G4Media.ro

Dan Barna critică numirile lui Vlad Bontea și Pavel Popescu la ANCOM:…

sursa foto: Captură video

Dan Barna critică numirile lui Vlad Bontea și Pavel Popescu la ANCOM: ”Zero caracter, zero pregătire și zero performanță”

Deputatul USR Dan Barna a criticat marți, într-o postare pe Facebook, numirile la conducerea ANCOM. Mai exact, Vlad Bontea (PSD) și Pavel Popescu (PNL) sunt noii vicepreședinți ai autorității. ”Cei ale căror mandate au expirat, niște profesioniști, fără afiliere politică, cu care nu îți era rușine să stai la masă și ne-au asigurat o bună și credibilă reprezentare internatională, Eduard Lovin și Bogdan Iana, nu au mai fost susținuți fiind înlocuiți de coaliția prăpădului cu doi politruci sadea”, a scris Dan Barna.
Cele două numiri au fost criticate marți inclusiv printr-un comunicat al partidului USR, care a vorbit despre ”politruci pe care îi recomandă doar carnetul de partid”.
”PSD l-a numit pe Vlad Bontea, un băiat de partid de la Strehaia cu experiență în zona firmelor de pază și protecție. Deci cum ar veni au pus bodyguard-ul paznic la biți. Nu e nimic de mirare în consecvența PSD în promovarea neaveniților și deprofesionalizarea instituțiilor. PNL însă a reușit să se autodepășească în scufundare în abis. L-au numit pe Pavel Popescu. Partidele politice adună în jurul lor oameni de toate facțiunile intelectuale, morale și profesionale. Unii sunt economiștii partidului, alții juriștii, alții mobilizează voturile, iar alții banii. Și mai există o categorie de oameni care asigură serviciul de vidanjare etică al organizației”, a adăugat Dan Barna.

Vlad Bontea, susţinut de PSD, a obţinut 249 voturi „pentru” şi 101 „împotrivă”, iar Pavel Popescu, deputat PNL – 243 de voturi „pentru” şi 107 „împotrivă”, relatează Agerpres.

Cei doi au întrunit majoritatea de voturi necesară pentru desemnarea în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii pentru un mandat de şase ani.

Pavel Popescu urmează să demisioneze din Parlament.

Ceilalţi candidaţi – Eduard Lucian Lovin, Bogdan Iana, Mihai Eftimie şi Corneliu Mănescu – au fost respinşi, obţinând un număr mai mic de voturi.

Textul integral publicat de Dan Barna:
Deprofesionalizarea României
PSD l-a numit pe Vlad Bontea, un băiat de partid de la Strehaia cu experiență în zona firmelor de pază și protecție. Deci cum ar veni au pus bodyguard-ul paznic la biți. Nu e nimic de mirare în consecvența PSD în promovarea neaveniților și deprofesionalizarea instituțiilor.
PNL însă a reușit să se autodepășească în scufundare în abis. L-au numit pe Pavel Popescu.
Partidele politice adună în jurul lor oameni de toate facțiunile intelectuale, morale și profesionale. Unii sunt economiștii partidului, alții juriștii, alții mobilizează voturile, iar alții banii.
Și mai există o categorie de oameni care asigură serviciul de vidanjare etică a organizației.
Știți cu toții ce zic. Sunt oamenii care fac treburile murdare. Au și ei rolul lor pe care politica a ajuns să-l accepte, să-l tolereze.
Cel mai clar semn că un partid politic este într-o criză morală profundă și că a intrat în descompunere este momentul când partidul nominalizează astfel de oameni în funcții esențiale pentru funcționarea și stabilitatea statului.
Atunci când partidul ia un om cu zero caracter, zero pregătire și zero performanță și-l pune șef peste o instituție unde așteptarea de profesionalism este maximă, este clar că acel partid și-a pierdut complet direcția.
Să iei omul pe care l-ai folosit ca să-ți umilești propriul președinte de partid în evenimente publice, omul care atunci când a ocupat ultima poziție de responsabilitate majoră s-a făcut de râs într-un asemenea hal încât ai fost nevoit să-l evacuezi din funcție repede și neceremonios, care atunci când vorbește public nu este nimic mai mult decât ventilator de calomnii și lături.
Să iei acest om și să-l transformi în gardianul comunicațiilor și lumii digitale arată cât de jos ai putut să cobori ca partid. Cât de aproape de disoluție ești.
Mă întreb ce o să mai rămână din acest partid odată ce va cădea definitiv paltonul prezidențial.
Mă uit la colegii din PNL din Parlament, mulți dintre ei oameni cu capul pe umeri și mintea acasă care-și doresc să le poată spune copiilor sau nepoților că au făcut ceva bun pentru țara pe care le-o lasă.
Se mai întreabă oare vreunul cum au reușit să ajungă de la Brătianu, Sturdza și Duca la Lucian Bode și Pavel Popescu?
Când s-a întâmplat această transformare? Cum ați ajuns atât de jos încât să puneți drojdia în vitrină și să vă lăudați cu ea?
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. corect, astia sunt tot ce poate mai bine PSDNLUDMR

    PS dar tot nu ne placi mimul prezidentiabil de SIBIU

  2. Nu e bug, e feature.
    Nulitatea lor le conferă o calitate esențială: loialitatea și obedienta. Vor face ce le spune partidul, oricare ar fi interesul tarii.

  3. Bine, domnule Barna! Opozitia nu ar trebui sa piarda niciun prilej sa iasa la fileu! Si sa fie citati aici pe G4Media (multumesc), ca altfel cine are timp sa-i urmareasca pe diversele media.

  4. barna se descrie pe el insusi, de fapt