G4Media.ro

UPDATE Alertă extremă pentru municipiul Cluj Napoca și județul Cluj: Ploi torențiale…

sursa foto: G4Media

UPDATE Alertă extremă pentru municipiul Cluj Napoca și județul Cluj: Ploi torențiale cu descărcări electrice. Mai multe străzi din municipiu sunt inundate

UPDATE 21:50 ISU Cluj arată că în urma inundațiilor din municipiul Cluj Napoca, echipajele de la fiecare Detașament al ISU se află pe teren și desfășoară intervenții. „Până acum, s-au înregistrat 20 de solicitări pentru subsoluri inundate, 7 solicitări pentru case inundante și alte 7 solicitări pentru curți inundate.

Totodată, sunt 12 apartamente inundate. De asemenea, intervenim pentru degajarea apei care a inundat subsolul Liceului Teoretic Avram Iancu.

Misiunile au loc pe străzile 1 Decembrie 1918, Cireșilor, Tulcea, Locomotivei, Craiova, Eremia Grigorescu, Louis Pasteur, Trandafirilor, Piața Gării sau Răsăritului.

Știrea inițială

A fost emisă alertă de avertizare pentru județul Cluj și municipiul Cluj Napoca. Ploile puternice cu descărcări electrice sunt preconizate până la ora 20:00. Mai multe străzi din municipiu sunt inundate complet, traficul fiind îngreunat.

Potrivit ISU Cluj,  în urma fenomenelor meteo din ultima oră, pompierii de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca desfășoară intervenții pe mai multe străzi din municipiu, cum ar fi Decebal, Craiovei, 1 Decembrie 1918 sau Calea Moților.

„Până acum nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale, fiind raportate străzi și locuințe inundate”, a transmis ISU Cluj

Video Ploi Torentiale Cluj

De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu pentru Județul Cluj: Cluj-Napoca, Baciu, Florești, Feleacu;

„Se vor semnala : averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice. În zona avertizată s-au cumulat 40 l/mp în ultima oră”, transmite ANM.

Cod portocaliu a fost emis pentru Săvădisla, Petreștii de Jos, Ciurila, Tureni. „Se vor semnala : averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice”, a transmis ANM.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Alerta RO-Alert a venit in timpul ploii cand toti aflasera de gravitatea ploii de 15 minute. Foarte eficient.