt in Europa ca sa scape de represiunea politica sau religioasa din tarile din care vin. Daca s-ar face si in Romania dictatura ortodoxa si Teodosie la conducerea statului atunci nu s-ar mai face nici in Romania manifestatii. Hai ca poate avem o sansa cu AUR sa se faca si in Romania republica fundamentalista ortodoxa (cu constitutie scrisa de protestantii din USA).

  3. Țările musulmane din Orient îi sprijină cu arme pe palestinieni dar nu-i primesc în țările lor. Știu că sunt teroriști și nu vor să aibă probleme cu ei. Vin în UE unde-și pot face de cap. Expulzați-i pe Marte…

    • Cu ce isi „fac de cap” in Europa? Cunosti vre-un arab? Daca da, ai vrea sa il expulzezi? Daca nu, de ce faci afirmatii fara sa se bazeze pe nimic? Europenii nu fac/au facut lucruri ilegale/crime in Europa, Asia etc.?

  4. Ai o gandire si exprimare de persoana care se gandeste cu drag la perioada comunista, urmaresti si esti de acord cu AUR/Sosoaca, consideri ca ce face Rusia este justificat, UE este rea cu noi. Le-am nimerit pe toate, nu?

  5. Din pacate, cu tine nu se poate duce o discutie in contradictoriu in mod civilizat si nici logica pe care o ai nu te ajuta. Vezi sa nu te apuci sa faci atentate teroriste impotriva „rasei” arabilor, ca vad ca ai capsa pusa pe ei. Sau un holocaust merge mai bine?