G4Media.ro

Românca Mara Gae (17 ani) a câștigat US Open, în turneul junioarelor,…

Sursa foto: Facebook / FR Tenis

Românca Mara Gae (17 ani) a câștigat US Open, în turneul junioarelor, la dublu / Este proaspăt campioană europeană la dublu U18

Jucătoarea română de tenis Mara Gae (17 ani) a câştigat titlul în proba de dublu a junioarelor din cadrul turneului US Open, alături de rusoaica Anastasia Gureva, după 1-6, 7-5, 10-8 cu japonezele Sara Saito/Nanaka Sato în finala desfăşurată sâmbătă la New York.

”În semifinale, Mara Gae și Anastasiia Gureva au învins două jucătoare tot din Japonia, Hayu Kinoshita și Wakana Sonobe, cu 2-6, 6-3, 10-7.

Demn de remarcat este faptul că Mara Gae și Anastasiia Gureva nu au pierdut niciun set până în semifinale!

În urmă cu două luni, Mara Gae a devenit campioană europeană la dublu U18, alături de Cara Maria Meșter, titlu obținut de România pentru prima oară în ultimii 20 de ani!

Rezultatul Marei Gae vine după ce Sorana Cîrstea a ajuns în sferturile de finală în turneul senioarelor”, anunță Federația Română de tenis pe pagina de Facebook.

În urmă cu două luni, Mara Gae a devenit campioană europeană la dublu U18, alături de Cara Maria Meşter, titlu obţinut de România pentru prima oară în ultimii 20 de ani.

România nu mai obţinuse un titlu la dublu junioare la US Open din 2006, când Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru câştigau la US Open.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează