G4Media.ro

Isteria acadelelor cu droguri cuprinde Sibiul: Părinții reclamă că dulciuri ce conțin…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Isteria acadelelor cu droguri cuprinde Sibiul: Părinții reclamă că dulciuri ce conțin droguri sunt date copiilor de către persoane necunoscute / Directorii infirmă astfel de situații / Poliția: acadele din pozele părinților se vând în magazine

De ieri, pe site-urile de mame de pe Facebook și pe grupurile de WhatsApp din școlile sibiene circulă o fotografie cu o acadea și mesaje de avertizare pentru părinți cum că astfel de acadele conțin droguri și au fost date copiilor. Directorii de unități școlare nu confirmă, cel puțin deocamdată, acest fapt. Deși fotografia și mesajele circulă de mai bine de 12 ore, niciun părinte nu s-a adresat conducerilor școlilor unde s-ar fi distribuit astfel de „acadele”, relatează Turnul Sfatului.

„Acum vreau sa trag un semnal de alarmă. Într-o discuție «neoficială», să zic, am aflat că un elev de clasa a V-a a fost abordat de un altul, de clasa a VIII-a, în încercare de a-i da droguri. La fel și un elev de clasa a III-a, de unul de clasa a V-a. Părinții și cadrele didactice au fost informate de către elevi și acum așteaptă o soluționare la nivelul școlii. Învățați-i pe copii să se ferească, se pare că cei ce distribuie droguri nu au deloc scrupule”, scrie într-un mesaj care circulă pe grupul de WhatsApp al părinților de la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu.

Prof. Nicoleta Maier, directoarea acestui Colegiu, spune că până în acest moment niciun părinte nu a informat-o și nici nu a văzut mesajul în cauză.

”Eu, personal, nu am primit niciun mesaj. Sunt aici de față și cu ceilalți doi directori adjuncți și noi, cei trei din conducere, nu suntem la curent cu o astfel de știre, nu ni s-a adus la cunoștință, nu am fost sunați și nicio adresă în acest sens nu s-a primit până la momentul de față. Nu avem ce dezminți atât timp cât nimeni nu ne-a anunțat nimic”, a spus directoarea.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu transmit și ei că, în urma verificărilor efectuate, nu se confirmă niciunul din scenariile care circulă pe grupuri.

Citiți întregul articol pe Turnul Sfatului

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. un iti0t s-a gandit sa faca o gluma proasta si „mamicile igrijorate” au distribuit pruostia inainte de a verifica.

  2. Cine da droguri moca in 2023 :)) Ati luat-o randeaua, e plin internetul de astfel de postari, mai ales in apropierea Halloween-ului. NIMENI, repet NIMENI nu da droguri MOCA, potoliti-va :))